Şimdi Ara

Hangi ekran kartını önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şu an Intel Pentium G860 işlemci, ASRock H71M-DGS Ana Kart, HD4850 Ekran kartı ve Nagas AO600 600W 80+ PSU'dan oluşan bir sistemim var. Çoğunlukla Dota 2, Battlefield 4 ve CS GO oynamak için işlemci ve ekran kartımı yenileyeceğim. Fakat bütçem dolayısı ile öncelikle ekran kartını alabiliyorum. Önümüzdeki ay başı i3 veya i5 işlemci alacağım.

Şu an için aklımda GTX 750 TI ve R9 270 var. Bu iki karttan hangisini tercih etmeliyim acaba? Veya ikinci eli 350TL ye kadar başka bir kart önerir misiniz? Birde bu kartlar CPU ve Anakartım için uygun olur mu acaba?

Edit: İntel Core i5 3450S 2.8GHZ 3.4GHZ Turbo 6 MB Cache LGA 1155 işlemci siparişini verdim arkadaşlar. Şimdi 350TL civarı, maksimum 400TL ye kadar önerebileceğiniz bir kart var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 3 Temmuz 2016; 4:20:33 >

• isin icine ikinci eli de katiyorsan ay basi islemciyi degistir ona gore kart bak ikinci el fiyatlari oynayabilir biz simdi 350 liralik kart gostersek bile.ikinci el 350 liraya gtx950 veriyorlar mi veriyorlarsa dusun.
  • Güncel.
  • Miktarı 500 yaparsanız Sıfır rx460 öneririm gtx 950 ile eşdeğer sayılır yüzde 12 sadece zayıf fakat dx 12 ile durum değişecek ve yeni mimari yerinizde olsam bekler o Sırada biraz daha para denkleştirip rx 460 almanızı öneririm olmazsa 2. El gtx 950 veya r9 270 öneririm .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.