5770 güzel kart ama bütçem 200 tl demişsiniz o fiyata anca ikinci elini bulabilirsiniz
evet ancak 2 nci el 5770 bulursunuz o fiata 0 fiatı belirlideğiniz bütçeyi aşar
niye benim dediğim alınmaz hem 200tl sınırını çok az yukarsı ve bellek bant genişliği 128 bitten 256bite ve gddr3 ten gddr5 geçmiş ve en az 5770 kadar performans verir ve işlemciyide zorlamıyacağından daha ii verim alırsınız.ben diyeyimde artık beni özürdilerim ama ipleyip iplememek size kalmış
267w psun var ise zaten sıfır ekran kartı için max 150tlye kadar çık. Ondan sonrasına psu yetmez.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanbağ
bu ekran karı 267 w psu da çalışacakmı
önerim ıkıncı elden sağlam bır 500w psu ve gerı kalan paran ılede hd 4850 9800gt tarzı kartlar olacaktır bulabılırsen butcene uygun hd 5750 de olabılır ama 200 tl butce ıle bu sekılde olamsı muhtemel.
hayır o kartı takman için psu değiştirmene gerek yok ek güç girişi yok çünkü tak çalıştır kart o ama dediğm öneriyi yaparsan çok daha iyi bi oyun performansı olur sistemin 5570 ile benim önerdiğim kartlar arasında dağlar kadar fark var
ben 550w psu taksam pcnin performansında artış olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: hasanbağ
ben 550w psu taksam pcnin performansında artış olurmu
sadece psu değiştirerek oyun performansında bir değişiklik olmaz sadece ekran kartı alıp takarsanız oyunlarda bir iyileşme hissedersiniz, ama önce psu değiştireyim sonra ekran kartı alırım diyorsanız o da olur...
sadece ekran kartını kast etmemiştim normal bilgisayarın hızında bir artış olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme