Şimdi Ara

HANGİ EKRAN KARTI UYUMLU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sa arkadaşlar Sorunum şöyle yeni bir pc aldım 1700 tl ile Yeni pc nin özelliklerini yazıyorum
    AMD A8-7600 Radeon R7 10 Compute Cores 4C+6G 3.10 ghz Turbo bost ile 3.80 GHZ
    8GB Hİ-LEVEL RAM
    Nvidia GeForce GT420 Ekran kartı 2GB 128 BİT DDR3
    Asus A88XM-A/USB 3.1 ANA KART
    ARKADAŞLAR Benim evimde yedek bitane AMD RADEON 6500HD 128bit DDR3 bi ekran kartı var bu ekran kartını yeni aldıgım pc ye takarsam bir sorun olurmu veya uyumlu olurmu Size zahmet vericem ama Ana kartıma uyumlumu diye bakabilirmisiniz pek anlamam o işlerdende :D Şimdilik teşekkür ediyorum herkese

• BU ARADA ARKADAŞLAR PCI EXPRESS
  • Çok dengesiz bir sistem olmuş (A8 7600 içindeki R7 gpusu hem GT420'den hem de HD6570'den daha iyi) ve o paranın hakkı değil. İade şansınız varsa iade ediniz. İade şansınız yoksa GT420 ve HD6500 serisi kartı elden çıkarıp RX460/RX560/GTX1050 birine bakabilirsiniz.
    https://www.itopya.com/Drax-S4602-Pentium-G4560-Sapphire-RX460-2GB-8GB-DDR4-Ram-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/teknobiyotik-tv-intel-kaby-lake-g4560-3-5-ghz-rx460-2gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html

Keşke şunlardan birini alaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 21 Haziran 2017; 18:27:38 >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Yani O kadar iyi bir işlemciye o ekran kartını alma diyosun ?
    Birde son sorumu sorayım GT420 Mİ YOKSA HD 6570 Mİ daha iyi ?
  • O iki kartta R7 dahili gpu'dan kötü, ikisini de kullanmayınız. İki kartın birbirinden çok farkı yok. Tekrar ediyorum iade şansınız varsa iade ediniz bu sistemi. İlk mesajımdaki sistemler hem bundan ucuz hem de çok daha iyi.

İade şansınız yoksa da o işlemcinin yeteceği kartlar 400-550 TL arası satılan RX460/RX560/GTX1050'dir.
  • dostum acayip kazık yemişsin o sistem 1700tl asla etmez. bana 700tl satsan bile o sisteme para verip almam o kadarını diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ekran kartı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    Kardeş PC TOPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkodako -- 21 Haziran 2017; 19:10:34 >
  • VE AYRICA BÜTÇEM YOK MALESEF SADECE 2 KARTTAN BİRİN TERCİH ETMEM LAZIM
  • Sistemi yeni mi aldınız?

Yeni ise size sağlam kazık atmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    yENİ PC TOPLAMA
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    TOPLAMA PC DE HDD DVDROM EKRAN KARTI ANAKART İŞLEMCİ SOĞUTUCU POWER HEPSİ BİRDEN ALINIR ZATEN TOPLADIK 1.667 Tl yapıyor Neresi kazık anlatsana biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkodako -- 21 Haziran 2017; 21:4:47 >
    Ayrıca A-F-H ARKADAŞIN Dediği Ekran kartının Kötü olması Sistemde bir şey yok Sadece tek sorunumuz ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkodako

TOPLAMA PC DE HDD DVDROM EKRAN KARTI ANAKART İŞLEMCİ SOĞUTUCU POWER HEPSİ BİRDEN ALINIR ZATEN TOPLADIK 1.667 Tl yapıyor Neresi kazık anlatsana biraz

HANGİ EKRAN KARTI UYUMLU ?

Kazığın resimlenmiş hali. Fiyat ortalama bir fiyattır ordan burdan alınarak daha da aşağıya çekilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkodako

O paraya G4560+RX560lı sistem toplanır. Kesinlikle sizin sistemi ikiye üçe katlıyacak bir sistem olur. Ayrıca önü de açık olacaktır. Siz ise gitmiş fi tarihinden kalma parcalar almışsınız. Onların hepsine 1700 lira vermek saçmalık.

Ayrıca sen sistem toplama demişsin, çok biliyorsaydın daha düzgününü toplayabilirdin. Ne zamandan beri pc topladığını merak ediyorum.

Biraz saygı ayrıca. Ve mesaj editleme diye bir seçenek var. 2. mesaj atmanıza gerek yok.

• Ben ekran kartı anakartıma uyumlumu diye sormuşum bunların dediklerine bak kazık diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkodako -- 21 Haziran 2017; 22:0:32 >
  • berkodako B kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı uyar ama takmana gerek bile yok. İşlemcinin kendi gpu su daha güçlü.

Sorunun cevabını aldın umarım.

Ayrıca şikayet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.