Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartı Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resmi Site Özellikleri :http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945pl-s3p_66

İşlemci : İntel Core 2 Duo E7400 @ 2.80 Ghz
    Resmi Site Özellikleri :http://ark.intel.com/products/36500

Ram: Kingston 2 Gb DDR2 667 Mhz, Kingston 1 Gb DDR2 667 Mhz, Toplamda 3GB Ram Var.

Ekran Kartı : Ati Radeon HD 3450 PCI DDR2 512 MB 64 Bit, İşletim Sisteminde 1 Mb Olarak Görüyor.

Ekran Kartı Almak Istıyorum Önemli Olan Bit 64 Bit Oldugu Icın Oyunlarda Kasma Donma Vs Gibi Sıkıntılar Cıkıyor Rahat Oynuyamıyorum. Nasıl Bir Ekran Kartı Önerirsiniz Bu Sistem Icın Bıde Bazı Duyurular Var Amd İşlemciye Ati Ekran Kartı İntel İşlemciye Nvdia Ekran Kartı Uyar Diye Daha İyi Performans Sağlarmış.

Bu Sistemle Call Of Duty 7 Black Ops,Crysis 2, Gibi Vs. Oyunlarda Kasmıyacak Bi Ekran Kartı Lazım Eğer Ekran Kartı Yeterli Olmaz Dıyorsanız Bunu Felan Yükselt Dıyorsanız Eleştiri Ve Yorumlarınızı Beklıyorum.. :)

Bütçe : 130 TL'yi Geçmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By DeaqLe -- 29 Ekim 2011; 21:06:36 >

• bütçe belirtirmisin.
  • Bütçe 130 Tl Geçmesin Arkadaşlar Sistemım Ile Eksıklerı Vs Beklıyorum.
  • bence biraz daha bekleyip.. bütçeyi arttır... acele etme.
  • 2. el temız bulabılırsın bu fıyata guzel kart forumda 130-140 tl lık kartlara bak sonra kartları arastırırsın

• eğer 2.el alıcaksan ati 4850 1gb 256 bit veya iyi bir pazarlıkla ati 4870 1gb 256 bi t alabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben nvidia'yı öneririm.
  • bence bayramda biraz fazla el öpüp bütçeyi arttır. 256 bit nvidia al adam gibi oyun oyna..
  • Ekran kartı driverını yükledin mi? ondan 1 MB gözükebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.