Şimdi Ara

Hangi ekran kartı daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gtx480 daha iyi fakat o kadar para vermeye gerek yok 5850 bence şu anda en mantıklısı
    illa alacam dersen 5970 al
  • vatan gittiğimde leatek olarak gitmiştim ama sistemimde amd anakart ve asus işlemci olduğundan dolayı hd5870 in daha iyi olacağını söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: giray91

vatan gittiğimde leatek olarak gitmiştim ama sistemimde amd anakart ve asus işlemci olduğundan dolayı hd5870 in daha iyi olacağını söylediler

çok iyi sallamışlar
    yanlış yazmıssın amd işlemci asus anakart
  • Amd'de illa Ati kullanılmalı diye bir şey olmaz hocam, sallamışlar yani...

Eğer anakartın C.Fire için uygun ise, o zaman Ati alırsın bu mantıklı olur, ama tek kart kullanırım dersen de Nvidia alabilirsin sakıncası yok.

Ayrıca o HD5870'e de GTX480 parası verme, HD5970 alınır üstüne 100 TL filan eklenince.

Alırsan GTX480 AMP alabilirsin +57 TL fark ile, soğutma olarakta memnun kalırsın;
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx480_amp!-gtx480-amp!-gddr5-1536mb-384bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47085

Lakin HD5870 alırsan da bundan daha fazla para verme;
    http://www.vatanbilgisayar.com/his-his_hd5870_1gb-hd5870-gddr5-1gb-256bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40437

• Leon x kafamı çok karıştırdılar leadtek alma diye tutturdu görevli galiba bilmiyorum diye beni kafalamaya çalıştı

ayrıca hd5970 gddr5 2 GB 512 bit al dediler ama oda 300 tl falan farkediyordu çok pahalı en iyisi ben leadtekten şaşmıyım dimi abicim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray91 -- 24 Temmuz 2010; 16:58:47 >
  • HD5970 cidden çok para...

GTX480 olarak +57 TL daha ver Zotac AMP al hem soğutması iyi hemde daha performanslı Leadtek'i alma.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx480_amp!-gtx480-amp!-gddr5-1536mb-384bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47085

Hangi ekran kartı daha iyi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bana leadtek demiştin tamam ondan vazgeçip yerine bunu düşünücem ama alamazsamda leadtek iyidir dimi ?

ayrıca aoc alma asus al falanda dediler kafam karıstı ondada
  • Uygun fiyatlı diye onu yazmıştım önerimde evet, farketmez Leadtek'te olur, ancak AMP'nin fiyatı da çok iyi seviyeye gelmiş o ara daha pahalıydı, alabilirsen AMP'yi al bence...

Asus'ta o fiyatta ve özellikte ekran varsa versin oradaki elemanlar

Bu Vatan'daki elemanlar öldürecek beni cidden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Uygun fiyatlı diye onu yazmıştım önerimde evet, farketmez Leadtek'te olur, ancak AMP'nin fiyatı da çok iyi seviyeye gelmiş o ara daha pahalıydı, alabilirsen AMP'yi al bence...

4730 512 mb almaya gittiğimde banada 4650 1gb verelim demişlerdi
    bilmeyen insanları çok iyi kazıklıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Uygun fiyatlı diye onu yazmıştım önerimde evet, farketmez Leadtek'te olur, ancak AMP'nin fiyatı da çok iyi seviyeye gelmiş o ara daha pahalıydı, alabilirsen AMP'yi al bence...

Offf tam bomba

• quote:

quote:

quote:

Offf tam bomba

en son adam 2,8 gb diyordu

• Matrixi ve rampage 3 ü getiremez demiştim,matrixi getirmişler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Offf tam bomba

en son adam 2,8 gb diyordu

i7'li sistemelere taktıkları HD4650'ler var onlar gibi aynen ya

• Asus M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHZ Anakart
    AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz / 3.3Ghz Turbo Core 9 Mb Cac
    Patriot 2 GB DDR3 1333Mhz CL9 PC3 10600 Tek Modül RAM (2x)
    ZOTAC GTX480 AMP! GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı
    Samsung 1TB 32 Mb SATA2 7200 RPM HARDİSK
    Samsung SH-S223C 22x Double Layer SATA DVD YAZICI
    XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80 PLUS 700W MidT ATX SİYAH
    AOC 21.5” E2236SWA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Creative SBS A300 2+1 Speaker
    Microsoft Digital Media Desktop 3000

Leon-x Sistemin bu haliyle fiyatı 2667,50 tl zotac yerine leadtek olursa ise 2611,61 tl arada 56 tl fark var bunun içinde değer galiba ?

ayrıca online magazada senin kurduğun sistem 2530 tlydi ama oraya gidince 2.602 tl çıkardılar galiba arada fark var
  • edit: işlemcimide beğenmediler dediler Phemon II x6 1090 T black edition 3.2ghz/3.6 ghz turbo al dediler arada 200-300 tl fark var oha dedim

anakartımıda M4A87TD/USB3 AMD 890GX /SB850 AM3 DDR3 2000MHZ yap dediler ama ondada fiyat farkı olarak 100 tl falaan var ne dersin leon-x ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray91 -- 24 Temmuz 2010; 17:40:53 >
  • Bu firmaya ne demeli bilmiyorum...

VatanCard çıkarıp öyle alacağım dersen o Worldcard'lı fiyattan alışveriş yapabilirsin, şahsen kredi kartım yok nakit alışveriş yaparım nakitte o fiyattan alabiliyordum ürünleri indirimli yani bunu görüş bence.

Bu arada +56 TL fark verip AMP özel soğutmalıyı almana değer evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 24 Temmuz 2010; 17:39:43 >
  • quote:

edit: anakartımıda beğenmediler dediler Phemon II x6 1090 T black edition 3.2ghz/3.6 ghz turbo al dediler arada 200-300 tl fark var oha dedim

Ya mal mı bunlar X6 1055T nere X6 1090T nere hayret ya... Sanki arada 40-50 TL fark var ya...

O fiyata yine o özellikleri veren anakart varsa versinler, hangi şube bu ?

Ben 56 TL daha verip AMP+Özel soğutmalı almayı öneriyorum o da fark az diye, adamlar tutuyor ne diyor yani söyledikleri ne kadar mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 24 Temmuz 2010; 17:40:26 >
  • quote:

quote:

edit: anakartımıda beğenmediler dediler Phemon II x6 1090 T black edition 3.2ghz/3.6 ghz turbo al dediler arada 200-300 tl fark var oha dedim

Ya mal mı bunlar X6 1055T nere X6 1090T nere hayret ya...

O fiyata yine o özellikleri veren anakart varsa versinler, hangi şube bu ?

Ben 56 TL daha verip AMP+Özel soğutmalı almayı öneriyorum o da fark az diye, adamlar tutuyor ne diyor yani söyledikleri ne kadar mantıklı

kesin bostancıdır bilinçsiz görevli dolu mağazanın içi

• anakartımıda M4A87TD/USB3 AMD 890GX /SB850 AM3 DDR3 2000MHZ yap dediler ama ondada fiyat farkı olarak 100 tl falaan var ne dersin leon-x ?

bostancı subesi ya evet hep üst model cok pahalı öneriyorlar onları takmayıp bu sistemi toplatıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray91 -- 24 Temmuz 2010; 17:44:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.