Şimdi Ara

Hangi DVD Yazıcıyı Almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar Weblebi.com da olan indirimden yararlanmak istiyorum. DVD RW alacağım fakat marka konusunda kararsız kaldım. Siz hangi markayı önerirsiniz.

Samsung SH-S203D 48x32x48 CDRW 20xDL SATA DVDRW (Siyah)

Arabirim :SATA
    CD / DVD yazma hızı :CD-R 48X (7,2MB/san), CD-RW 32X (4,8MB/san), DVD+R 20X (27,0MB/san), DVD-R 20X (27,0MB/san), DVD+R DL 16X (21,6 MB/san), DVD-R DL 12X (16,2 MB/san), DVD+RW 8X (10,8MB/san), DVD-RW 6X (8,1MB/san), DVD-RAM 12X (16,2MB/san)
    Erişim hızı :CD-ROM 110ms, DVD-ROM 130ms
    Bellek :Tampon Bellek: 2 MB
    Okuma desteği :CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD+RW, DVD-RW, DVD-RAM
    Yazma desteği :CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD+RW, DVD-RW, DVD-RAM
    İşletim sistemi :Windows 98/2000/ME/XP and NT
    Montaj :Yatay/Dikey
    Boyutlar :223 x 104 x 195 (mm), 1.0kg
    Medya yükleme özelliği :Tepsi
    Formatlanmış medya kapasitesi :4,7 / 8,5 GB
    Desteklediği medya formatı :DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-ROM, DVD-Video, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I(FMV), CD-Extra, CD-TEXT
    Garanti Süresi :24 Ay

LG GSA H20-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM SATA (Siyah)

Arabirim SATA
    CD / DVD yazma hızı CD-R 48X (7,2MB/san), CD-RW 32X (4,8MB/san), DVD+R 20X (27,0MB/san), DVD-R 20X (27,0MB/san), DVD+R DL 16X (21,6 MB/san), DVD-R DL 12X (16,2 MB/san), DVD+RW 8X (10,8MB/san), DVD-RW 6X (8,1MB/san), DVD-RAM 12X (16,2MB/san)
    Erişim hızı CD: 120 ms, DVD-ROM(SL/DL) 140/175 ms, DVD-RAM 250 ms
    Bellek 2 MB
    Okuma desteği CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD+RW, DVD-RW, DVD-RAM
    Yazma desteği CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD+RW, DVD-RW, DVD-RAM
    İşletim sistemi Windows 98/2000/ME/XP and NT
    Montaj Yatay/Dikey
    Boyutlar 146 x 165 x 41.3 mm
    Medya yükleme özelliği Tepsi
    Formatlanmış medya kapasitesi 4,7 / 8,5 GB
    Desteklediği medya formatı DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-ROM, DVD-Video, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I(FMV), CD-Extra, CD-TEXT

Philips SPD2514BM 48X32X48CDRW 20XDVDRW Siyah

Arabirim SATA
    CD / DVD yazma hızı DVD: 20X, DVD/DL: 8X, DVD-RAM: 12X, CD-R: 48X
    Erişim hızı 140ms
    Bellek 2 MB
    Okuma desteği DVD ROM, DVD RAM,CD-R
    Yazma desteği DVD ROM, DVD RAM,CD-R
    İşletim sistemi Windows XP, Vista
    Montaj Yatay/Dikey
    Boyutlar 17 x 14.8 x 4.2 cm (GxDxY), 0.86kg
    Medya yükleme özelliği Tray
    Formatlanmış medya kapasitesi 8.5GB

• saydıklarının dışında asus blt2014 öneririm
  • bende nec nasıl olur diyecektim...
  • Fikrim biraz daha değişti. Şimdi de şu Samsung aklıma girdi. Birazcık daha fazla vereyim LightScribe desteği de olsun istedim. Sizce bu nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32435
  • Sata Asus 1814BLT kullanıyorum. Şu ana dek bir problemle karşılaşmadım.
    Tavsiye ederim. Gerçi Diğer ürünleri ile hep sorun yaşadım asusun ama bu dvd-rw çok iyi.
    Okuması,Yazması çok çok iyi.
  • Anlaşılan herkes kendi DVD Writer ından memnun. Peki son linkini verdiğim Samsung u kullanan var mı?
  • bu zamana kadar optik sürücülerde asus lg ve samsung markalarını kullandım üçü arasında bi secimde asus derim samsungun cdwriterını kullanmıstım okurken cok cd seciyodu ve bazı cdleri yakıyodu. samsungu light scribe özelliginden dolayımı istiyorsun? bence cok gerekli bi ozellik diil kimbilir alınca kac defa o ozelligi kullanacan bi de onun için ona ozel uzerinde kaplama olan cd alcan bosa masraf. illa o light scribe olsun diyorsan aynı fiyata bence asusun 1814unu al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Hangi laptobu satın almalıyım
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki Asus'a da bir bakayım öyleyse.
  • samsung sh 203b kullanıyorum gayet sessız suana kadar bır sorun yasamadım
  • Asus birçok yerde yok. Yani aldığımda biraz pahalıya patlayacak bana. Şu an için aklıma yatan Samsung. Fakat Samsung'un hangi modelini alacağım konusunda kararsızım. Yani 7-8 YTL daha verip LightScribe alsam mı yoksa LightScribe gereksiz bir özellik mi?
  • Arkadaşlar LG'den yana sıkıntılıyım.DVD yazıcı ve CD yazıcı Lg var bazı DVD'leri iyi okuyamıyor.Mesela oyun alıp geliyorum hata veriyor,gidip cd cinin orada deniyoruz okuyor...Acaba sorun bende mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar LG'den yana sıkıntılıyım.DVD yazıcı ve CD yazıcı Lg var bazı DVD'leri iyi okuyamıyor.Mesela oyun alıp geliyorum hata veriyor,gidip cd cinin orada deniyoruz okuyor...Acaba sorun bende mi?

- Daha önce bende bir çok kez LG kullandım ve hep sorun yaşadım. O nedenle LG ye temkinli yaklaşıyorum artık. Şu an için aklımda olan da samsung sh 203. 7-8 lira daha verip LightScribe özelliği de olsun istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1080p

Sata Asus 1814BLT kullanıyorum. Şu ana dek bir problemle karşılaşmadım.
    Tavsiye ederim. Gerçi Diğer ürünleri ile hep sorun yaşadım asusun ama bu dvd-rw çok iyi.
    Okuması,Yazması çok çok iyi.

bende galiba sizinkinden alıcam

her dvd yi okuyup yazaıyor mu bazılarında sorun çıkarıyo diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Asus birçok yerde yok. Yani aldığımda biraz pahalıya patlayacak bana. Şu an için aklıma yatan Samsung. Fakat Samsung'un hangi modelini alacağım konusunda kararsızım. Yani 7-8 YTL daha verip LightScribe alsam mı yoksa LightScribe gereksiz bir özellik mi?

bence 7-8 ytl verip lightscribe lısını al en azından sonra keşke bu özellik de olsaymış demezsin ileride bir gün işine yarar belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: to_se

quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Asus birçok yerde yok. Yani aldığımda biraz pahalıya patlayacak bana. Şu an için aklıma yatan Samsung. Fakat Samsung'un hangi modelini alacağım konusunda kararsızım. Yani 7-8 YTL daha verip LightScribe alsam mı yoksa LightScribe gereksiz bir özellik mi?

bence 7-8 ytl verip lightscribe lısını al en azından sonra keşke bu özellik de olsaymış demezsin ileride bir gün işine yarar belki

Sonunda dün Vatan'dan Samsung SH S203 aldım. Lightscribe özelliği de var. Şimdilik sadece TDK ve Philip marka DVD ler ile deneme şansım oldu. İkisini de okuyor. Philips ile de 10 tane falan DVD yazdım şimdilik herhangi bir sorun çıkmadı. Umarım böyle sorunsuz devam eder çünkü şu optik okuyucu ve yazıcılar konusunda şansım hiç olmuyor.

• asus un lightscribe özelliklisi mi yoksa philips in ki mi daha iyi

bide bunların yaklaşık fiyatı ne kadardır

asus 1814blt ile 1814bl arasındaki fark nedir

aldığımız dvd rw ın bilgisayara uymaması gibi bir sorunla karşılaşabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 12 Haziran 2008; 11:33:40 >
  • asus ve philips bunlar dünyanın en kötü yazıcıları

bu benim şahsi fikrim değil , şimdi ben kullanıyorum sorun yok diyenler olucak zaten alınan her marka yazıcı cd de dvd de yazar , secmede yapabilir ama kalite cok düşük cdfreaks a bakabilirsin kullanıcı oyları yerlerde sürünüyor 2 markanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

asus ve philips bunlar dünyanın en kötü yazıcıları

bu benim şahsi fikrim değil , şimdi ben kullanıyorum sorun yok diyenler olucak zaten alınan her marka yazıcı cd de dvd de yazar , secmede yapabilir ama kalite cok düşük cdfreaks a bakabilirsin kullanıcı oyları yerlerde sürünüyor 2 markanın

en iyisi hangisi o zaman

bide bilgisayarın arabiriminin "sata" veya "pata" olduğunu nasıl anlarız hangisi daha iyi "sata" lar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 14 Haziran 2008; 10:59:05 >
  • ligtscribe nedir???

tamamen gereksiz bir teknoloji...(çoğu kullanıcı için)

bunun da en önemli etkeni, l.scribe destekli medyaların normale göre pahalı olmaları ve az bulunmalarıdır...
  • Bu optik cihazlar şimdiye kadar benim de hep başımı ağrıttı. Şimdiye kadar hep LG aldım. Kullananlar hep memnun olduğunu söylüyorlardı fakat benim alet 1 sene içerisinde okuma ve yazma faaliyetleri konusunda problemler gösteriyodu. O nedenle bu sefer de farklı bir marka deniyeyim dedim ve Samsung'u tercih ettim.

Lightscribe özelliğine gelince tamam gereksiz bir özellik olduğunu bende biliyorum fakat sonuçta çok düşük bir meblağ ödeyerek bu özelliğin de alacağım cihazda olması bana mantıklı geldi. İlerde "keşke Lightscribe özelliği de olsaydı" demek yerine biraz daha verip o özelliğin de olması daha iyi bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.