Şimdi Ara

Hangi dvd markası daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada bir çok marka var ama sizce hangisi daha iyi?

• EN iyisi TDK dır! Fiyatıda iyidir ama! Ama cidden ÇOOOOOOOOOK kaliteli ve SAĞLAM DVD ve CD üğreticisidir. Burada kalıbımı basarım daha iyi bir marka kimse söyleyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 1 Haziran 2007; 12:26:25 >
  • verbatim
  • tdk hiç kullanmadım ama iyi olduğunu duyuyorum

verbatim 3x25 lik bitirdim (dvd rw yeni aldım)
    asus 1608p3s ve verbatim 16x +r diskler ile hiç sorun yaşamadım

ben verbatim diyorum.
  • Sağolun arkadaşlar, en sonunda tdk aldım, çok kaliteli gerçekten, fiyatı da uygun tavsiye ederim. 16x'de yazdm banamsn demedi maşallah.
  • En doğrusunu yaptın..
    quote:

Orjinalden alıntı: icg

Sağolun arkadaşlar, en sonunda tdk aldım, çok kaliteli gerçekten, fiyatı da uygun tavsiye ederim. 16x'de yazdm banamsn demedi maşallah.
  • Ben bugüne kadar hep philips kullandım. 2 senedir hiç bir sorun yok.ileride ne olur bilemem ama fiyatı da uygun gelmişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben DMS cd ve dvd leri yaklaşık 5yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı

DMS...
  • Rhapsody marka DVD kullandım uzun zaman hiç bir sorun çıkarmadı hala da yok, Memorexler güzel ama tabi yerine göre pahalı kaçıyo. Rhapsody ucuzdur ama gayet makul.
  • verbatim ve tdk en iyilerindendir.

almamanız gereken marka memorex dir. hem dvdsini hem cd sini almıştım. kitaplığın kapalı kısmında ışıksız ortamda kutunun içinde saklıyordum. cd nin üst kısmındaki marka alt tarafına geçti. 12 tane cdyi çöpe attım. 4 tanesini kuratabildim. ayrıca 10 tane tekrar yazılabilir dvd sini aldım. ama bir kez yazdıktan sonra dvd den dosyaları silemedim. (diğer dvd lerde yapabiliyordum. ama bunda olmadı)

memorex alma da ne alırsan al.
  • veri saklıyacaksan.... verbatim zaten fiyatlar düştü.
    yok günlük kullancam atıcam, çizcem diyosan yine aynı

5 Kuruş Fazla Olsun, Kırmızı Olsun. 50 adet orta sınıf 20YTL, Verbatim 25YTL
    Kalite Birazda Senin Kullanmada Bağlı.
    Çok Harhür-Kaba Kullanıp Kırpalarsan. Elin Terli, gün ışığı yada tozlu ortamlarda Kullanırsan Fiziksel Olarak Tabii Kalite Düşer....
  • verbatim kullanıcısıyım fakat akşam saati mecburiyeten BENQ DVD+R 16X medya aldım arşiv için iyimidir kullanan varmı ?
  • Arkadaşlar bu konuda gerçekten çok fazla medya kullandım.
    Bir numara tdk idi idi diyorum çünkü amerikan firması iomega satın aldı tdk yı ne yazık ki.TDK dan başka marka kullanmazdım.Ama artık verbatim alıyorum.
    Dünyada sadece iki marka 100 yıl ömür biçiyorlar medyalarına TDK ve Verbatim Azo.İlk tercihiniz Verbatim olmalı.Üstüne daha güvenli yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

verbatim kullanıcısıyım fakat akşam saati mecburiyeten BENQ DVD+R 16X medya aldım arşiv için iyimidir kullanan varmı ?

Arşiv için iyi değildir.Verbatim veya TDK yı seçmeni tavsiye ederim.
  • Bunun için bu başlığa bakın.Medyalar dvd yazıcıya göre farklı kaliteler gösterebiliyor.Yapılan testler ve sonuçlar ortada.
    Buyrunhttp://forum.donanimhaber.com/m_3668131/tm.htm
  • Gerçekten güzel bir başlık altında toplanmış hepsi
  • Şimdiye kadar çok marka kullandım...DMS, Diamond, Fly, Imation, Philips, Maxell, Verbatim...Aralarında en iyisi Verbatim...Fiyatları bu kadar ucuzlamadan öncede Philips kullanıyordum...Ama arşivleme yapacaksan Verbatimden şaşma...
  • TDK tek gecerimm...
  • Bende TDK cıyım ama iomegamıdır nedir tdk yı satın almış ayrıca son çıkan dvd ler çizilince okumuyor o mavi dalgalı olanlar.O yüzden verbatime geçicez artık
  • ben son 600 tane dvd mi hep verbatim-r hepsiburada.com dan aldim
    gayet memnunum top gibin :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.