Şimdi Ara

Hangi driverler lazım(çözülmüştür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben önümüzdeki hafta ilk kez format atıcam ama attıktan sonra hangi driverleri kurucam ??
    Ekran Kartı
    Ses kartı
    Ethernet

başka ne indircem???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leidenschaft -- 18 Şubat 2009; 22:04:36 >

• Driver'larınızın Yedeğini Alın - Driver Magician - My Drivers Huntersoft (http://www.innosetup.com)
  • .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 19 Şubat 2009; 0:06:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BenCesur

quote:

Orjinalden alıntı: Leidenschaft

arkadaşlar ben önümüzdeki hafta ilk kez format atıcam ama attıktan sonra hangi driverleri kurucam ??
    Ekran Kartı
    Ses kartı
    Ethernet
    başka ne indircem???

Eveet vatana millete hayırlı olsun

Şuan sisteminde bulunan sürücüleri Driver Genius Professional Edition isimli programla yedekleyebilirsin. Kullanımı basittir. Programı kurduktan sonra açınca sol tarafta Backup Drivers kısmını tıkla açılan sayfada Select the backup type kısmını Auto-Installer Archive olarak seç ve ileri ileri diyerek sürücülerini yedekle.. Daha sonra Windowsu kurduktan sonra bu yedek sürücü dosyasını çift tıklayarak çalıştır bütün sürücülerini yükleyecektir. Yaani Senin fazladan bişey yapmana sürücü aramana gerek kalmayacaktır..

Kolay gelsin..

böyle bir program olduğunu bilmiyordum ama keşke buna benzer bişi olsa die de dua ediyordum hepsini elle kurmak çok zaman harcatıo yau ara bul kur :D sony vaio laptoplarda öle bi olay var bilmem biliyor musunuz ilk duyduğumda çok şaşırmıştım sistemin ihtiyacı olan tüm driver lar ve hatta sanırsam windows dahil aletin belleğinde özel bir yerde muhafaza ediliyor (windows u sallamış olabilirim :D) size sadece tuşlara basmak kalıyor herhangi bir şey araştırıp yüklemiyorsunuz yani, yapılmışı war hesabı :D

bilgi için teşekkürler hemen gideyim de alayım...

peki bu program sadece hayati fonksiyonu olan bir kısım driver ı mı yüklüo yoksa misal benim aver media tv kartımın driver ını da yedekler mi ?? ya da ek programlar orbit flashget filan ?? (çok şey mi istedim programdan acaba ?? )

• quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

böyle bir program olduğunu bilmiyordum ama keşke buna benzer bişi olsa die de dua ediyordum hepsini elle kurmak çok zaman harcatıo yau ara bul kur :D sony vaio laptoplarda öle bi olay var bilmem biliyor musunuz ilk duyduğumda çok şaşırmıştım sistemin ihtiyacı olan tüm driver lar ve hatta sanırsam windows dahil aletin belleğinde özel bir yerde muhafaza ediliyor (windows u sallamış olabilirim :D) size sadece tuşlara basmak kalıyor herhangi bir şey araştırıp yüklemiyorsunuz yani, yapılmışı war hesabı :D

peki bu program sadece hayati fonksiyonu olan bir kısım driver ı mı yüklüo yoksa misal benim aver media tv kartımın driver ını da yedekler mi ?? ya da ek programlar orbit flashget filan ?? (çok şey mi istedim programdan acaba ?? )

Bu senin dediğin sadece Sony dizüstülerde değil bütün dizüztülerde olan birşey. Yani Kurtarma Bölümü yada Kurtarma DVDsi.. Bilgisayara yeniden Windows kurmaya kalktığın zaman bütün sürücüler ve ilk alındığında üzerinde gelen programlar yükleniyor..

İkinci soruna gelince bu benim bahsettiğim program o an Windowsta Aygıt yöneticisinde bulunan bütün aygıtları yedekler.. Ama programları yedeklemez.. Mesela TV kartının sürücüsünü yedekler ve yükler ama TV kartına ait arayüz programını yüklemez.. Aynı zamanda misal veriyorum bilgisayarına bağlı Nokia telefon varsa onun sürücülerini yükler ama Nokia PC Suite programını yüklemez..

Ha sen hepsini yüklesin istersen bunun için kendine özel bir Windows kurulum DVdsi hazırlarsın kurulum bitince istediğin bütün progralar sürücüler ve ayarlar yapılmış olarak masaüstü hazır gelir..

• http://www.software-locator.com/keywords/free-downloads-1.html

burdan hangisi indircem??100 tane link var

nihat abi verdiğin siteden nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leidenschaft -- 18 Şubat 2009; 15:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BenCesur

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

Bu senin dediğin sadece Sony dizüstülerde değil bütün dizüztülerde olan birşey. Yani Kurtarma Bölümü yada Kurtarma DVDsi.. Bilgisayara yeniden Windows kurmaya kalktığın zaman bütün sürücüler ve ilk alındığında üzerinde gelen programlar yükleniyor..

İkinci soruna gelince bu benim bahsettiğim program o an Windowsta Aygıt yöneticisinde bulunan bütün aygıtları yedekler.. Ama programları yedeklemez.. Mesela TV kartının sürücüsünü yedekler ve yükler ama TV kartına ait arayüz programını yüklemez.. Aynı zamanda misal veriyorum bilgisayarına bağlı Nokia telefon varsa onun sürücülerini yükler ama Nokia PC Suite programını yüklemez..

Ha sen hepsini yüklesin istersen bunun için kendine özel bir Windows kurulum DVdsi hazırlarsın kurulum bitince istediğin bütün progralar sürücüler ve ayarlar yapılmış olarak masaüstü hazır gelir..

hmmm... güzel anlatmışsın... yani ana programı değil de ana programa gelen driver ları alıyor... doğru anlamış mıyım ??

laptop konusunda bunu bilmiyordum doğrusu güzel bir bilgi oldu benim için gayet faydalı olacak

peki bu kurtarma bölümüne nasıl ulaşılabilir ?? özel bir şifre filan mı gerekir ya da formatlamak istediğin anda mı çıkar karşına ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.software-locator.com/keywords/free-downloads-1.html

burdan hangisi indircem??100 tane link var

nihat abi verdiğin siteden nasıl yapabilirim

????????????

bunun daha kısa yolu yokmu?? cd'ye atsam format attıktan sonrada cd'den geçircem...
    siz bana hangi driverler lazım söyleyin ben bulurum
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 19 Şubat 2009; 0:05:47 >
  • quote:

arkadaşlar ben önümüzdeki hafta ilk kez format atıcam ama attıktan sonra hangi driverleri kurucam ??
    Ekran Kartı
    Ses kartı
    Ethernet

başka ne indircem???

Anakartının marka ve modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • Anakart Adı : MSI 915PL Neo-V (MS-7143) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGR, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
  • abi senide yoruyorum teşekkür ederim ama orada 3 tane driver download link'i var?? abi ve :
    Bu kelimeler ne anlama geliyor

Intel INF Drivers (işlemci ile ilgili heralde)
    ADI SoundMAX (AD1888) Drivers (ses ile ilgili heralde)
    Broadcom 4401 LAN Drivers ( internet ile ilgili heralde))

senide yoruyorum ama kusuruma bakma
  • quote:

abi senide yoruyorum teşekkür ederim ama orada 3 tane driver download link'i var?? abi ve :
    Bu kelimeler ne anlama geliyor

Intel INF Drivers (işlemci ile ilgili heralde)
    ADI SoundMAX (AD1888) Drivers (ses ile ilgili heralde)
    Broadcom 4401 LAN Drivers ( internet ile ilgili heralde))

senide yoruyorum ama kusuruma bakma

Intel INF Drivers ==> Anakart chipset driverı

ADI SoundMAX (AD1888) Drivers ==> Ses kartı driverı

Broadcom 4401 LAN Drivers ==> Ethernet kartı driverı

Bu 3 driverı yüklemen yeterli olacaktır.
  • çok sagol abi ben şimdi bunları indirip cd'ye atıyım .. format attıktan sonrada yüklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.