Şimdi Ara

Hangi dostluk daha kalıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce erkekler arasındaki dostluk mu daha kalıcıdır? Kızlar arasındaki mi?

Erkekler aralarında konuşurken genelde (benim çevremdekiler) daha küfürlü bir dil kullanıyorlar. Daha samimi olduklarından diye düşünüyorum. Kızlar daha kibar, empati kurarak konuşuyor ama aralarında bir problem olsa direk arkalarından konuşmaya başlıyorlar ve ilişkilerini tamamen kesiyorlar. Erkeklerde yumruklu kavga bile edilmiş olsa birkaç ay sonra yine aynı samimiyet oluyor. Sizce de böyle değil mi

• Erkekler arası dostluk daha kalıcıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbiri kalici degildir hepsi menfaat iliskisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dost yoğurt <3

Veya bizim buradaki dostluk parkı <3

• Kızlar birbirini kıskanır erkeklerde bu çok daha az. Bu yüzden erkekler arasında daha kalıcıdır diyorum.

• Para ile kurulan dostluk tabi ki.

2 sene once okuldan bir arkadasima dogum gununde yuksek fiyatli bir hediye almistim. Cocugun babasi milletvekili ileride isim duser diye sakliyorum bir kosede ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Dost yoğurt <3

Veya bizim buradaki dostluk parkı <3

Veyahut dost tv 3<

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi diyemem tabi ama kızların çoğu ikiyüzlü. Yanımda 2 kızın 3. şahıs hakkında söylemediği laf yokken, 3. şahsın yanımıza gelmesiyle gayet güler yüzle kıza karşı canımlı aşkımlı konuşmaya başladılar. Bu benim çok canımı sıktı şahsen. Ama erkeklerde bu olay yok, ne olursa olsun bu kadar ikiyüzlülük olmuyor. Ayrıca kızlar durduk yere ağlayabiliyor, haksızken haklı konuma gelip karşısındakini mahçup durumda bile bırakabiliyor. Ya da çok sinirliyken, bitkinken güçlü imajı verebiliyorlar. Masumiyetini ve gözyaşlarını silah gibi kullanıyorlar, çoğunun her hareketleri çıkarları için. Bunlar erkekler için çok uzak şeyler, o yüzden erkeklerin dostluğu çıkarları örtüşmedikçe çok daha kalıcı.
  • erkekler daha kalıcıdır çünkü birbirlerinin içini dışını bilirler ama kızlar yapmacıktır her zaman birbirlerine rol yaparlar ama sürekli kıskançlık içindedirler.
  • libadiye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: İggyazalea

libadiye mi?

Evet bulgurlu mah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Para ile kurulan dostluk tabi ki.

2 sene once okuldan bir arkadasima dogum gununde yuksek fiyatli bir hediye almistim. Cocugun babasi milletvekili ileride isim duser diye sakliyorum bir kosede ;)

7 Haziran son kanka
    Ihale filan bişiler yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.