Herkese selamlar. Öncelikle şunu belirtmeliyim öğrenciyim ve ilk arabam olacak. Bütçem ve tercihlerim dahilinde clio almaya karar verdim. Onların arasından da 2 seçeneğe düşürdüm ama burada çok kararsızım lütfen yardım edin. Fiyatları aynı. 2012 Clio Touch 0.9 90.000 km 2016 Clio Joy 1.2 120.000 km Planlarım var bu yüzden min 1 sene max 3 sene kullanmayı düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 43ErRoR43 -- 21 Mart 2021; 1:14:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi Clio’yu tercih etmeliyim ?

-
-
yıl dert olmayacaksa eğer 0.9 öneririm. küçük motoruna göre güzel bir araç. hem senin cebine göre. kırmızı rengi favorimdir.
-
2012 olan yaş dışında her konuda daha avantajlı. Yaşına rağmen düşük km, üst donanım ve turbo motor. Karşısında daha çok kilometreli, daha boş ve daha zayıf motorlu bir araç var. Kaldı ki Renault'un boşu cidden boş. Tatsız olur yani.
Ben eğer kondisyonları aynı ise 2012 diyorum.
-
4 yaş az değil, ben oyumu 1.2 olana veriyorum. Yalnız burada her iki aracı da eşit durumda kabul ediyoruz. Hasar, tramer, temizlik, düzenli bakım gibi unsurları da hesaba katmak lazım.
-
İkisi de yakın hasarsızlıkta ise kesinlikle 0.9 öneririm.Bu devirde ilk araba da olsa atmosferik motora hiç gerek yok başarılı bir düşük hacim turbo motor bulunurken.Üstelik donanım anlamında da baya farkları var,joy gerçekten çok boş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 24 Mart 2021; 13:27:53 > -
Net 0.9 motor olan hem orta paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio I
-
0.9 iyidir, 1.2 olan tce degilse tabii.
Ne gunlere kaldik 0.9 arabayi over olduk sagol vergi sistemi, varol emisyon kisitlamalari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013 clio kullanıcı olarak clioyu tavsiye etmiyorum alternatifi varsa onlara bakın bence.
-
Temmuzdan beri 0.9 Tce kullaniyorum. Kesinlikle 0.9
Eglenceli bi motor, zorlamazsan dizel kadar az yakar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🙋♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X