Şimdi Ara

HANGİ CD-RW I ALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftada ortalama 10 ya kopyalarım ya kopyalamam.

ucuz olsun, saglam olsun yeterki bi de sorun cıkarmasın.

bi ark ım liteOn tavsiye etti ama bu ayki chip dergisinde test te epey kotuydu.

aopen birinci olmuştu, ucuzduda...

dedigim gibi haftada max. 10 tane kopyalarım yani o kadar fazla yormucam...
    bi yol gosterirseniz sewinirim...

yine belırtıorum ucuz olursa iyi olr 150$ lık seyi soylemein plz...

• en ucuzunu al gitsin hiç bi önemi yok..benim ki 48x24x48 LG iyi işte bunlar..
  • lg ye de sakat diolar yau ark la beraber alıcaz bana guvenio adam soora bozulursa kotu olur...
  • Lg ruLLaz...
    48x16x48 var bende daha cd yaktığını görmedim her çeşit cd yi en iyi şekilde yazıyor.Markalı markasız her cd yi ok çekiyo yani.
    LG al rahat et...
  • Ben daha yeni LG 52X24X52 aldım bence süper bir writer, daha önce de 32X LG kullanmıştım hiçbir problemle karşılaşmadım
  • abi lg alma ama bulabilirseniz 40*16*40 lg
    yada liteon al
  • LG nin hiç CD yaktıına denk gelmedim..on the fly bissürü pompa yazdım hatasız..
    LG ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    16 yıl önce açıldı
    dvd-rw cd yazmıyor!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg 40 bulabilirsen kap hemen
  • bende de lıte on 16*10*40 var 16x de cd bıle yakmıyor lg kullanmadım ama lıte ondan memnun kalabılırsın
    bıde mıllet 52*24*52 lerı aldıktan 1 hafta sonra satmaya baslıyor hemen bunada dıkkat et nedenı onemlı!!!
  • Lg - Lite-on aynı yerde üretiliyor arkadaşlar. Arçelik -Beko muhabbeti. Ama Lg Cd ve Cd yazıcı olayında berbattır onu söyleyim. Özellikle son 48*xxx modelleri ve üzerindekiler hep problemli. ASus derim bence.
  • LG alabilirsin arkadaşım. Bende kullanıyorum, çok iyidir.
  • Kesinlikle LG,markası LG olan herşeye güvenirim ben.Ayrıca uzun süredir kendim de LG CD-RW kullanıyorum,çevreme de LG aldırıyorum,çok memnunum.
  • Bence " ASUS " Marka almanı tavsiye ederim, bende kullanıyorum ve çok memnunum.
  • arkadaslar tamam lg cd rom isinde sonradan cozuttu ama cd writer konusunda bence isini iyi yapiyor. su an alsam yine lg alirdim..imzadaki gibi cdrom asus,cdwriter lg...
    hic yamuklugunu gormedim simdiye kadar....
  • LG 52X24X52 almanı tavsiye ederim kutusuylu veriyorlar ve Türkçe kılavuz da var gerçi kullanılmıyor ama olması bile yeter bence LG iyidir tavsiye ederim...
  • 32 LG kullaniyorum bi problemi yok henuz.
  • Ben bu yeni çıkan philipslerden aldım 52x24x52 bence süper hiç bir sorun çıkarttığını görmedim. bu lg al falan diyenlere bakma sen. Benim arkadaşımın bilgisayarını mahfetti o çünkü yandı ve bilgisayarın içindeki bütün parçalar gitti bi de toplamaydı ve garantisi yoktu...
  • Ben bu yeni çıkan philipslerden aldım 52x24x52 bence süper hiç bir sorun çıkarttığını görmedim. bu lg al falan diyenlere bakma sen. Benim arkadaşımın bilgisayarını mahfetti o çünkü yandı ve bilgisayarın içindeki bütün parçalar gitti bi de toplamaydı ve garantisi yoktu...
  • Ben bu yeni çıkan philipslerden aldım 52x24x52 bence süper hiç bir sorun çıkarttığını görmedim bu lg al falan diyenlere bakma sen. Benim arkadaşımın bilgisayarını mahfetti o çünkü yandı ve bilgisayarın içindeki bütün parçalar gitti bi de toplamaydı ve garantisi yoktu...
  • ya bu dergilerde aopen diye bi marka çıktı birinci olarak sorarım size daha önceden bu markayı duyan varmı ne kadar oldu piyasaya çıkalıki kötülüklerini görelim...bana sorarsanız markasını heryerde ispatlamış philips en iyisi benim arkımda var şahsem gördüm alet manyak çalışıo. Lg lerde fos çıktı hani bi kaç mukaat duydum ki yanabiliyormuş ve bilgisayara zarar verebiliyormuş zaten hem dolar düşecek hemde lg'nin fiyatı düşecek başka bi açılaması var mı bunun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.