Şimdi Ara

Hangi Cabrio ? (308cc , Eos ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların kafasındaki marka imajı dışında 308 CC , Eos'u her açıdan ezer geçer. Eos, 308'in yanında eski Doğu Alman arabaları kadar sıkıcı.
  • İkisi de piyasada çok bulunan araçlar değil. Ama bence 308'i al derim daha yakışıklı kesinlikle
  • peugeot'larin cabriolardaki en buyuk sorunu on camin surucunun basinin uzerine kadar uzanmasi, cabrio arac kullanma hissini birhayli azaltiyor..
    eksikleri olsada bence eos..
  • Kusura bakma kendi fikrim ikisi de berbat görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 derim ama alacaksanız 2011 ve üstü çıkışlıları tercih edin
    çünkü daha önceleri 140 ps ve 4 ileri olarak sunuluyordu daha sonra 156 ps ve 6 ileri kullanmaya başladılar tketim ve performans açısından daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

308 yada ww tasarım olarak üzeri açılacakmış gibi durmuyor dışardan. ikiside üzeri açıkken güzel fakat kapalıyken önü arkası belli olmayan araçlar :)

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=117486716&rnd=4888

Soyle bisey baksam peki cok basimi agritirmi aldiktan sonra bu fiyata bulunan clklarin hepsi 2004-2005 model 150.000km+ cok sorun cikartir mi yakiti o kadar onemli degil de.

Mercedes Mercedestir ve diğerleriyle kıyaslayamazsın bile. eğer üzeri komple açılmasın cupe olsun diyorsan yelpaze genişler.
    Bence cabrio sevdasından cupe ye dön hani bi z4 ile bu araçları koy yanyana kimse yok demesin cabrio spor araba z4 ve benzerleri gibi olmalı bir duruşu tarzı olmalı 308 de ww de bişey olacakmış ama olamamış gibi duruyorlar . :) Panoramik tavanlı güzel coupe ler var .

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Kusura bakma kendi fikrim ikisi de berbat görünüyor.

ben diyemedim di :)
  • quote:

quote:

quote:

308 yada ww tasarım olarak üzeri açılacakmış gibi durmuyor dışardan. ikiside üzeri açıkken güzel fakat kapalıyken önü arkası belli olmayan araçlar :)

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=117486716&rnd=4888

Soyle bisey baksam peki cok basimi agritirmi aldiktan sonra bu fiyata bulunan clklarin hepsi 2004-2005 model 150.000km+ cok sorun cikartir mi yakiti o kadar onemli degil de.

Mercedes Mercedestir ve diğerleriyle kıyaslayamazsın bile. eğer üzeri komple açılmasın cupe olsun diyorsan yelpaze genişler.
    Bence cabrio sevdasından cupe ye dön hani bi z4 ile bu araçları koy yanyana kimse yok demesin cabrio spor araba z4 ve benzerleri gibi olmalı bir duruşu tarzı olmalı 308 de ww de bişey olacakmış ama olamamış gibi duruyorlar . :) Panoramik tavanlı güzel coupe ler var .

Coupe de olabilir tabi.

Coupe de de scirocco dusunmuyorum, laguna coupe dusunmuyorum, megane coupe dusunmuyorum, e46 lar cok ele ayaga dustu:) bi clk kaliyo geriye onlar da yuksek km li:) yelpazede degisiklik olmuyo aslinda:))

• Ben olsam 2. araç olarak 50bin bütcem olsa gider VR4 alırdım namı diğer 3000GT .

benzin sorun değil diyorsan

chrysler crossfire
    RX8
    ikisinide rahat bulursun...

Bütceni zorlarsan 350z bile düşünülebilir 62bine vardı bir ara.
  • Eğer sınırınız bu iki araç arasında ise 308cc çok daha güzel.

Cabrio hevesim o kadar fazlaki anlatamam. Aracın içinin basık olmasını sevmem ışıl ışıl olucak güneş giricek içine bu yüzden cabrio tercih edemesemde en azından mutlaka sunroof ararım yoksada Bursa ya gider en kalitelisinden yaptırırım.

Cabrio dediğimiz zaman bence bi duruşu olmalı araç ben burdayım demeli ilgi çekmeli bana kalırsa ve en önemlisi kullanırken sizede o hissi yaşatmalı. Tercihinizi bu yönde yapın.
  • ne 308 ne cc kullandım fakat dış görünüş olarak 308cc
  • Aman hocam eosun tavaninda su akma problemi var sakin bulasma

• 308 alacaksan eğer 2010 ve sonrasını al

Çünkü 2010 a kadar 4 ileri vites üretildi , aşırı yakıt tüketimi canını sıkabilir

Yani 2010 ve sonrası alacaksan 308 diyorum eos a göre çok daha kaliteli bir araç

Koltuklara , konsol , herşeyi ile mükemmel duruyor
  • 307 CC m vardı. onun üzerinden gidecek olayım hiç bir coupe araç cabrionun havasını vermiyor bak onu söyleyeyim sana hele deniz kenarındaysan bir bahar günü üstünü açıkp gezerken aldığın keyfi sana coupe araç veremez.

ön camın yatıklığı biraz sürücüye doğru o yüzden arkada oturanlar daha çok eğleniyor

peugeotun genel olarak elektronik aksamı zayıf olsada tavan sistemi çok başarılı hiç bir sorun yaşamadım. su sızdırma da bir kere yaşadım o da tavandan değil yan camdan o da arızası olduğu içindi. gögüste deri döşeme çok güzel dursada seçmeni tavsiye etmem zamanla dikişler atıyor.

308 i bırak 307 dururken dahi eos almam
  • 308 cc kesinlikle eosun tasarımı bence eskidi 308 hala güncel 20 gün önce 2011 model 22 binde aldım araç 140 bg 4 ileri şanzımanı eski tip olduğu için biraz fazla yaktırıyor karmada 10.5 litre falan ama fsi da buna yakın yakar zaten diye tahmin ediyorum artı pug 140 vw 115 bg tsi lar daha mantıklı eos da ama bence 2008 model 70 k km de eos alana kadar 2010 model cc alırsın peugeotnun servisi mükemmel diyebilirim cc ile ailemizin 5. pug ı konfor olarak çok güzel yol tutuşu çok iyi olmamakla beraber yeterli düzeyde airscarf özelliği mükemmel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Cabrio = S2000.

S2000 iki kisilik ve apaci arabasi olmasindan dolayi alacagim son araba uzgunum:)

Dostum apaçi ? çok tanıdıgım insan var efendi efendi işine gider gerektiğinde gazlar apaçilik derken genel söylemen doğru değil sonucta 80 mılyar para verıyorsun bırakta olsun okadar 320d makyajlanınca çok gazlayan oldu onlar apaçi değil mi? sedan arabayla nasıl olsa arkadan itişli virajlarda gazlıyorlardı neymiş araba yanlıyormuş lütfen apaçilik deme.
  • Ben 308 en uzak durun derim hele ikinci eline bulaşılmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Ben 308 en uzak durun derim hele ikinci eline bulaşılmaz bence

Ona bakarsan hiçbir cabrionun 2 eline bakmayacan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Ben 308 en uzak durun derim hele ikinci eline bulaşılmaz bence

Cc araçların icinde ikinci eli en hızlı olan markalardan biri pug

• merco alma sakın orta ve üzeri yaş araçları onlar genç havası vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.