Şimdi Ara

Hangi Cabrio ? (308cc , Eos ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 308 cc in albenisi daha fazla görünüyor. Trafikte bir kaç kez rastladım, fena araçtı.
  • 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Eğer sınırınız bu iki araç arasında ise 308cc çok daha güzel.

Cabrio hevesim o kadar fazlaki anlatamam. Aracın içinin basık olmasını sevmem ışıl ışıl olucak güneş giricek içine bu yüzden cabrio tercih edemesemde en azından mutlaka sunroof ararım yoksada Bursa ya gider en kalitelisinden yaptırırım.

Cabrio dediğimiz zaman bence bi duruşu olmalı araç ben burdayım demeli ilgi çekmeli bana kalırsa ve en önemlisi kullanırken sizede o hissi yaşatmalı. Tercihinizi bu yönde yapın.

55 civarına genç işi araba arıyorum başka da alınacak araç bulamıyorum bilmiyorum ben mi yanlış yerlere bakıyorum ama. CLK, 308cc ve eos. CLK ların eski ve yüksek km de olması handikap.

onun dışında coupe de olabilir hatta sedan da olabilir SUV da olabilir ama gence gitsin yeterki.

quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

Ben olsam 2. araç olarak 50bin bütcem olsa gider VR4 alırdım namı diğer 3000GT .

benzin sorun değil diyorsan

chrysler crossfire
    RX8
    ikisinide rahat bulursun...

Bütceni zorlarsan 350z bile düşünülebilir 62bine vardı bir ara.

rx-8lerin motor problemi var diyorlar crossfire ise çok severim, fiyatlarına baktım 45'e falan bile temizi var, benzin dert değil ama yıllık vergisine baktım şimdi 3,5a yakın o sıkıntı.

quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

merco alma sakın orta ve üzeri yaş araçları onlar genç havası vermiyor

en azından tek kapı hocam

• Hocam gel beni dinle bak bende 20 yaşındayım 308 cc 5. Aracım aradığım herseyi bu araçta buldum benden sana söylemesi bırak CLK yi falan her tarafı masraf bi süre sonra

• 308cc'de kullanılan motor 1.6thp motor sanıyorum bmw 3.16, 1.16 ve mini cooper'larda kullanılan motor ile aynı. İç özellikleri ise eos'dan oldukça fazla. ben bu iki araç arasından açıkcası 308cc'yi seçerdim. ilginçtir ama 206cc vs olsun peugeot'un ürün gamında her zaman cabrio bir model olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

308cc'de kullanılan motor 1.6thp motor sanıyorum bmw 3.16, 1.16 ve mini cooper'larda kullanılan motor ile aynı. İç özellikleri ise eos'dan oldukça fazla. ben bu iki araç arasından açıkcası 308cc'yi seçerdim. ilginçtir ama 206cc vs olsun peugeot'un ürün gamında her zaman cabrio bir model olmuştur.

Güncel 3.16 ve 1.16 THP motor kullanıyor bir öncekilerde turbo yok zaten mini cooperlarda kullanılan THP degil vti motor

• 308 cc alda makas cidyolarını koy artık bro
  • ikisi de aşırı tipsiz
  • Üstü açıkken 308 kapalıyken Eos
  • Chrysler sebring convertible bak hem az yakar

• Cabrio = S2000 gerçeğini değiştiremezsiniz

Onun dışında Mazda Mx-5, 350z öneriyorum.

Rx-8'lerın motorları ise kesinlikle sorunlu değildir. Tek sorun Türk insanının üşengeçliğidir. Arabanın motoruna göre özel yağ üretiliyor eğer bu yağı kullanırsan aracın motoru dünyanın en sorunsuz motorlarından biri.

Cabrio şart değilse Rcz,Rx-8 düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 20 Mart 2013; 16:39:20 >
  • Naptın kardeş aldınmı aracı yada karar verdinmi konu spor araç olunca ilgili oluyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

Naptın kardeş aldınmı aracı yada karar verdinmi konu spor araç olunca ilgili oluyoruz :D

Yazin alicam dostum baya arastiriyorum bu sefer su an yanlis secim sonucu 1 senedir opel ile ugrasiyorum bi daha boyle olmasin diye ince eleyip sik dokuyorum.

Mesela aklimda rx-8 var onceki sahibi duZgun bakti mi diye dusunuyorum, crossfire var yakiti sonradan zorlar mi diye dusunuyorum, 308cc var tavani bilmemnesi sorun cikartirmi diye dusunuyorum bin bir tilki var aklimda malesef:)

• 2010-2011 40-50bin km gecmemıs Mazda Rx-8'e yanlıs yağ konulmuşssa bile sorun çıkartmaz. Daha motoru yenı acılıyordur o arabanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 21 Mart 2013; 14:47:57 >

• S2000 Cabrio degil roadster bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Chrysler sebring convertible bak hem az yakar

Son sahibi olursun aldın mi

• quote:

Orijinalden alıntı: akinx2

quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Chrysler sebring convertible bak hem az yakar

Son sahibi olursun aldın mi

2011 den beri kullanıyoruz her anlamda memnunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Ben 308 en uzak durun derim hele ikinci eline bulaşılmaz bence

gidipte sedan bağajı geniş araç alınmıyorki keyif arabası alıyor adam bırakında 2 eli olmasın varsın birazda fazla yaksın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.