Şimdi Ara

Hangi bölümü okumak istiyoruz ? Meslek muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ziraat mühendisliği kafama yatıyor bu aralar devlette 6 bin maaş + yaptıkları her işten para alıyorlarmış babamın arkadaşınınn eşi ziraat müh babamın arkadaşı eşim tarlalara falan gitse rahat 10-12 bin tl kazanır falan diyordu

İkinciside Elektrik Elektronik
    İng + çince öğrenip ya ordan buraya bişeyler taşımak vestel gibi ordan alıp burda birleştirip satmak yada vestel arçelik tarzı yerlerde işe girmek bunların tüm işi çinle çince bilen elemanı havada kaparlar ve sürekli çine yollayıp parça vs aldırırlar
    eniştem genel müdür vestelde her ay çinde adam
    Maaşlarda 24-25 bindi geçen senelerde

Yada İnşaat okuyup
    İng+Rusca
    İng+Arapca
    tarzı kombinasyon

Tıp başta mantıklı gelsede mühensislikte sağlam kombinasyonlarla daha rahat ve daha çok para kazanılır

Devlette doktor pratisyen 8-10 alıyor canı cıkıyor nöbetler hastalar
    Devlette mühendis 5-6 alıyor YATIYOR kendi eniştemin biride dsi de 5.800 maaşı var adam bişey yapmıyoruz diyor

Sağlıkta Diş güzel doktorluk zor iş çok çalışıyosun kendin yıpranıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayat sana güzel kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diyetisyenlik istiyorum 3 senedir . Saplanti gibi bisey oldu illa o olacak . Is imkani cok fazla (hastane , spor merkezi , guzellik merkezi vs) . Maas konusu cok net degil ama devlet hastanesinde 3000 aliyormus yeni mezunlar sanirim , ozelde daha dusuk 2000 civari birseydi . Yabanci dil onemli tabii Yunancam var biraz zaten . Bu yaz daha da ilerletip 2. Sinifta Ingilizce calismaya baslamayi dusunuyorum . Ve sonrasinda yuksek lisans tabii ✌ . Maas cok umrumda degil su meslegi kazanip hakkiyla mezun olayim da o bana yeter . Umarim bu isin sonunda gülen taraf biz oluruz emeğimiz cok büyük 🙏🏼👩‍⚕️ .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.