Şimdi Ara

Hangi bölüm ne kadar gerileyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen bilimleri dershanesi bu robotu hazırlamış
    adres :http://www.fenbilimleri.com/online/tercih2009.asp

Açıkçası umduğum kadar gerileme yok hiçbirinde

• bana hıc gercekcı gelmedı
  • 2000-3000 dolaylarında gerileme var en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

2000-3000 dolaylarında gerileme var en fazla.

Konaklama İşlt. ve ya Turizm ve Otelcilik te 2000-3000 gerileme bana fazlasıyla yeterli olucaktır o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulazalaka

bana hıc gercekcı gelmedı

az mı geldi çok mu
  • arkadaşlar nerdeyse her bölümde 2-3 binlik oynama var gerçekçi ama bölümün popülerliğide çok önemli ne olacağı hiç belli olmaz yinede yani gitmek isteyenler garanti tercihler de yapsınlar derim ben
  • tıpları acayip geriye getirmişler ama diger bölümler nerdeyse aynı..Bence saçma çünkü ilerde kayma olursa arkada da olması gerekir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet popülerligi ragbeti hiç göz önünde bulundurmamışlar..Direk pc'ye yaptırmışlar, çok amatör..Bece uzmanların görüşleri dikkate alınıp yapılmalıydı.
  • TAHMİNİ bunlar zaten üzerinde yorum yapmaya gerek yok.
  • Bunlar tahmini.. ÖSYM nin FULL (Full diyince anlar gençler ) verileri hiçbir kurumda yok , bunu da söyleyim
  • ösym nin full verileri neden hiçbir kurumda olmasın onu anlamadım ya neyse devlet mi ösym neden saklasın verileri
  • bana da hiç gerçekçi gelmedi valla çünkü bazı bölümlerde sadece ve sadece 100-200 arası oynama varrr sizce nasıl arkadaşlar 2000-3000 oynama olmaz mı sözel2 tarih te?
  • bı bakıyosun 18000 lık yer 20000 olmus 98000 lık yerde 10000 lık olmuss bu nası bı artıstır.
  • fen bilimlerini çok takdir ederdim ama

çok sıkış gibi geldi bana.
  • eğer birmilyonüçyüzbin kişiyle konuşup ne tercih edeceklerini sormadılarsa işe yaramayacaktır.herkesin tıp veya ee yazmayacağını kimse garanti edemez.saçma.tam fbm işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.