Konaklama İşlt. ve ya Turizm ve Otelcilik te 2000-3000 gerileme bana fazlasıyla yeterli olucaktır o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: zulazalaka
bana hıc gercekcı gelmedı
az mı geldi çok mu
arkadaşlar nerdeyse her bölümde 2-3 binlik oynama var gerçekçi ama bölümün popülerliğide çok önemli ne olacağı hiç belli olmaz yinede yani gitmek isteyenler garanti tercihler de yapsınlar derim ben
tıpları acayip geriye getirmişler ama diger bölümler nerdeyse aynı..Bence saçma çünkü ilerde kayma olursa arkada da olması gerekir..
evet popülerligi ragbeti hiç göz önünde bulundurmamışlar..Direk pc'ye yaptırmışlar, çok amatör..Bece uzmanların görüşleri dikkate alınıp yapılmalıydı.
TAHMİNİ bunlar zaten üzerinde yorum yapmaya gerek yok.
Bunlar tahmini.. ÖSYM nin FULL (Full diyince anlar gençler ) verileri hiçbir kurumda yok , bunu da söyleyim
ösym nin full verileri neden hiçbir kurumda olmasın onu anlamadım ya neyse devlet mi ösym neden saklasın verileri
bana da hiç gerçekçi gelmedi valla çünkü bazı bölümlerde sadece ve sadece 100-200 arası oynama varrr sizce nasıl arkadaşlar 2000-3000 oynama olmaz mı sözel2 tarih te?
bı bakıyosun 18000 lık yer 20000 olmus 98000 lık yerde 10000 lık olmuss bu nası bı artıstır.
fen bilimlerini çok takdir ederdim ama
çok sıkış gibi geldi bana.
eğer birmilyonüçyüzbin kişiyle konuşup ne tercih edeceklerini sormadılarsa işe yaramayacaktır.herkesin tıp veya ee yazmayacağını kimse garanti edemez.saçma.tam fbm işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme