Şimdi Ara

Hangi Bilgisayar Dergisini Alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Hangi Bilgisayar Dergisini Alıyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 16.08.2007)
Giriş
  • Arkadaşlar bu anketi özellikle hangi derginin daha çok sattığını ve okunduğunu kestirebilmek amacıyla açıyorum. Ayrıca hangi dergiyi neden seçtiğinizi belirtirseniz sorunun cevabı daha açık ortaya konur.
    Ben mesela 2004 Mart Ayı' nda Pcnet dergisi alarak bilgisayar dergileriyle tanıştım. Aynı aydan itibaren Chip' ide almaya başladım. Yaklaşık 1.5 yıl iki dergiyi de aldım. Daha sonra maddi sıkıntı yüzünden birini bırakmam gerekiyordu. Chip' in teknik bilgileri iyiydi, ancak baskı ve kağıt kalitesinin kötü olması ve ayın 5' inden aşağı bayilere gelmemesi sinirlerimi bozuyordu. PcNet ise baskı ve kağıt kalitesi ve tasarımı çok iyi ancak verilen bilgi konusunda teknik açıdan yetersizlik vardı ve sanki Chip ile konu bakımından bir paralelliğe dönüşmüştü sanki bana göre. Neyse Chip' i seçtim ancak devamlı olarak bayilere geç gelmesi ve kağıt kalitesinin kötü olması nedeniyle beni yeni arayışlara itti. Sizce Chip' e alternatif ve rakip veya ondan daha iyi bir dergi varmı?

"Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır."
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

• hiçbiri
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1118
    Sam0
  • Byte buldum mu byte, bulamadığım zaman Chip, onun dışında pc net / pc world / pc tech'in kapaklarından aylık incelemelerine bakıp karar veriyorum, geçen sene düzenli olarak 4 dergi alıyordum ama bu sene öss falan fazla almıyorum en fazla ayda 2 tane...
    Ben Byte'ı daha çok beğeniyorum bunun dışında Hardware plus'ı defalarca sordum ettim ama sorduğum yerlerde ne yazıkki bulamadım bu nedenle yorumsuzum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

yaklaşık 3 sene chip dergisi aldım ve onun kadar saman dergi görmedim.Bence eniyisi pcnet

PC NET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef yok

"Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır."
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.