Şimdi Ara

Hangi bankayı seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kredi kartı değil, bankamatik/hesap kartı kullanıcısıyım. İçine para yükler alışverişimi yaparım. Bunun için İşbankı kullanıyordum. ilk imza kartım vardı. 18i geçince bankamatik kartı ile değiştirdiler onu. Üzerinde internet alışverişi yapılabileceği yazıyor ama kart numarası ile alışveriş yapacağım sitelerde kart numarasını kabul etmiyor. Müşteri hizmetleri internet alışverişine açık, yapabileceğimiz bir şey yok dedi. 6 ayda bir 50 lira hesap işletim ücreti kesiyorlar. Ben işbanka hesap işletim ücretini vermeye razıydım çünkü içindeki ödemeler kısmında Misli.com gibi bir sürü olanak var. Ama bugün itibariyle soğudum çünkü internet alışverişi gerçekten sıkıntılı. Sadece paypal üzerinden alışveriş yapabiliyordum. O da bugün gerçekleşmez oldu. REDDEDİLDİ diye uyarı veriyor alışveriş yapmaya çalışınca.

İşin özü. İşbank hesabımı kapatıp buna benzer yeni bir bankaya geçmek istiyorum.

Enpara, PayPal Kart vb. gibi tavsiyelerde bulundular enparada hesap işletim ücreti de yokmuş hatta. Ama işte misli.com gibi olanaklar enparada yok sanırım.

Bana böyle bir bankamatik kartı tavsiye edecek var mı? (internetten alışveriş, havale eft, misli.com gibi ödemeler vb. özellikler önemli benim için.)

Beklemekteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memilyo -- 26 Temmuz 2014; 15:32:21 >

• Tavsiyeleri almışsınız,artık aksiyon zamanı...
  • En mantıklı tavsiye enpara galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuvo'da şans oyunları ödemesi var
  • AphzL kullanıcısına yanıt
    bakıyorum güzel gözüküyor. siz kullanıyor musunuz hocam ?
  • memilyo kullanıcısına yanıt
    kullanıyorum, sadece kartı teslim ederlerken bi 15-20 gün gecikme olabiliyor, o ara kuryenin eksik evrak imzalatması gibi durumlar olabiliyor. kurye iki kere git gel yaparsa gecikme yaşanıyor. bunlar haricinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. sorunsuz çalışıyor.
  • AphzL kullanıcısına yanıt
    enparaya daha iyi diyorlar kullanıcılar. bir de yapıkredi müşterisi olmadan nuvo çıkartılamıyormuş galiba
  • memilyo kullanıcısına yanıt
    ikisini de açtırın. ikisinde de hiçbir kesinti, ücret, aidat yok. eft, havale, fatura ödemesi, tl yükleme vs. bedava. yani hangisi işinize gelirse onu kullanırsınız.

nuvo kullanmak için herhangi şart yok. önceden müşteri olmanız vs. gerekmiyor. enpara müşteri hizmetleriyle, hizmet kalitesiyle türkiye standartlarının çok üstünde. o yüzden yeri ayrı.
  • Enparaya başvurdum, haftasonuydu bayram tatiliydi gecikecek gibi duruyor. Nuvoya da başvurumu yaparım. Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.