Şimdi Ara

Hangi Ayakkabıyı Alayım? ( Halı Saha )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ya 1. ya da 4.
  • Mercuriallerin hepsi aynı performansı sağlar victory,steam farketmiyor sadece şekilleri farklı.Bir de kişiden kişiye aykkabı performansı değişir biryerde şunları dene;
    Adidas f serisi
    Mercurial Serisi
    Total 90 serisi
    Renk felan kendin karar vermelisin hangisi yakışıyorsa onu al ben mercurialin siyah sarısını beğendim ve adidaslara göre benim ayağıma daha uyumlu oldu.
  • Nike Mercurial Victory FG Erkek Krampon (%40 İndirim)

bundan gerisi yalan bence bunu tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

http://www.cityshop.com.tr/urunler/nike-mercurial-victory-fg-erkek-krampon-40-indirim-620

ama ben olsam predator alırdım.

aynen bu krampon cok ıyımıs ya.
  • Nike Mercurial Vapor Superfly III yada Adidas Tiempo Mystic.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hep söylüyorum ama dinleyen yok. kafanıza göre değil, oynadığınız mevkiye göre krampon alın. senelerdir bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum. her gün elimden onlarcası geçiyor. hatta ülkeye gelen kramponları gümrük memurlarından sonra ilk ben elime alıp inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

hep söylüyorum ama dinleyen yok. kafanıza göre değil, oynadığınız mevkiye göre krampon alın. senelerdir bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum. her gün elimden onlarcası geçiyor. hatta ülkeye gelen kramponları gümrük memurlarından sonra ilk ben elime alıp inceliyorum.

Ofansif ortasaha ( oyun kurucu- gerekirse forvet) hangi ayakkabı önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

hep söylüyorum ama dinleyen yok. kafanıza göre değil, oynadığınız mevkiye göre krampon alın. senelerdir bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum. her gün elimden onlarcası geçiyor. hatta ülkeye gelen kramponları gümrük memurlarından sonra ilk ben elime alıp inceliyorum.

Ofansif ortasaha ( oyun kurucu- gerekirse forvet) hangi ayakkabı önerirsin

mercurial al o zaman. yada yeni nesil f50. f50nin üzerinde wifi da var. total 90 serisi genelde bek ve kaleci ayakkabısı, onun için düşünme, adidasda da predetor serisi aynı klansmanda. tiempo ve adipure serisi ortasaha. senin için hız ve esneklik önemliyse f50 ya da mercurial.

• Yorumlar İçin Teşekkürler
  • Nike'in son 3-4 yıl içinde ürettiği modellerin hiçbirini beğenmiyorum ama sen bunları beğeniyorsan ve aralarından bir tercih yapacaksan 5.linkteki sarı Mercurial Steam en iyisi... Hatta iyi olan sadece o var. Diğer modeller ve renkler benim zevkime göre tam rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Nike'in son 3-4 yıl içinde ürettiği modellerin hiçbirini beğenmiyorum ama sen bunları beğeniyorsan ve aralarından bir tercih yapacaksan 5.linkteki sarı Mercurial Steam en iyisi... Hatta iyi olan sadece o var. Diğer modeller ve renkler benim zevkime göre tam rezalet.

Bende onu düşünüyorum
  • krampon top oynamayan adama top oynatmaz 12 sene aktif top oynamış birisi olarak söylüyorum bende bunu Normal şartlarda adidas world cup libero ayakkabısıdır ben forvet arkası oynardım ve en rahat ettiğim ayakkabıydı o yüzden yok ona göre al buna göre al pek mantıklı değil sizin ayağınızı rahat olması önemli gerisi size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 4 Ekim 2011; 2:29:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.