Bir süredir araç arıyorum maksimum çıkacağım limit 20binin biraz üstü ama fiyat değiştikçe hangi araç alınabilir biraz karışıyor. Bu yüzden aklımda şu kadar param olursa şunu alırım gibi bir plan yaptım. Tabi ki herkesin ihtiyaçlarına göre farklı seçimleri olacaktır ama fikir vermesi açısından siz de belirli aralıklarda alınabilecek veya almayı düşündüğünüz araçları yazarsanız hem bana hem diğer arkadaşlara fikir olarak yardımcı olunur. ben b veya c sınıfı bir araç düşünüyorum tabi ki fiyata ve araca göre karar vereceğim ama düşündüklerim
10-12bin arası:2000 lada vega- 93 astra- 97 accent - uno- mazda 323 15 bine doğru: palio -twingo- ka 20 bine doğru: corsa- getz- marea- clio 20 25bin arası 2004 lancer - colt - punto -megane 2 30 bine doğru veya biraz üstü yeni kasa aveo veya lancer
düşündüğüm fiyat aralıklarında temiz işime yarar bir şey bulursam bu araçlara karar verdim siz de kendi düşündüğünü yazar veya yorumlarsanız sevinirim.
10-12 arası astra vectra 323 15 palio tamam da twingo ka tutulan araç değil tek kapı ve çabuk yıpranma sorunları var 30 lancer güzel seçim.
genel olarak astra/vectra focus megane 20-30 arası alınabilecek araçlar.