Şimdi Ara

Hangi Araba Uzun Yol İçin İdeal ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok çeşitli düşünüyorsunuz D sınıfı ticari araçlar SUV sınıfı derken karar veremezsiniz böyle giderse alın bi kedi siz de kurtulun biz de .
  • Aktif..
  • Konfor arıyorsan ticariye bulaşma arkası makaslı onların yük taşıması için bu da konfordan ödün verildiği manasına geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1985 model G300 diyorum fiyatı 45.000 TL.

Şaka şaka.

Citroen C4 Picasso 2008-2010 arası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

1985 model G300 diyorum fiyatı 45.000 TL.

Şaka şaka.

Citroen C4 Picasso 2008-2010 arası :)

+1

c4 picasso
  • Arkadaşlar Sanırım Citroen Berlingo Alıcaz Annemle Ben Ve Kardeşim çok sevdik, gördüm araba çok havalı duruyor insan gözünü üstünden alamıyor.. sanırım alıcağız sırada babamı kandırmak var hayla araç önerebilirsiniz bagajı büyük konforlu 30000 tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRWeD

Arkadaşlar Sanırım Citroen Berlingo Alıcaz Annemle Ben Ve Kardeşim çok sevdik, gördüm araba çok havalı duruyor insan gözünü üstünden alamıyor.. sanırım alıcağız sırada babamı kandırmak var hayla araç önerebilirsiniz bagajı büyük konforlu 30000 tl arası

HaylaBu arada ehliyet varmı?Yoksa baban icinmi tavsiye istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRWeD

Arkadaşlar Sanırım Citroen Berlingo Alıcaz Annemle Ben Ve Kardeşim çok sevdik, gördüm araba çok havalı duruyor insan gözünü üstünden alamıyor.. sanırım alıcağız sırada babamı kandırmak var hayla araç önerebilirsiniz bagajı büyük konforlu 30000 tl arası

ikisinede sahip oldum
    ford mondeo yada opel vectra ikiside oldukça geniş ve oturaklı araçlardır

mondeonun yol tutuşu daha iyi
    vectranın süspansiyonu daha serttir

• uzun yol ve juke? , suv ve juke?? dalga geçtiğimi düşünmeyin ama babanız bu arabayı nasıl istedi? bana göre b sınıfından bile küçük araç! arkadaşımda var ve arkasına oturamadım. ismi üzerinde cuk kadar araç!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

uzun yol ve juke? , suv ve juke?? dalga geçtiğimi düşünmeyin ama babanız bu arabayı nasıl istedi? bana göre b sınıfından bile küçük araç! arkadaşımda var ve arkasına oturamadım. ismi üzerinde cuk kadar araç!

Haklısın bende sevmiyorum jukeyi jukenin önü tosbağa gibi duruyor bide aklısınız küçük araç ticari aracın vergisi fazla servisi fazla diyor ama maalesef borcsuz mal sahibi olunmuyor paşa paşa alacak ticari aracı inş :D

• Octavia
  • :D oğlum acmış konuyu uzun süredir foruma girmiyordum atılan yorumlar mantıklı d sekment bir arac hem uzun yol hem konfor acısından yeterli opel vectra yada astra alınacak herkese iyi forumlar
  • BMW 1.16D otomatikle uzun yola çıkmanın nasıl bir dezavantajı olur? bu yaz tatilinde böyle bir seyahat planlıyorum da.
    not:bagajım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia007

BMW 1.16D otomatikle uzun yola çıkmanın nasıl bir dezavantajı olur? bu yaz tatilinde böyle bir seyahat planlıyorum da.
    not:bagajım yok.

Mis gibi araç ne dezavantajı olabilir. Gayet ekonomik ve keyifli bir yolculuk olur.

• xperia007 X kullanıcısına yanıt
    arka yolcu diz mesafesinin mudahilllerine gore biraz daha dar olmasi disinda hic bir sikintisi yoktur. Gayet konforlu bir aractir.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Araçta 2 kişi olacağına göre arka tarafın da önemi yok :) biz aslında 2 maceraperest karadeniz iç anadolu gezileri yapıcaz. Bu araca da hiçbir mantıklı gerekçe olmadan adeta aşık olduk. Fiyatı da bütçemize uygun .İnternette uzun seyahat (az sayıda ama uzun mesafeler) konusunda bu araç sorun olur mu diye araştırırken bu başlığı gördüm. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. @uğuröz76 ya da teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperia007 -- 6 Haziran 2015; 10:28:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.