Şimdi Ara

Hangi antivirus programlari kalmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 5 senelik bir dizustu bilgisayar kullaniyorum. Cift cekirdekli Intel Pentium islemci ve 3 GB DDR2 RAM'im var. Isletim sistemimse Win7 32 bit. Su siralar sanirim guvenlik olayini biraz abarttim. Bilgisayarimda Nod32 Deneme Surumu, Advanced System Care 6.4 ucretli surumu, iobit Malware Fighter 2.1 ucretli surumu ve Bitdefender 2014 Build 17.13.0.551 (son surumu sanirim) var. Hangisini silip hangisini tutmaliyim? Bitdefender'in ucretli surumunu alip almayacagimi bilmiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Ayrica baska bir antivirus veya internet guvenligi programi oneriniz varsa beklerim

• Hepsi gereksiz. Tümünü silip Comodo kur
  • bazen 2 antivirüs kurunca bilgisayar açılmıyordu sanırım nod32 norton kurunca mı oyle birşeydi bende bu sorun olmuştu.
  • bence en iyisi Mcafee yada kaspersky ikisinide kulladım hem az ram yiyorlar hemde iyi çalışıyor galiba şuan Mcafee ttnette bedava veriliyor.
  • ücretli satın alıcaksan kaspersky al hem güvenlik konusunda çok iyi fiyat olarakda aralarında en uygunu
  • Full undetectle ugrasmıs biri olarak avira ve nod32 öneririm yada deep frezz ve antivirus kurma....İmzamda videoları izleyebilirsin.Youtubede antivirusleri nasıl alt ettiğimi görebilirsin...
  • Maşallah hocam daha yükleyeceğin güvenlik programı var mıydı?

Ben hiç kullanmıyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum bilmediğim güvenmediğim sitelere girmiyorum bilinçli kullanırsan birşey olmuyor aslında.Kullandığım dönemde KİS vardı sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer bilgisayarınıza güveniyorsanız ve gerçek koruma istiyorsaız kaspersky yok makinem ağır diyorsanız Mcafee kullanın derim en güvenilir programlar
  • Arkadasim sen microsoft security esistans i kur en guvenilen oymus ( saka yaptim kor la o program ) kaspersky iyidir bnde var 1 yillik lisans 2 pc birde telde var lisansli bi vrus progrMi tamamdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evereve

Hepsi gereksiz. Tümünü silip Comodo kur

adam antivirusun iyisinden anliyor

asagida yazmislar nod32 kur diye

teknoloji ozurluler sizi

comodo gibi bir firma varken neden baskasini kullanayim ki...

• Eset SS6 veya 7 iyidir ben yıllardır eset kullanan birisiyim bir sıkıntısını görmedim. Kaspersky iyidir ama sistem kaynaklarını öyle bır tuketır kı kendisinden başka bir program calıstıramazsın i7 li bilgisayarı bile zorluyor. Bıtdefenderın bildiğim kadarıyla Turkce desteği yok ama yapılan incelemelerde genelde ilk sıralarda yer alır.

• Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkurler. Comodo kurmaya karar verdim. Cunku dizustu bilgisayarim oldukca agir. Kaspersky'i deneyemem bile bilgisayarima yazik Nod32 deneme surumunden yukseltecegimi sanmiyorum. Bilgisayarimi zorlar Bitdefender da oldukca iyi bir program diye biliyorum hep ilk sirayi zorlar. Bakacagim artik. Tum onerileri tek tek deneyecegim sanirsam Kaspersky disinda Tekrar tesekkurler. Iyi forumlar.

• Doğru karar.
  • Bence kişisel kullanım için antiviruse para vermene gerek yok kur bı free isini gorur

• antivirüs olarak eset 6 iyi gibi şu anda + olarak asc kurulu dursun ad aware yi kurailirsin
  • merhaba
    benim tavsiyem Emsisoft smart security olacak , gayet başarılı %50 indirim kampanyalı link :

https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=cart&cart=40107

Sadece antivirus için ise
    %50 indirimli link
    https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=cart&cart=2414

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluviaggiatore -- 26 Eylül 2013; 22:58:41 >

• interneti cok kurcalamıyorsan eset ss6 yeterli olacaktır. ama iyi bir koruma icin tabi ki F Secure veya Kaspersky.
  • Bunlar arasında en iyisi bitdefender. Bunların dışında en iyi dersen Kaspersky.. Ama bişeyi iyi bilin ben nod32' yi uzun yıllar kullandım, göremediği virusler oluyor ben çok çektim ondan siz çekmeyin.
    Yardımcı program olarak (arada bir taratmak için) malwarebytes programını öneririm.
    Hem free hemde iyi olsun dersen bence Avira Antivir.
  • Hepinize tesekkurler arkadaslar. Arkadasimin iki adet iObit Malware Fighter kodu almasi uzerine onu kullaniyorum. Memnunum da. Tekrar tesekkurler iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.