Şimdi Ara

Hangi Antivirus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi arkadaşıma antivirus programı kuracağım. Yalnız bilgisayarı biraz eski. Ram falan düşük.
    Hangi antivirusu kuracağıma karar veremedim. Sonra avast kurayım dedim. Fakat arayüzü çok kötü. Kullanışsız. Zaten bilgisayardan pek anlamıyo. Onun için kullanması çok zor.
    Yani istediğim az ram ve işlemciyle iyi çalışan, kullanımı kolay antivirus öneriniz nedir ?

• Normalde Kaspersky önerirdim Fakat inanılmaz ram yiyor. Ayrıca bilgisayarı acaip kasıyor. Üstelik diğer antiviruslere nazaran crack lemesi biraz daha zor.
    O yüzden senin arkadaşının ihtiyacını nod32 görecektir. Yalnız nod32 nin son versyinunda anlık koruma sağlayan ünitesi ekrn.exe de çok ram yemeye başlıyor belli bir kullanımdan sonra. Ama yine de sağladığı koruma için değer diye düşünüyorum.
    Eğer yine de nod32 yüklemek istemezse son seçeneğin avg . Kullanımı nod32 den de basit. Güncellemeleri sıklıkla yaptığın sürece problem olacağını düşünmüyorum.
  • Nod 32
  • Nod 32 'de karar kıldım. Sağolun.
  • Düşük güçlü ve eski sisteme antivirüs kurmak intihar etmek demektir.

Sürekli PC yi kasacak ve pek çok şeyi engelelyecek perf düşecektir

Olması gereken , C nin image alınacak, Anbtivürüs kurulmayacak

Virüs girerse eski image C ye atılacak hepsi bu

Tekrar ediyorum antivirüs kurmayın
    zaten dünyada en az faydası olan programlar antivirüslerdir.
  • Bende Antivirüs Kullanmıyorum .. ama içlerinde En çok işe yarayan gene Nod 32 bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 19 Temmuz 2008; 14:05:58 >
  • http://www.filehippo.com/download_bitdefender
    veya

işini görür veya
    antivir veya avasta kolabilir
    http://www.filehippo.com/software/antivirus

sistem zorlanıyorsa haftada bir bununla taratın antivirusu kaldırın
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 19 Temmuz 2008; 16:36:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben avast kullanıyorum ama pek memnun değilim burdaki tavsiyeleri bende değerlendiricem
  • Kesinlikle NOD32 . Hem yeni versiyonu da çok iyi. bilgisyarı kastırmadan çalışıyo. Ve trojan bulma oranında antivirüs programlarının içinde en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Kesinlikle NOD32 . Hem yeni versiyonu da çok iyi. bilgisyarı kastırmadan çalışıyo. Ve trojan bulma oranında antivirüs programlarının içinde en iyisi.

Kaynak?
  • Kişi bilgisayarı gereğine uygun kullanırsa av gerek yok. @TiSKE 'nin dediği gibi bir image dosyası alınmalı. Virüs sadece zararlı sitelerden girmiyor. Buna önlem için mantıklı olur...
    Yok kişi yaramaz ise, düşük bir sisteme:
    Bitdefender,Nod32 veya Antivir Classic....

Ayrıca BrooklynZU hocam her konuda görüyorum. İnsanlar kullandıkları programları biyerlerden birinci yapıyor Kaynak diyince,ne zaman diyince cevap gelmiyor
  • Norton Anti-Virüs Corporate Edition
    http://rapid share.com/files/113375119/Norton_Antivirues_Corporate_Edition_9.0.rar
    Bilgisayarı kasmaz ve etkilidir.
  • ben kaspersky kullanıyorum.çok iyidir fakat çok kasar.
    sizin için en iyisi nod32...
  • avira anti virus hem bedavadır hem pcni hiç kasmaz
  • Ben de eski sistemler için Avira Antivir öneriyorum. Gerçekten diğerleri kadar kasmıyor.
  • 2bilgisayarım var birinde kaspersky kullanıyorum diğerinde nod 32
    bilgisayarına çok güveniyorsan kaspersky
    ama güvenemeyiorsan nod 32
  • eScan antivirus var su an kaspersky motorunu kullanan cok sıkı bir antivirus programı şiddetle öneririm...
  • Avira Anti Virüs
  • biri imge almayı anlatabilir mi?
    kaldıracam av ü
  • bende antivirüsün pek gerekli olduğunu düşünmüyorum c nin image ini alıyorum başlangıçta virüs programı yok sade harici bi bellek taktığımda açıyorm ve yeterli oluyor

image için acronis true image kullanabilirsin son derece basit bi program google da arat resimli anlatımları mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 31 Temmuz 2009; 23:00:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.