Şimdi Ara

Hangi anakartı seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ5 4690k işlemcim var anlayabileceğiniz gibi k ibarerisini kullanmak istiyorum ama anakartada 300 liradan fazla vermek istemiyorum(2.el).Yani elimde bir kaç seçenek var ya 250 lira verip q87 chipsetli bi anakart alacam ya 300 lira verip z97 pc mate alacam yada 200 lira verip b85 alacam benim anakarttan azalttığım para ekran kartıma gidecek o yüzden akla karayı seçmeye çalışıyorum OC performansımı daha önemli yoksa ekran kartının performansımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: Z97.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 15 Aralık 2017; 17:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Z170 serisine yönelin.

İ5 4690k + z170 ?
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    İşlemciye dikkat etmemişim, pardon.
  • Konu biraz karışık olmuş sanıyorum şu anda elinizde bir anakart yok bu durumda z97 anakart almanız tabiki daha iyi olacaktır b85 ile arasında 100tl farka bence değer.
    Ekran kartı için ayırdığın bütçeye de bağlı anakarttan ayıracağınız 100tl fark muhtemelen size bir üst model ekran kartı aldırmayacaktır.
  • şuan ikisine toplam 1200 lira civarı bi bütçem var eğer 200 liralık z97 bulabilirsem iyi ama sıkıntı şurda başlıyor eğer 300 liraya bunu alırrsam ekran kartına 900 lira falan kalıyor düzgün bi 1060 3gb arıyorum o fiyatada benm yakınlarımda yok(var ama kutusuz faturasız falan) böyle oluncada 1050 ti kalıyor ikisinin arasındaki fps farkını OC yaparak kapatmam mümkün olurmu bilemiyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.