Şimdi Ara

hangi anakart daha iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M4A79TDELUXE CROSFIRE DDR3 2000MHZ ANAKART veya BİOSTAR T-Power TA790GX A3+ hangisi daha iyidir aralarındaki fark nedir hangisini önerirsiniz Lütfen işlevine göre cevap atınız markasına göre degil

ASUS M4A79TDELUXE CROSFIRE DDR3 2000MHZ ANAKART ın 2000mhz ne oluyor ? 4 tane ekran kartı destegi dısında BİOSTAR T-Power TA790GX A3+ ne farkı var ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mücahit-95

ASUS M4A79TDELUXE CROSFIRE DDR3 2000MHZ ANAKART veya BİOSTAR T-Power TA790GX A3+ hangisi daha iyidir aralarındaki fark nedir hangisini önerirsiniz Lütfen işlevine göre cevap atınız markasına göre degil

ASUS M4A79TDELUXE CROSFIRE DDR3 2000MHZ ANAKART ın 2000mhz ne oluyor ? 4 tane ekran kartı destegi dısında BİOSTAR T-Power TA790GX A3+ ne farkı var ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekür ederim...

Ben ASUS öneririm. Garantisi iyidir. Onun haricinde ciddi bir fark yok. Her ikisi de AMD, her ikisinin de MHz oranı aynı. Mhz olayını şöyle söyleyeyim. İşlemci ile RAM arasındaki alışveriş hızıdır. Ne kadar yüksekse o kadar iyidir. İşlemci ile RAM, bilgisayarın hızını etkileyen en önemli 2 parçadır. Diğerleri daha az önemlidir.

Pek bir fark yok, ama ben garanti ve kullanılabilirlik açısından oyumu ASUS'tan yana kullanıyorum.

• overclock (o.c) potansiyeli nasıl BİOSTAR T-Power TA790GX A3+ çünkü onu almayı düşünüyürüm neler yapabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mücahit-95 -- 22 Haziran 2013; 22:36:48 >
  • Hata yapıyorsun bir kere Biostar alacağına git ASRock Extreme 3 alır overclock manyağı olursun Bu arada ASUS daha iyidir onu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.