Şimdi Ara

Hangi akıllı telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle akıllı telefonlar ile neredeyse hiçbir şey bilmediğimi söylemek istiyorum. Çok yakında bir sosyal medya ajansında çalışmaya başlayacağım ve işimle alakalı olduğu için akıllı telefon almak istiyorum. Öncelikle fiyat aralığını söyleyeyim, maksimum 900 TL olarak düşündüm. Bunun yanında uygulamalar ve internet hizmetinin benim için en önemli şeyler olduğunu düşünüyorum. Android 4 ICS (umarım yanlış yazmadım) diye yeni bir sürüm çıkacakmış ve buna uygun bir telefon almamın gelişmeleri takip etmem açısından önemli olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Android 4e uygun bir telefon iyi olur. İstanbul trafiğinde vakit geçirmek için oyun elbette oynanır ancak çılgınlar gibi 3D oyunlar peşinde koşacağımı çok sanmam. 3D oyun çalıştırsa da olur çalıştırmasa da. Öte yandan Creative Zen x-fi 2 mp3 playerım var ve alacağım telefonun ses çıkış gücü ondan daha iyi değilse telefondan müzik dinlemem. Film ve video izleyebilirim.

Bütün bu söylediklerim ışığında bana fiyat aralığında güzel ve ihtiyaçlarımı karşılayacak bir telefon önerirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız ve önerileriniz benim için çok kıymetli, şimdiden herkese çok teşekkürler. İyi forumlar.

• Motorola Atrix ya da Samsung Galaxy W alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Araştırmalarımda bende bu iki telefona ulaştım. Bunun yanında birde Sony Ericsson Neo V var. Samsung Galaxy W Android 4 çalıştırmayacak diye okumuştum. Doğru mu? Ya da bu soruyu şöyle sorayım. Android 4 işletim sistemi olmazsa olmaz bir işletim sistemi mi olacak bundan sonra telefonlar için?

Orijinalden alıntı: moviebiker

Teşekkür ederim. Araştırmalarımda bende bu iki telefona ulaştım. Bunun yanında birde Sony Ericsson Neo V var. Samsung Galaxy W Android 4 çalıştırmayacak diye okumuştum. Doğru mu? Ya da bu soruyu şöyle sorayım. Android 4 işletim sistemi olmazsa olmaz bir işletim sistemi mi olacak bundan sonra telefonlar için?

Samsung'un açıklamasına göre sistem yetersizliğinden? dolayı galaxy w android 4.x alamayacaktır. Ben şu an da ics(android 4) kullanıyorum. 2.3.6 dan bir farkını görmedim. Ancak telefonun yazılım desteğinin bulunması da cihazın akibeti açısından olumlu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.