Bildirim
Hangi akaryakıt şirketinden gaz alıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önceleri başka bir şirketten alıyordum. Son iki aydır yeni aldığım istasyondayım ve aynı paraya ortalama %30 daha fazla yol yapıyorum.
Akartakıtta üçkaat çok fazla nereden aldığınız yakıt ile ne kadar gittiğinizi kendiniz deneyeceksiniz. ve daha verimli olan yakıyı kullanacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: dellino
Önceleri başka bir şirketten alıyordum. Son iki aydır yeni aldığım istasyondayım ve aynı paraya ortalama %30 daha fazla yol yapıyorum.
Akartakıtta üçkaat çok fazla nereden aldığınız yakıt ile ne kadar gittiğinizi kendiniz deneyeceksiniz. ve daha verimli olan yakıyı kullanacaksınız.
Shell mi Opet mi vs.? -
Özellikle isimk vermedim. Nedeni şirket ismine göre değil. İstasyonun insiyatifine göre ürün satılıyor. Aynı dağıtıcı bayisi iki farklı istasyon da bile yakıt farkı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: dellino
Özellikle isimk vermedim. Nedeni şirket ismine göre değil. İstasyonun insiyatifine göre ürün satılıyor. Aynı dağıtıcı bayisi iki farklı istasyon da bile yakıt farkı oluyor.
Yani aynı akaryakıt firmasının farklı istasyonlarında bile farklılık olabiliyor diyorsunuz. -
Hiç biri farketmez.. Çünkü aynı yakıtı satıyorlar.
Ancak opetler biraz daha disiplinli.. temiz.. hizmetkar geliyor gözüme. -
marka fark etmeksizin sadece istasyon seçerek alışveriş yapıyorum.
ne opet ne shell ne de BP de tam denetim var. Kaç kere şikayet ettim bir kere bile dönüş olmadı.
Ama shell BP veya opet ten birini seçiyorum muhakkak... -
Kesinlikle shell
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 29 Nisan 2012; 16:14:12 > -
Sürekli full den alıyorum yeni aracıma çünkü ucuz ekonomik -
quote:
Orijinalden alıntı: Erkyuo
Ancak opetler biraz daha disiplinli.. temiz.. hizmetkar geliyor gözüme.
Dediğiniz doğrudur yakıt falan aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opet'i bıraktım, Petrol Ofisi'nden alıyorum.95 -
quote:
Orijinalden alıntı: bm34
quote:
Orijinalden alıntı: Erkyuo
Ancak opetler biraz daha disiplinli.. temiz.. hizmetkar geliyor gözüme.
Dediğiniz doğrudur yakıt falan aynı
Yakıtın neresi aynı ben aracımla sultanbeyli bp den mecburen yakıt almıştım aracım yeniydi yakıt hemen su gibi gitti normaline göre bide motorda aşırı titreme yarattı ama ben artık akılllandım yakıtımı sadece İmes Shellden alıyorum tam otoban girişi yeri otobana girmeden alıyorum en sağlıklı orası tavsiye ederim hiç bir sıkıntı yaşamadım Fiyatı ne olursa olsun 0km araç ucuz yakıt için arabanın ömrünü bitirmek Çok Yanlış
-
yakıtı aynı yerden alıyorlar ancak yakıta birşeyler karıştırıyorlar galiba. çünkü bayiler arasında fark oluyor.
trabzonda petrol ofisi ve shell istasyonlarını tercih ediyorum. opetten alıyordum ancak po ve shell hem kilometre hem aracı stabil çalıştırma açısından değiştirince tercihimi değiştirdim.
sinop/ayancıkta dizel alırsam opeti, gaz alırsam po'yu tercih ediyorum. uzun yolda bilmediğim istasyonlarda yine aynı şekilde.
kastamonu'da petrol ofisi bayilerinin bir tanesinden alışveriş ediyorum. birkaç tane var ancak bir tanesi bayağı berbat sonuçlar çıkarabiliyor ara ara.
bayi belirlemek lazım. bayiler arasında aynı dağıtıcının yakıtı bile değişebiliyor. -
önceden full opet alıyordum şimdi petrol ofisine döndüm petrol ofisi daha uzun gidiyor bence -
quote:
Orijinalden alıntı: aoe_
yakıtı aynı yerden alıyorlar ancak yakıta birşeyler karıştırıyorlar galiba. çünkü bayiler arasında fark oluyor.
trabzonda petrol ofisi ve shell istasyonlarını tercih ediyorum. opetten alıyordum ancak po ve shell hem kilometre hem aracı stabil çalıştırma açısından değiştirince tercihimi değiştirdim.
sinop/ayancıkta dizel alırsam opeti, gaz alırsam po'yu tercih ediyorum. uzun yolda bilmediğim istasyonlarda yine aynı şekilde.
kastamonu'da petrol ofisi bayilerinin bir tanesinden alışveriş ediyorum. birkaç tane var ancak bir tanesi bayağı berbat sonuçlar çıkarabiliyor ara ara.
bayi belirlemek lazım. bayiler arasında aynı dağıtıcının yakıtı bile değişebiliyor.
Kesinlikle Sana KATILIYORUM
-
beyler başlığa dikkat edin arkadaş gaz demiş.dizel benzin felan dememiş.gaza gelirsek en ucuz lpg nerde olursa ordan alıyorum isterse barakada satılıyor olsun hiç farketmez. -
İzmir manavkuyu Milangaz dan alıyorum ama 2.44 pahalı gibi geliyor ancak ücretsiz yıkama olması güzel.
İzmir'de gaz için nereyi tavsiye edersiniz??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en fazla yolu, opetten gaz aldığım zaman katediyorum.
yani opet hariç diğer yakıtlar benim arabaya ya yaramıyor ya da opetin gazında bi kıpraşım var... -
Yakıtların aynı olduğunu göremedim nedense.
Albea'da Shell'den dolduruyordum 700 730'da ışık yakıyordu. Opet'ten dolduruyordum. 650'yi geçemiyordum. Hızlı gidemiyordum araçta takip cihazı var 70'i geçemiyorsun. Güzergah sürekli aynı. Çankaya Yıldız 4. Cadde, İnceki Ümitköy, Zırhlı Birlikler, Erimesgut Eryaman. Dönüş İstanbul yolu, Yenimahalle, Sanatoryum, Esenboğa yolu. 50 - 80 KM fark etmemesi lazım aynı kullanım şartlarında. Günde en az 100 KM yol yapıyordu o da en az.
Kısacası aklı kelden benzini, mazotu, gazı Shell'den diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
İzmir manavkuyu Milangaz dan alıyorum ama 2.44 pahalı gibi geliyor ancak ücretsiz yıkama olması güzel.
İzmir'de gaz için nereyi tavsiye edersiniz??
akdemir yanı aytemiz var her pazar 2,29. çok övüyor herkes. Bende oradan alıyorum.
Benzer içerikler
- ford courier 1.5 hangi yağ kullanılır
- yarı otomatik baskı balata bittiği nasıl anlaşilir
- pasta cila zararlı mı
- evde cam buğusuna kesin çözüm
- ford focus yakıt tüketimi
- ami buggy
- nissan murano
- bmw xm fiyat
- opel mokka elektrikli fiyat
- elektrikli araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X