Şimdi Ara

Hangi 125cc motoru almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz motor alıcam A1'e uygun başlangıç için değil yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim. Kafam çok karışık motor fiyatları çok uçtu kafamda YZF r125, MT 125, CB125r, Suzuki GSX r125 var. 2.el de almak istemiyorum. Suzuki daha ön planda benim için fiyatı 19000 kusur şimdi tabi (diğer markalarında motorları bu fiyatlarda 2-3bin daha fazla bazıları), motoru aldığım zaman 3 4 yıl kullanacağım A2'yi de beklemek istemiyorum 125'lik motorlara bu paralar verilir mi? Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle ne motorları kullandın scooter mi viteslimi ne kadar ve kaç km kullandın bunları niye soruyorum çünkü ordan burdan aldığı scooterla motorla 500 1000 km yapıp tecrübeliyim diyorlar bence bu saydığın motorlara bu paralar asla ve asla verilmez ama illa alacağım diyorsan dediğim şeyleri cevaplarsan bende sana tavsiye verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 11 Mart 2019; 19:50:24 >

2.R125 cok yatik bi motor o yuzden tavsiye etmem bende dusunmustum yatik oldugunu baslangic icin uygun olmadiginiz soylediler oyuzden elemeni tavsiye eder ayrica cok pahalli onun yeri e git 2. El temir r25 al daha iyi

3.Mt125 sahsen 18.000 vermem onun yerine giderim bir ybr 125 bi tanede temiz cbr250 alirim ybryi bakalla falan gitmek icin cbri ise spor olsundiye kullanirim

4.Cb125 r bilmem onu test etmedim ve bilmiyorum

5.Gsxrda alabilirsin ama inamuzadan bi farki yok inazumanin sportif halini yapmislar

Yani ozet olarak gsxr yada cbr125 arasinda secim yapardim

Yardim edebilmissem ne mutlu bana

İyi forumlar simdiden hayirli olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yaşımda başladım cup100, eski kasa ybr kullandım yani baya tecrübem var. Onların belgesi yok onun için almak istiyorum.

• Aee CA A kullanıcısına yanıt
    O zaman benim sana tavsiyem a 2 yi beklemen şuan kaç yaşındasın a2 yi bekliyorsun ??
    A2 yi aldıktan sonra da bi tane r 25 veya mt 25 al bak keyfine 2017 model r25 leri 19.900 den veriyorlardı en son stokları bittimi bilmiyorum ve şuan hala mt25 leri 18.500 den veren bayiler var 2017 modellerini senin yazdığın fiyatlara bu motorların sıfıra yakını veya bulunursa sıfırı bile bulunabilir
    Özet: A2 yi almayı bekle ve r 25 veya mt 25 den birini al sıkılmazsın sonra

• A1 ehliyeti aldım ben önümüzdeki haziran 17 ye giricem. Beklemek istemiyorum çünkü lazım oluyor. Ben İzmirin bir ilçesinin bir köyünde yaşıyorum ulaşım sıkıntılı ilçeye 30km filan gidip gelmem gerikiyor.

Daha Fazla Göster
  • Bir karar vericez bakalım cevap için teşekkürler tekerine taş değmesin.

Bak kardeşim o zaman sana tavsiyem bu paralara bu motorları alma kesinlikle hepsi fahiş fiyatlı bi zaman sonra motorun gücünden sıkıldım daha yüksek cc motora geçmek istiyorum diye konu açarsın benim sana tavsiyem önce eksik ekipmanın varsa tamamla 100 tl lik kask takma 1000 liralık kask tak mesela botunu montunu a dan z ye en kalitelisinden tamamla durumun el veriyorsa bana kalırsa sen a2 ehliyetine kadar idareten ucuz fiyatlı 5 bin tl yi geçmeyecek bi motorla idare et kalan parayı da altın yap dolar yap yada evinde sakla a 2 yi de alınca dediğim gibi güzel şık bir motor alırsın her türlü tatmin eder seni
    Tabi sen bilirsin bu benim görüşüm tercih senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hortlatıyorum konuyu ne yaptın aldınız mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.