Gitme ben gittim bin pişman oldum zaten film başlığında filme epey saydırmıştım..
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Sinemaya gideceksen hangi filme gitmen gerektiği açık zaten kardeşim. Asım Abi'nin deyimiyle :'adres belli':)
Hancock için internete aban. Sömüre sömüre birşey bırakmadın zaten. Bir film daha indirsen ne olur:)
Başka bir film için sinemaya gitmeyi düşünmüyorum. Sinemada daha çok gerilim veya bu tür efektin bol olduğu filmler için gidiyorum.
Neyse indirek bari. bu kadar kişi gitme diyorsa vardır bi bildiği
Ben bele şey görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Sinemaya gideceksen hangi filme gitmen gerektiği açık zaten kardeşim. Asım Abi'nin deyimiyle :'adres belli':)
Hancock için internete aban. Sömüre sömüre birşey bırakmadın zaten. Bir film daha indirsen ne olur:)
Başka bir film için sinemaya gitmeyi düşünmüyorum. Sinemada daha çok gerilim veya bu tür efektin bol olduğu filmler için gidiyorum.
Neyse indirek bari. bu kadar kişi gitme diyorsa vardır bi bildiği
Ben bele şey görmedim
Batman'e git arkadaşım Her yeri efekt dolu filmin.
Para ver gideyim
Tek başına gidilmiyor filme yahu. Arkadaşlarım askerde sözlüm uzakta böyle tek tabanca olmuyor sinema
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Para ver gideyim
Tek başına gidilmiyor filme yahu. Arkadaşlarım askerde sözlüm uzakta böyle tek tabanca olmuyor sinema
Ankara'da olsaydın gelirdik BSS ile beraber giderdik Batman'a IMAX'e
Bence ikisine de git ancak iki filmden de aynı şeyleri bekleme. Ben de ikisini de izledim 1 hafta içerisinde. Hancock da izlenebilir ve hoş vakit geçirilebilir bir film. Ben Will Smith'in oyunculuğunu çok sevdiğim için gittim ve pişman olmadım. Süper kahraman hikayelerine farklı bir bakış açısı istiyorsan ve cebine de zararı olmayacaksa izle derim.
Saçma sapan bir film. Konunun içine ancak bu kadar edilir. Bir iki eğlenceli yeri hariç rezalet. Will Smith son zamanlarda neden böyle kolpa filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim.
Seni gülümseten bir iki sahne hariç film tamamen hayal kırıklığı. Hele kendisi için onca uğraşan menejerin karısına sarkması, senaristin insanların buna tepki göstereceğini düşünerek abuk bir mecburiyet senaryosu yazmış olması beni gıcık etmişti. Karısına sarkıyor ama sarkmaması elinde değil gibi bir şey işte. Yalnız balina fırlatma sahnesi çok iyiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Saçma sapan bir film. Konunun içine ancak bu kadar edilir. Bir iki eğlenceli yeri hariç rezalet. Will Smith son zamanlarda neden böyle kolpa filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim.
Son zamanlarda dediğin "kolpa" filmler neler? Ya da en beğendiğin yapımı nedir Will Smith'in?
guzel film deil bencede eglencelik bi film sinemaya gitmeye degmez bence
bi de charlize theron faktoru var onun icin de izleyebilrsn
Hancock ızlemeye deger bır fılm.Sınemalara o kadar absurt fılm gelırken hancock onların yanında cok cok iyi kalıyor bence.Tabi su anda Dark Knight'ın golgesınde kaldı.O varken hakkatten ızlenmez.
hancock sinemada izlenicek bir film değil. Ama Batmanin 2. filmi olan Kara Şovalye (The Dark Knight) hayatımda izlediğim en güzel 10 film sırasında şu an 1. liğe aday. hancocku da daha sonra DVD den veya internettin indirip izlersin.
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Son zamanlarda dediğin "kolpa" filmler neler? Ya da en beğendiğin yapımı nedir Will Smith'in?