Şimdi Ara

Hancock izleyen yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filme giden yok mu yahu bize fikir versin. Sinemada izlenir mi? para vermeye değer mi yoksa abanalım mı internete

• Sinemaya gideceksen hangi filme gitmen gerektiği açık zaten kardeşim. Asım Abi'nin deyimiyle :'adres belli':)

Hancock için internete aban. Sömüre sömüre birşey bırakmadın zaten. Bir film daha indirsen ne olur:)
  • Forumda arama yapmayı denedin mi?
  • HANCOCK'a geçen hafta gittim.Bana göre çokta mükemmel bir film değildi.The Dark Knight'a gitmeni tavsiye ederim.
  • Dark Knight gelmişken hancock izlenmez artık.
    Hancock'u da Dark knight'ı da izlemiş biri olarak söylüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_19836674/mpage_2/key_/tm.htm
    Sayfanın sonuna doğru hancock yorumum var

http://forum.donanimhaber.com/m_19825309/mpage_12/key_/tm.htm
    Sayfanın başlarında 7 ya da 8. mesajlarda da dark knight yorumum var.

• hancock'un r5'i çıktı mı?
  • bence hancock sinemada izlencek film digil.gittik ama pek begenmedim.sonunu güzel yapmışlar ama bence indir internetten.gitme boşuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitme ben gittim bin pişman oldum zaten film başlığında filme epey saydırmıştım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Sinemaya gideceksen hangi filme gitmen gerektiği açık zaten kardeşim. Asım Abi'nin deyimiyle :'adres belli':)

Hancock için internete aban. Sömüre sömüre birşey bırakmadın zaten. Bir film daha indirsen ne olur:)

Başka bir film için sinemaya gitmeyi düşünmüyorum. Sinemada daha çok gerilim veya bu tür efektin bol olduğu filmler için gidiyorum.

Neyse indirek bari. bu kadar kişi gitme diyorsa vardır bi bildiği

Ben bele şey görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Sinemaya gideceksen hangi filme gitmen gerektiği açık zaten kardeşim. Asım Abi'nin deyimiyle :'adres belli':)

Başka bir film için sinemaya gitmeyi düşünmüyorum. Sinemada daha çok gerilim veya bu tür efektin bol olduğu filmler için gidiyorum.

Neyse indirek bari. bu kadar kişi gitme diyorsa vardır bi bildiği

Ben bele şey görmedim

Batman'e git arkadaşım
    Her yeri efekt dolu filmin.

• Para ver gideyim

Tek başına gidilmiyor filme yahu. Arkadaşlarım askerde sözlüm uzakta böyle tek tabanca olmuyor sinema
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Para ver gideyim

Tek başına gidilmiyor filme yahu. Arkadaşlarım askerde sözlüm uzakta böyle tek tabanca olmuyor sinema

Ankara'da olsaydın gelirdik BSS ile beraber giderdik Batman'a IMAX'e

• Bence ikisine de git ancak iki filmden de aynı şeyleri bekleme. Ben de ikisini de izledim 1 hafta içerisinde. Hancock da izlenebilir ve hoş vakit geçirilebilir bir film. Ben Will Smith'in oyunculuğunu çok sevdiğim için gittim ve pişman olmadım. Süper kahraman hikayelerine farklı bir bakış açısı istiyorsan ve cebine de zararı olmayacaksa izle derim.
  • Saçma sapan bir film. Konunun içine ancak bu kadar edilir. Bir iki eğlenceli yeri hariç rezalet. Will Smith son zamanlarda neden böyle kolpa filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim.
  • Seni gülümseten bir iki sahne hariç film tamamen hayal kırıklığı. Hele kendisi için onca uğraşan menejerin karısına sarkması, senaristin insanların buna tepki göstereceğini düşünerek abuk bir mecburiyet senaryosu yazmış olması beni gıcık etmişti. Karısına sarkıyor ama sarkmaması elinde değil gibi bir şey işte. Yalnız balina fırlatma sahnesi çok iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Saçma sapan bir film. Konunun içine ancak bu kadar edilir. Bir iki eğlenceli yeri hariç rezalet. Will Smith son zamanlarda neden böyle kolpa filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim.

Son zamanlarda dediğin "kolpa" filmler neler? Ya da en beğendiğin yapımı nedir Will Smith'in?
  • guzel film deil bencede eglencelik bi film sinemaya gitmeye degmez bence

bi de charlize theron faktoru var onun icin de izleyebilrsn
  • Hancock ızlemeye deger bır fılm.Sınemalara o kadar absurt fılm gelırken hancock onların yanında cok cok iyi kalıyor bence.Tabi su anda Dark Knight'ın golgesınde kaldı.O varken hakkatten ızlenmez.
  • hancock sinemada izlenicek bir film değil. Ama Batmanin 2. filmi olan Kara Şovalye (The Dark Knight) hayatımda izlediğim en güzel 10 film sırasında şu an 1. liğe aday. hancocku da daha sonra DVD den veya internettin indirip izlersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Saçma sapan bir film. Konunun içine ancak bu kadar edilir. Bir iki eğlenceli yeri hariç rezalet. Will Smith son zamanlarda neden böyle kolpa filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim.

Son zamanlarda dediğin "kolpa" filmler neler? Ya da en beğendiğin yapımı nedir Will Smith'in?

arkadaşın kolpa dediği filmler sanırım

I am Legend
    Hancock

arkadaşa bende katılıyorum ikiside rezaletti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.