Şimdi Ara

han-mu tekrar online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YEŞİLDEV BU DAREDEVİL CHARI SENİN GUİLDİNDE BUNU BİLİYORUZ.6 RESLİ ADAMDA BU KADAR POİNT NASIL OLUYOR.TEKRARINDA SERVERİ BEN BIRAKIRIM CHARDA DELETE EDERİM

http://img408.imageshack.us/my.php?image=ads305zmx7.jpg

STR: 7000 AGİ : 4000 VİT: 1000 ENE:1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDyingBride -- 10 Temmuz 2007; 17:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaCKaLl

bu serverde her şey olur kendilerine set alirlar GM carla gelir keserler canının isdediğini delete ederler ne ararsan vardir burda sadece sana degil dişardan herkese yaparlar onun icin kafani tak ma
    quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

YEŞİLDEV BU DAREDEVİL CHARI SENİN GUİLDİNDE BUNU BİLİYORUZ.6 RESLİ ADAMDA BU KADAR POİNT NASIL OLUYOR.TEKRARINDA SERVERİ BEN BIRAKIRIM CHARDA DELETE EDERİM

milletin serverina laf atacagına kendi serverina baksana kufurbaz , seviyesiz insan

serverindan ornekler :adam seni girişte perişan eder ana avrat gidersin sonra konuşmayan chari silersin kapada kesmek yasak dersin forumda ben geliyorumaglamayın diyip kesilince aglarsın daha sayimmi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 10 Temmuz 2007; 17:26:46 >

• quote:

bu serverde her şey olur kendilerine set alirlar GM carla gelir keserler canının isdediğini delete ederler ne ararsan vardir burda sadece sana degil dişardan herkese yaparlar onun icin kafani tak ma
    quote:

YEŞİLDEV BU DAREDEVİL CHARI SENİN GUİLDİNDE BUNU BİLİYORUZ.6 RESLİ ADAMDA BU KADAR POİNT NASIL OLUYOR.TEKRARINDA SERVERİ BEN BIRAKIRIM CHARDA DELETE EDERİM

bu sadece yanlıslıkla olan bışey kısının poıntlerı DUZELTILMMISTIR... DEWALI DENETLENİYO CHARLAR..

• Home > Han-Mu > Character

DareDeviL CharacterName: DareDeviL

Class: Blade Knight
    Guild: Emperors
    Level: 337
    Zen: 51934364
    DareDeviL Is Online And Was Last Seen In Arena

Player Kills: No Kills
    Resets: 6
    Life: 782
    Mana: 903
    Strength: 3700 Dexterity: 3000
    Vitality: 25 Energy: 725

6 restli adamın durumuna bakın

5*400 =2000: rest başi poink
    220*5=1100:normal lvl
    117*6=702 : morlon gorevli poink

2000+1100+702=3802 rakam bu olmali
    3700+3000+25+725=7450 oha be
    7450-3802=3648 fazla

arkadaşim bu işi nasil yaptın bana da bi anlatsan
  • anlatsam aklın yetmez oyuzden cok ugrasamam sana bastırmak ıcın
  • bu işler hep yanlişlikla olur zaten PC Mİ YAPİYOR BU İŞİ YOKSA ONU YÖNETENLER Mİ
    bu yanlişi bi anlatında ögrenelim insanların emegi boşa gitmesin
    ben zaten yazmişdim bu serverde oynanmaz diye buda o grup oldukdan sonra her şey olur bence bu bi şey degil kim bilir yakalanmayan daha ne işler dönuyordur
    quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

quote:

quote:

bu sadece yanlıslıkla olan bışey kısının poıntlerı DUZELTILMMISTIR... DEWALI DENETLENİYO CHARLAR..

• coluk cocuk formu degıl burası mackalı server hakkında bışey soyluceksen sorununu sorcaksan yazıcaksın eger cok istiyosan tartışmak busuru forumlar war senn zeka seviyende olanlarda konus.
  • işinize gelmeyince böylemi oluyor ha bide şu kelime ne anlama gelir :D :D benim işim degil naş başka kapıya : ugrasamam sana bastırmak ıcın kelimesini acarmısın
    Home > Han-Mu > Character

quote:

anlatsam aklın yetmez oyuzden cok ugrasamam sana bastırmak ıcın
  • bide daredevilla bakarsan guıldını gorursun bızım guılden olmadıgını ayrıca server sahabı degılız yanı bızım grupla bu yanlısın hıc bır alaksı yoktur annatabıldımmı?
  • yöneticilere sesleniyorum bu bir bug mudur? yoksa edit meselesi filan mı var? duzeltildimi

CUNKU ESIT SARTLARDA OYNAMAK ISTIYORUZ!
    bu arada server neden kapandı
  • herkez eşit şartlarda yarışıyo bı sorundu duzeltıldı aynısı bıdaha tekrar edılmıcek.
  • quote:

herkez eşit şartlarda yarışıyo bı sorundu duzeltıldı aynısı bıdaha tekrar edılmıcek.

Ben burdan şunu çıkarırım.Birileri birşeyler yapmış.Ayrıca niye benim karekterime değil de DareDeviL denen arkadaşa?Bu yanlışlık niye oldu onu da anlamadım ya neyse.
  • hayırlı olsun inşallah devamlı olur bende geliyorum Nick:KesenAdam
  • bida olursa affedilmez zaten 100 res de atsam server 1. ciside olsam oyle bi durum olsa ginede bırakırım serveri

zaten benim gibi arkadaşlar ya adaletsizlik oldugunda yada server kapandıgında o serverden ayrılır
    server icerisinde bagzı saglam isimler var kanımca bi bug olusmustur (inşallah) onlardan beklenmez cunku edit filan guveniyorum ben hepsine TAM GAZ DEVAM
  • quote:

işinize gelmeyince böylemi oluyor ha bide şu kelime ne anlama gelir :D :D benim işim degil naş başka kapıya : ugrasamam sana bastırmak ıcın kelimesini acarmısın
    Home > Han-Mu > Character

quote:

anlatsam aklın yetmez oyuzden cok ugrasamam sana bastırmak ıcın

bu pointler 6 resli adam icin normalki res basi 400 deil 1000 point geliyor... hesabi bir daha yapın.. ha tabe reset sistemini degistirdiler ise bilemem...

• üçkağıtçının,düzenbazın,küfürbazın önde gideni kalkmış burda ders vermeye mi kalkıyorsun
    res başı 1000 pointten hesapla bulursun bu pointlerin nerden geldiğini
  • quote:

zaman zaman siteden res atarken lag varsa 2 res birden atılabiliyor
    serverde res otomatik olduğundan böyle bir sorun olumuyor ancak
    siteden kaynaklanan problemden(ki umut hallettim dmesine rağmen olmadıydı)stat pointler 2 kez yazılabiliyor
    daredevilde de öyle olmuş
    ve düzeltilmiştir
    ayrıca luzumsuz kufurbazların bilgisine serverde res başına 1000 point gelmektedir
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

zaman zaman siteden res atarken lag varsa 2 res birden atılabiliyor
    serverde res otomatik olduğundan böyle bir sorun olumuyor ancak
    siteden kaynaklanan problemden(ki umut hallettim dmesine rağmen olmadıydı)stat pointler 2 kez yazılabiliyor
    daredevilde de öyle olmuş
    ve düzeltilmiştir
    ayrıca luzumsuz kufurbazların bilgisine serverde res başına 1000 point gelmektedir
    saygılar

suanda serkandaki site benim halletmis oldugum site deil...
  • AccouNT Alamıom DeLircem Yardim Et YesiL Dew Cvp BeqLioruM
  • quote:

Orjinalden alıntı: []Apocalypse[]

AccouNT Alamıom DeLircem Yardim Et YesiL Dew Cvp BeqLioruM

http://hanmu-no-ip.biz

burdan almayi dene...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.