BOYLE INSANLAR KUSURA BAKMASIN LAFTAN ANLAMASSA ALACAĞI CEVAP KUFUR DUR VE KIMSE KIZMASIN. KUFUR HAK EDENIN.DİR. yorumunu sen yap ayrica bu siteyedemi parsellediniz sen bizim topige neden yazdin eleştirilere acik ol
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
quote:
Orjinalden alıntı: MaCKaLl
buna ne diyeceksin ben helal olsun diyecem arkadaşin duşuncesine katiliyorum ben derdimi böyle anlatamadim ewet sizler oyuncuların guclenmesini beklemeden oyunculara oyun oynatmadiniz bu gibi olaylarla devamli başimiz agriyacaktir tabii olan size olamz sadece server sahibini olur birakinda insanlar oyun oynasin kapı önunde kesmeyin hic olmasa oyuncularla aynı sevide ol ondan sonra kapiş misal verecem 25 yaşindaki delikanli ile 5 yaşindaki cocougun döguşu ne olur sence siz bu tutumunuzla cok oyuncu kaybetdirirsiniz servere bu benim duşuncen SAYGİLAR
quote:
Orjinalden alıntı: ISTANBLUE
BENIM DÜŞÜNCELERİME KATILAN KARDESIME VE BIZIM GIBI DUSUNEN MANTIKLI INSANLARA TESEKKURLER. BAKIN AKSINI DUSUNENLER OYUNUN AMACI TABIKI GUC VE HAKIMIYET FAKAT DAHA SERVERİ YENI ACIP. OYUN DA GELISMEYE FIRSAT VERMEYEN OYUNU OYUNLUKTAN CIKARIP INSANLIĞINI YITIREN KISILER VAR. BOYLE INSANLAR KUSURA BAKMASIN LAFTAN ANLAMASSA ALACAĞI CEVAP KUFUR DUR VE KIMSE KIZMASIN. KUFUR HAK EDENIN.DİR. YUKARIDA BIZIM DUSUNDUKLERIMIZIN AKSINI DUSUNENLER SIZLER BU KAFAYLA BIR YERE VARAMASSINIZ. TEKRAR TEKRAR VE 100 DEFADA YAZARIM KENDINI BILEN BEYFENDI GIBI KIMSEYE ÇATMADAN OYNAYAN ARKADASLARIMA SAYGILAR SUNARIM GERCEK HAYATTADA BU INSANLAR BEYFENDI KISILER AMA DIĞERLERI GIBI KISKANÇ VE BABASININ ÇİFTLIĞI GIBI KS YAPMA DIYEN ACİZ İNSANLAR HAYATADA BOLEDIR BURALARDA GEREKLI HITABI VE USLUBU HER ZAMAN ALIRLAR. SAYGILARIMLAA.
1.biz her neyapıyosak senin gibi KÜFÜR etmiyoz 2.neophyte orada o kisi ile dalga gecmek amaçlı yazmıştır devamıını okumadan yazıyor ve gereksiz bir biçimde bu topiği kirletiyorsun 3.bundan sonra server acarsan adını kummuonline koy 4.hadi kendi topiğine dön
senin topikte yazdığımda o serverde oynuyordum oynamadığım zamanlarda da sana laf yetiştiriyordum bu topikle senin bir alakan yok ayrıca ben bu serverde oynuyorum artık gogogo küfürbazsın öyle kalacaksın
Senin serverinde senin kafanı kestim maçkalı bu sana ders olsun..hadi yallah şimdi.admin gelmeseydi aidadan çıkamıyodun.serverinle seni üstüste koydun yani anladın mı hadi yallah şimdi
hehehehe benden başkasida size ayar olmuş anlarsin ya sende ...............
quote:
Orjinalden alıntı: MyDyingBride
Senin serverinde senin kafanı kestim maçkalı bu sana ders olsun..hadi yallah şimdi.admin gelmeseydi aidadan çıkamıyodun.serverinle seni üstüste koydun yani anladın mı hadi yallah şimdi
bak MuDarKNesS-Online(İNŞ) acılıyomuss kummuonline gıbı sen anca orda kas burda polemıklere gırme ufaklık..
Hayırlı Olsun Serverin
Server çok güzel.
sen sunnetcimisin ben dah olmaid yaşim biraz buyuk ama idare et kafası kesilecek orasda var bii ilgilenirsen yazarmısın SÜNNETCİ bey
quote:
bu serveride kitletdiniz her zaman ki gibi gene yedizin kufurleri
hadi hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
senin topikte yazdığımda o serverde oynuyordum oynamadığım zamanlarda da sana laf yetiştiriyordum bu topikle senin bir alakan yok ayrıca ben bu serverde oynuyorum artık gogogo küfürbazsın öyle kalacaksın
Accounts: 147 Characters: 181 Guild: 7 Online: 17
cok sallamissinız hahahahaha
Total Accounts 352 Total Characters 401 Total Guilds 16 Users Connected 11
quote:
quote:
sen sunnetcimisin ben dah olmaid yaşim biraz buyuk ama idare et kafası kesilecek orasda var bii ilgilenirsen yazarmısın SÜNNETCİ bey
quote:
cok ucuz adamsım sana 1 lira bile vermezler
Serverınız hayırlı olsun ..
sana 1 kuruş bile vermezler
quote:
quote:
quote:
quote:
cok ucuz adamsım sana 1 lira bile vermezler
No Comment...
Tartışmayı kesin de oyununuzu oynayın ..
Yok o ona 1 kuruş vermiyo
öbürü diğerine 1 lira vermiyor
yeter çok seviyesiz bi hale dönüştü kimse cvp vermesin şuna da dönsün kendi çöplüğünde ötsün
beyler yazılanlara bir göz attım da boş sacma nedenlerden dolayı tartısma dogmus bence anlamsız polemıklere gerek yok
Bu arada yoneticilerden bi r istegim var hp rec li yuzuk kolye eklenmeli bence vendorlara resi olmayan dusuk lvl daki arkadaslar icin spotda pot icmeden can dolması cok iyi bi kolaylık olur... bu benim gorusum tabi yoneticiler ne der bilemem..
Eveet dün gece itibariyle ilk reseti attım.Şimdi hızla 2.resete gidiyorum.Amaç kafaya oynamak(Her ne kadar 1.nin 40 küsür reseti olsa da belki geçerim:))310 oldum çok hoş server da tam olarak spotların nerde olduğunu bilmiyorum.Bunu anlatabilecek biri var mı?Bir de kalplerden düşen itemlerle idare ediyorum(sanırsam server böyle bir kaç kişi hariç)Bu arada serverda para kazanmak acayip kolay Creation haricinde de birçok yol var.Yani bug değil bunlar el emeğiyle yapılmış şeyler.Neyse kolay gelsin size.Umarım yukarıda ki konularda yardımcı olursunuz.