Şimdi Ara

HAMZA'NIN GİTMESİ ÇARE OLMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce buna benzer konu açıldı ama yine söylüyorum. Teknik Direktör değişimi olsa dahi bu takım bundan fazla oynayamaz. Takımda forvet yok, ön libero yok, kanat oyuncusu yok.
    Burak, Umut, Podolski yokları oynuyor. Sneijderde bile form düşüklüğü var. Takımın bel kemiği Melo gitmiş.
    Hamit sakat. Takıma alışmış Telles yerine Carole oynuyor.
    Daha yazılacak çok şey var.

Bu takımı hangi hoca gelse değiştiremez. Devre arasından önce bu takım düzelmez.
    Ancak Hamit takıma geri dönüp ön liberoya geçer, Burak ve Podolski biraz kıpırdanma gösterir de skor üretmeye başlarsa birşeyler değişebilir. Yoksa hiçbir hocanın elinde sihirli değnek yok, gelsin bir anda değiştirsin herşeyi. Devre arası transferini bekleyeceğiz. Gerekli mevkilere oyuncular alınırsa değişim olur.
    Bu seneyi Hamza Hoca ile geçirmek bizim için daha faydalı olacaktır.
    Yeni hoca Burak'dan, Umut'dan Messi yapamaz.

NOT: KESİNLİKLE HAMZA'YI DESTEKLEMİYORUM ŞUAN İÇİN. YAZDIKLARIMI İYİ ANLAYIN.

• Bunu bir türlü anlayamadılar. Ulan Hamzaoğlu gitse kim gelecek. Yine Prandelli gibi biri gelecek takımın içine edip gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetim çöp, hoca çöo, kadro çöp. takımın toparlaması için iyi önce iyi bir yönetimin gelmesi, onun iyi bir teknik direktörle düzgün bir kadro planlaması yapıp neredeyse bütün kadroyu revize etmesi gerekiyor yoksa bu takımdan bir cacık olmaz
  • Kadro dusunuldugu kadar kotu degil. Dogru bir sablonla anadolu takimlarina karsi ustunluk saglayabiliriz. On liberoda hakan baltayi oynatmanin emre colakin yerine sag aciga yasin varken umut bulutu almanin mantikli bir aciklamasi olamaz. Zaten kim iyi oynasa aninda cezalandiriyor hamza. Oyuncularin da hamzaya guveni kalmadi bana göre. Gecen yilin yildizi yasini bir anda takimdan kesti bitirdi adami. Balta defansta harikalar yaratti milli macta geldi on liberoya koydu adamin morali bozuldu. Denayer stoper oynamak istiyorum diyor gidiyor sag beke monte ediyor adami. Orta sahanin ortasi surekli degisiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Kadro dusunuldugu kadar kotu degil. Dogru bir sablonla anadolu takimlarina karsi ustunluk saglayabiliriz. On liberoda hakan baltayi oynatmanin emre colakin yerine sag aciga yasin varken umut bulutu almanin mantikli bir aciklamasi olamaz. Zaten kim iyi oynasa aninda cezalandiriyor hamza. Oyuncularin da hamzaya guveni kalmadi bana göre. Gecen yilin yildizi yasini bir anda takimdan kesti bitirdi adami. Balta defansta harikalar yaratti milli macta geldi on liberoya koydu adamin morali bozuldu. Denayer stoper oynamak istiyorum diyor gidiyor sag beke monte ediyor adami. Orta sahanin ortasi surekli degisiyor zaten.

Bizim yedek oyuncumuz yok.Kadro çok kötü değil ama zayıf olduğu gerçek.Burak sakat haftaya futbolun katili oynayacak mesela , ön liberomuz yok ligte fazla hissetmeyiz ama clde içimizden geçerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza istifa ederse bu yönetim hoca almayı da beceremez takım hocasız çıkar maçlara.
  • Saçma sapan kadro çıkartıp üstüne bi de saçma sapan değişiklik yapsın sonra vay efendim o yok bu yok kanat yok bek yok bilmem ne.Geçiniz arkadaş bu işleri Galatasaray'a oyuncuları kupaları kazandırdı Hamza Hoca değil.En az 6 maçta puan kaybı Hamza'nın yüzünden geçen sene.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.