Şimdi Ara

Hamza Hamzoğlu Basın Toplantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Portekizli muhabir Burak ve Selçuk'un yedikleri sarı kartları ve cezaya düştükleri için fikrini sordu?

Bizimkinin cevabı atmosfere bağlayıp, gergin maçlarda bunların olacağını söyleyip anormal görmediğini söyledi.

Podoslki ve Sneijder için sorsaydı hepimiz nasıl cevaplayacağını biliyoruz.

Birde hangi atmosferden bahsediyor acaba Gergin bir ortam varmıydı???

• Hamzaoğlu: "1-1'i yakaladıktan sonra Yasin'i oyuna sokmayı düşünüyordum. Belki oyun lehimize dönebilirdi ama 2. golü zamansız yedik."
  • Bunlar profesyonel futbolcular.burak ve selcuksuz madridi yenemez gs. Ya benficayi bu mac yenip gruptan cikma firsatlari olsaydi nolacakti.

Selcugun bu 2 oldu. Kaptan dedigin kontrollu, agirbasli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk itirazdan dolayı yemedi . Yaptığı hareket yüzünden gösterdi hakem sarıyı pozisyon sarıda değildi .
  • Hesabı maçlar bitince yapacakmış...

Ne hesabı acaba
  • ''1-1 iken o değişikliği yapabilseydik'' la ben mi yapacam o değişikliği?golden sonra 10 dk izledin maçı.o değişikliği kim yapacak?ben mi? ben mi?

hoca değilsin arkadaş ya.sabri den sol açık yaptın,bu kadro yeterli dedin,yıldızımız burak dedin.kendin ettin kendin buldun.
  • Hamza Hamzaoğlu: "Umut'un deparları Burak'ta yok, Burak'ın gol vuruşu Umut'ta yok. İkisi de olsun istiyoruz ama belli bir şeyi geçtiler."

Beyler bu nedir lütfen bunu bana biri açıklasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Podolski olsaydı giydirirdi hemen ırkçi herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnaipCorder

Hamza Hamzaoğlu: "Umut'un deparları Burak'ta yok, Burak'ın gol vuruşu Umut'ta yok. İkisi de olsun istiyoruz ama belli bir şeyi geçtiler."

Türkçe meali ; İkisinden de bir cacık olmaz ama oynatmak zorundayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnaipCorder

Hamza Hamzaoğlu: "Umut'un deparları Burak'ta yok, Burak'ın gol vuruşu Umut'ta yok. İkisi de olsun istiyoruz ama belli bir şeyi geçtiler."

Burak ve Umut'la tatlı bir rekabete girecek forvet aranıyor demiş burada şair...
  • Utanıyorum şu adamdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnaipCorder kullanıcısına yanıt
    Al sana tatlı rekabet bunu kendisi istiyordu.Şu ikisini kesecek adam gibi forvet istemedi yada medya öylee gösterdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.