Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu sizcede çok abartılmıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tamam haklısınız Galatasaray şuan top oynuyor. Ama oynamıyor dediğiniz Prandelli'nin takımı ligde liderdi. Dortmund'a Arsenal'e yenildi. Hamza Hamzaoğlu Eskişehirspor'un yedeklerini yendi. Şuanda Akhisarspor'a kan kusturuyor. Sizce de abartılmıyor mu ? Gerçekten kısas bu mudur ? Hamza Hamzaoğlu'nun kredisi olmadığı için böyle yapıldığını düşünüyorum. Bence Prandelli'nin kaybettiği maçların yanından geçmeyen maçlarla kıyaslanıyor. Taraftarı kandırmaya çalışıyorlar.

• bekleme yapma devam et
  • Prandelli'den sonra kim gelirse gelsin abartılır zaten. Ben hayatımda Prandelliden kötüsünü görmedim, futbola küstüm valla.
  • Hiçbir hoca 1 maçta takımı bu kadar değiştiremez. Mesele hoca değil futbolcuların hoca seçmesi. Yabancı hoca gelince pas veremezler yerli hoca gelince koşa koşa can verirler.
  • Daha geçen hafta totosunu kaldırmayan adamlar 60m'lik deparlar atıyorlar,deli gibi pres var,paslaşmalar iyi,izlemesi ÇOK ZEVKLİ.Daha ne olsun?
  • Asıl abartılan Bilic'tir canım kardeşim. bir tane başarısı yok 2 senedir bjk nin başında şampiyonluğu geçtim kaç tane derbi kazanmış ? . Hamza Hoca yı sizin gibi kelle avcılarına yedirtmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Hiçbir hoca 1 maçta takımı bu kadar değiştiremez. Mesele hoca değil futbolcuların hoca seçmesi. Yabancı hoca gelince pas veremezler yerli hoca gelince koşa koşa can verirler.

Bende aynen onu diyorum futbolcular istersen hepsini gonderir butun is onlarin ayaklarinda trabzonda ayni galatasarayda isteyince ne guzel oynuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben taraftar olarak katlanamıyordum prandelliye futbolcular napsın şu Brumayı çalışmıyor diye demeçler vermişti keklemiş hepimizi italyan
  • Hamzaoglu'nun yaptigi ekstra bir sey yok. Sadece 2 sezondur acik unutulan el frenini indirdi. Italyanlar geldiginden beri ilk defa top oynayan Galatasaray izliyoruz. Takim resmen atak yapmayi unutmus. Futbol nasil oynaniyordu yeni yeni hatirliyorlar. Hucum oyunculari biraz birbirlerine alissalar Anadolu takimlarini 3-4 golle supurup gececegiz. Her hucumda birden fazla bos pozisyon yaratiyoruz. Sadece son paslari atabilsek bu mac bile farka giderdi.

Futbol o kadar kompleks bir denklem degil. Dogrulari ve yanlislari belli. Onde basarsan, defans-forvet arasini daraltirsan en kotu ihtimalle yetenekli oyuncularin sana 3 puani getirir. Ama gidip lig macina cift on liberoyla, kanat oyuncusu olmadan cikarsan en ezik takima bile galibiyet sansi vermis olursun. Bir bucuk yil boyunca ucube taktiklerle elimizdeki potansiyeli kullanamadik. Ustune bir de oyunculari korelttik. Su kazmalar yerine Emre Colak surekli ilk 11 oynasa simdi takimin beyni olmustu.

Bruma'nin tempoluve atak futbolda ne kadar etkili oldugunu gorduk. Burak nasil top dagitti, adam eksiltti, Sneijder ile nasil verkaclar yapti gorduk. Bugunku macin yildizidir Burak. Ofsayt ofsayt diye sayiklayan futbol cahilleri gordu ki sorun Burak'ta degil oynanan ezik futboldaymis. Sifir ofsayt ile mac tamamladik.

Hamza veya baska bir teknik adam gelsin hic farketmez. Galatasaray su el frenini tekrar cekmesin yeter. Butun sorunlara ragmen sampiyonlugun en buyuk adayiy oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Hamzaoglu'nun yaptigi ekstra bir sey yok. Sadece 2 sezondur acik unutulan el frenini indirdi. Italyanlar geldiginden beri ilk defa top oynayan Galatasaray izliyoruz. Takim resmen atak yapmayi unutmus. Futbol nasil oynaniyordu yeni yeni hatirliyorlar. Hucum oyunculari biraz birbirlerine alissalar Anadolu takimlarini 3-4 golle supurup gececegiz. Her hucumda birden fazla bos pozisyon yaratiyoruz. Sadece son paslari atabilsek bu mac bile farka giderdi.

Futbol o kadar kompleks bir denklem degil. Dogrulari ve yanlislari belli. Onde basarsan, defans-forvet arasini daraltirsan en kotu ihtimalle yetenekli oyuncularin sana 3 puani getirir. Ama gidip lig macina cift on liberoyla, kanat oyuncusu olmadan cikarsan en ezik takima bile galibiyet sansi vermis olursun. Bir bucuk yil boyunca ucube taktiklerle elimizdeki potansiyeli kullanamadik. Ustune bir de oyunculari korelttik. Su kazmalar yerine Emre Colak surekli ilk 11 oynasa simdi takimin beyni olmustu.

Bruma'nin tempoluve atak futbolda ne kadar etkili oldugunu gorduk. Burak nasil top dagitti, adam eksiltti, Sneijder ile nasil verkaclar yapti gorduk. Bugunku macin yildizidir Burak. Ofsayt ofsayt diye sayiklayan futbol cahilleri gordu ki sorun Burak'ta degil oynanan ezik futboldaymis. Sifir ofsayt ile mac tamamladik.

Hamza veya baska bir teknik adam gelsin hic farketmez. Galatasaray su el frenini tekrar cekmesin yeter. Butun sorunlara ragmen sampiyonlugun en buyuk adayiy oluruz.

''Italyanlar geldiginden beri ilk defa top oynayan Galatasaray izliyoruz. Takim resmen atak yapmayi unutmus.''

Bunun dışında tamamen katılıyorum. Mancini zamanında iç sahada efsane top oynuyorduk, Chelsea'ye bile sahayı dar etmiştik. (Kasımpaşa maçı hariç)

• 3 5 maç oynasın bakarız bunları konuşmak için erken.
  • En azindan brumayi oynatiyor tellesi kazancak gibi secuk burak emre de keza oyle 1,5 sene sonra futbol oynuyoruz birakta abartalim

• quote:

Hiçbir hoca 1 maçta takımı bu kadar değiştiremez. Mesele hoca değil futbolcuların hoca seçmesi. Yabancı hoca gelince pas veremezler yerli hoca gelince koşa koşa can verirler.

Mesele hoca degil mi? Arkadasim kimse anasina babasina sevgilisine binlerce milyonlarca kisi tarafindan kufur yemek istemez. İstese iyi oynayabilecek oyuncunun hoca yuzunden iyi oynamamasindan nasil bir kazanci olacak bir soylesene

Sen "defansimi, orta sahami saglama alayim" diye 3 tane dribbling ozurlu orta sahayla cikarsan, kanat oynatmayip oyunu ortada sicana dondurursen, Anadolu takimlarina hucum takimi cikarmaktan tirsarsan sonucu gecen seneler gibi olur

Adam geldi Emre-Selcuk-Bruma-Sneijder orta sahasiyla cikti ustune de cift forvet ekledi. Sen bunu Prandelli zamaninda ruyanda bile goremezdin. Futbol 11 kisiyle oynaniyor. 1 milyon kisiyle degil o yuzden 11 oyuncundan 1 tanesinin degisikligi bile takim yapisina buyuk etki eder. Oyle "hocayla ne alakasi var bunlar oynamiyormus" degil olay. Sen takima neyi asilarsan onu alirsin. Gecen cibiliyetsizlerin asiladiklari takimi kanser etti gorduk, hala savunmayin sunlari

• prandelli öyle bir futbol oynatıyordu ki ben 8. olduğumuzda bile az da olsa futbol zevki alıyordum prandelli o zevki öldürdü
  • Prandelli olsaydı belki bu maçı yine kazanırdık ama ortada futbol olmazdı.
  • adam tabi maçları kazanıyo zorunuza gıdıyo demek bilic gitsın es ese 4 tane atsın bakalım
  • Fenerde kurtulsa şu kartaldan bıktım bu adamdan ya altyapı ya hoca olamıcakbadam fenerin başında

• quote:

E kardesim bütün oyuncular mi hoca seciyor, tamam 1-2 oyuncu simdi iyi oynamaya baslasa anlarim da 7-8 oyuncu iyi oynamaya basladi, burda sorun hocadadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

prandelli öyle bir futbol oynatıyordu ki ben 8. olduğumuzda bile az da olsa futbol zevki alıyordum prandelli o zevki öldürdü

O sene bile prandellinin oynattığı futboldan çok daha iyi oynuyorduk şaka gibi bu kötü futbolla bile 1. sırada yer aldığımız oldu ligin ne kadar boktan bir hal aldığını gösteriyor buda malesef bize 4 atan dortmund'ta ligin sonlarında sürünüyor
  • Abartmak gerekiyor bence çünkü takımın bir havaya ihtiyacı var onu da yakaladı. Şu oyun bize heyecan veriyor o yeter. Daha iyi olacağız eminim.

+lar

Burak ve Selçuk halen istediğimiz gibi olmasa da kıpırdanma var. Hamza Hocanın payı bunda büyük.

Bruma'yı kazanıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.