Bildirim
Hamza hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
OLEY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Noldu acaba. Nerden çıktı ki bu? Tam yönetime göre biriydi. Şaşırdım -
Hocayı göndermeyi başaran Burak , Selçuk ve Sabridir.
Son zamanlarda Umut da bu üçlüye katılmıştı.Daha fazla kesik yemek istemeyen bu tayfa Hazma yı gönderdi .
Hamzadan sonra bu tayfayı da göndermek şart bu takımdan. -
-
Sizin gibi taraftara yazıklar olsun istikrar istikrar derler 1 maç yenil " ohohhooh istifa et hoca yeter " dersiniz adamı umut sabri yüzünden linç edersiniz bu takıma mourinho gelse birşey olmaz artık futbol izlemiyorum elvde futbol bölümü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Son zamanlarda Umut da bu üçlüye katılmıştı.Daha fazla kesik yemek istemeyen bu tayfa Hazma yı gönderdi .
Hamzadan sonra bu tayfayı da göndermek şart bu takımdan.
Allah aşkına bu üçlü ne zaman kesik yedi de böyle bir yorum yaptın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Denis Cheryshev
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Hamzadan sonra bu tayfayı da göndermek şart bu takımdan.
Allah aşkına bu üçlü ne zaman kesik yedi de böyle bir yorum yaptın?
üçü aynı anda kesik yemedi , maçları mı izlemiyorsun ? -
Defalarca yazmıştım; Hamzaoğlu kendi kuyusunu kazdı. Hemen her şeye yorum yaptı, kadro mühendisligi sıfır ve sabri gibi, umut gibi kazmaları takımda tutması ve birçok handikapı yanına aldı. Kulubün muhasebecisi değil, teknik direktörü olmalıydı en başta. Yönetim ilk fırsatta hamzayı şutlayacaktı ve öyle de oldu. Hiç üzülmedim. Kendisi etti, kendisi buldu ve iyi de oldu. Maalesef Galatasaray çapında bir hoca değildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X