Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu açıklama | 27 Temmuz 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, takım antrenmanından sonra transferle ilgili açıklamalar yaptı. Real Madrid'li Jose Rodriguez ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyleyen Hamzaoğlu, Melo'nun Inter'e gideceği yönündeki haberler için de "Gitmek istiyor; ancak şu an için öyle bir bilgim yok" demekle yetindi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. İsmi Galatasaray ile anılan Jose Rodriguez'i doğrulayan Hamzaoğlu, "Rodriguez'i izledim, scout ekibi de raporları hazırladı. Sağda, ortada ve solda oynayabiliyor, genç bir oyuncu. Henüz resmi imzayı atmadık ama büyük ölçüde anlaşma noktasına geldik. Bu işler imzalanmadan netleşmiyor" diyerek, genç oyuncunun transferini net bir şekilde dile getirdi.

Forvet arayışlarının devam ettiğini vurgulayan Hamzaoğlu, "Forvet bulursak alırız, bulamazsak Podolski işi çözer. Acil bir ihtiyacımız yok" dedi.

Stoper için yüksek maliyetli bir isim düşünmediklerini kaydaeden Hamzaoğlu, "Yüksek maliyetli oyuncu almak istemiyoruz ve kiralık düşünmüyoruz. Stoperde oynayıp parlayacak bir isim bulmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Alex Telles'in taliplileri olduğunu hatırlatan genç teknik adam, "Alex Telles'i istiyorlar ama o çok iyi bir profesyonel, işini yapıyor. Şu an burada bizimle çalışıyor ve verebileceğini veriyor" dedi.

"MELO GİTMEK İSTİYOR"
    Takımda kalıp kalmayacağı konusunda kafalarda soru işaretleri olan Melo konusuna da açıklık getiren Hamzaoğlu, "Melo gitmek istiyor ama şartlar var. Gitmiş olsa burada olmaz, şu anda bizimle beraber. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu. Hamzaoğlu, Melo'nun Çarşamba Inter'e gideceği yönündeki iddialara ise, "Şu an için öyle bir bilgim yok" demekle yetindi.

AYRILIK SİNYALİ
    Hamza Hamzağlu, kamptan sonra bazı oyuncuların ayrılabileceğini de kaydederken, yedek kaleci arayışları için de, "Arayışlarımız devam ediyor. Bir yedek kaleci almayı düşünüyoruz. Eray iki maçta da iyiydi, bizi sevindirdi ama yine de yedek kaleciye ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

• Şimdi biri gelmeden yazayım medya yine gazı veriyor. Taraftarda uydurma haberlere inanıyor;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız resimdeki jese
  • bu adamı melonun yerine aldılarsa efsane olabilir dünyanın en iyi orta sahası olucaktır hamza hocanın sihirli elleriyle
  • hamza hoca diye biri yok aslında bunlar hep fener medyası
  • beyler bir kaç maçta izledim bu rodriguez denen çocugu gerçekten umut var

kolombiya milli takımında da oynuyor sağlam oyuncu.

işte tanımayanlar için resmi.

• ''DENGE'' kelimesini göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bari yedek kaleci almaları gerektiğini fark etmişler... Genç oyuncu işine de sıcak bakıyorum, yüksek maliyetli oyuncu yerine genç ve potansiyelli oyuncu almaları çok iyi ama bu isim defansa alınmamalı. Bizim lider özellikli tecrübeli bir stopere ihtiyacımız var.

• Hamza Hoca 'yı başarılı buluyorum ama mümkünse çok az açıklama yapmalı.

Forvette gerekirse Poldi sorunları çözer demseydin keşke Hocam. Umut iş caming Hocam, korkuyoruz sağdan bir üşüme geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

yanlız resimdeki jese

Hocam ntvspor'un ve benim dalgınlığıma gelmiş, haberdeki resmi direkt buraya aktardım. :)

Artık o Jose gibi algılayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

İyi bari yedek kaleci almaları gerektiğini fark etmişler... Genç oyuncu işine de sıcak bakıyorum, yüksek maliyetli oyuncu yerine genç ve potansiyelli oyuncu almaları çok iyi ama bu isim defansa alınmamalı. Bizim lider özellikli tecrübeli bir stopere ihtiyacımız var.

Genç oyuncu oynatacak adam Brumayı yollar mıydı hocam ? maliyeti yok diye alıyorlar bu arkadaşı da muhtemelen sağ kanatta düşünüyorlar görürsünüz ileride böyle bir açıklama yapar Hamza hoca
  • Hamza her röportajın fiyasko açıklamalarla geçiyor. Un yoktu pirinç koydum , süt yoktu su koydum , tereyağ yoktu margarin koydum . Sen bu kafayla devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak çaplı sinir krizi geçiyorum hoca açıklama yaptıkça. Bu kadar beceriksiz yönetim ve hoca aynı anda nasil bir araya geldi. Buda kaderin cilvesi sanırım.

• Hamza bu takima niye geldi, anlamis degilim.

• Ctrl+F
    Denge
    Sonuç bulunamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

İyi bari yedek kaleci almaları gerektiğini fark etmişler... Genç oyuncu işine de sıcak bakıyorum, yüksek maliyetli oyuncu yerine genç ve potansiyelli oyuncu almaları çok iyi ama bu isim defansa alınmamalı. Bizim lider özellikli tecrübeli bir stopere ihtiyacımız var.

Genç oyuncu oynatacak adam Brumayı yollar mıydı hocam ? maliyeti yok diye alıyorlar bu arkadaşı da muhtemelen sağ kanatta düşünüyorlar görürsünüz ileride böyle bir açıklama yapar Hamza hoca

bruma sociedadda kendini bulup seneye geri döner sociedadın brumanın bonservisini ödeyebileceğini düsünmüyorum

• quote:

quote:

Brumanın sakatlık sonrası daha yumuşak bir lige gitmesi üzerinde ki korkuyu atması lazım, bence de kiralanması en doğru hareketti.

• Jese yi koymuşlar iste gazetecilikte son nokta..

Jese ne gol atti az önce beee

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

bruma sociedadda kendini bulup seneye geri döner sociedadın brumanın bonservisini ödeyebileceğini düsünmüyorum

Ya öderse

• Sağ bek muhabbeti bile dönmüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.