Şimdi Ara

Hamza'dan Fantastik Açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu açıklaması manasız olmuş ama Hamza Hocanın Gs'si bu Gsden daha ıyıydı onun topladıgı puanlar olmasa suan 25 puanda olacaktı Gs.
    Bursaya gitti nereden aldı nereye getirdi. Bursa Fena top oynamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Yönetim transfer yapamadı bu adam da kendini ortaya attı. Hamza'yı gönderiyorsan yönetim olarak sende gideceksin. Unutmadık transfer yapamayacağız açıklamalarını falan, hatırlıyoruz arkadaş.

https://eksisozluk.com/entry/59699200

--- alıntı ---

"şu bölgelere transfer lazım. transfer yoksa istifa ederim" diyebilir miydi dursun özbek'e? bunu dedikten sonra istifa etse bugün benim için kahraman olurdu. ama;

"yabancı oyuncu yerine hazır yerli oyuncu tercih ederim" dedi mi bu adam? dedi.

transfer soran muhabire "aha yıldız ehehe" diyerek burak yılmaz'ı gösterdi mi? gösterdi.

"gomez burak ve umut'la aynı tip forvet" dedi mi? dedi.

"umut bulut yürüyene kadar oynamalı" dedi mi? dedi.

"kadromuzdakileri üzmeyecek transfer yapacağız" gibisinden bir cümle kurdu mu? kurdu.

ingiltere'de alt ligde oynayan hatta oynayamayan bir oyuncu olan jem karacan için "sakat olmasaydı jem'i alamazdık" dedi mi? dedi.

"melo giderse sıkıntı yok ya. çok şeyapmayın. balta var, hamit var, sneijder var o bölgede" dedi mi? dedi. allah belamı versin dedi.

--- alıntı ---https://eksisozluk.com/entry/59699200

--- alıntı ---

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Manciniye Prandelliye sövüyorduk bu daha da beter çıktı

o ikili yine iyiydi. belli bir sistemde oynatmaya çalışıyordu. prandelli kondisyon olarak sağlam çalıştırmıştı takımı, mancini ise baktı yönetim istediği mevkilere transfer yapamayacak bıraktı gitti. bu ne yükleme yaptı, ne transfer konusunda dik durdu. yönetimin köpeği olup çıktı. karaktersizlikte bir numara olduğunu böylece belli etmiş oldu.
  • Birde istediği futbolcuları söylesek. Gomez'i istiyorum vb. falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birde istediği futbolcuları söylesek. Gomez'i istiyorum vb. falan.

http://www.milliyet.com.tr/hamzaoglu-acikladi-mario-gomez-galatasaray-2085498-skorerhaber/
    Dengeler var...
  • doğrusu sabri olan adamı hala korumak için debeleniyorlar
    ulan adam umutu savunmak uğruna kovuldu dünya tarihinde böyle komik kovulmak nedeni yok
  • Önceki yönetimlerin planlamasının etkisiyle 3 kupayı kucağında bulan biri için tartışmaya bile değmeyecek sözler. 3 Kupanın hiç bir çabası olmadan kazanıldığının itirafıdır bu sözler. Artık kalan son bir kaç kişinin de gözü açılmıştır artık diye umut ediyorum, tutup hala hamza hamza diye dolanan olursa ağzına emzik verin köşede sussun otursun boş yere kafa ütülemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

http://www.milliyet.com.tr/hamzaoglu-acikladi-mario-gomez-galatasaray-2085498-skorerhaber/
    Dengeler var...

Çok merak ediyorum attığın haberi okudun mu? Bu muhabbeti daha uzatmayacağım arkadaş bir gidin ya, bitin artık. O günleri yaşamasak, görmesek anlayacağım da yaşadık gördük arkadaş. Alıntı falan yapma bir şey yazmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Önceki yönetimlerin planlamasının etkisiyle 3 kupayı kucağında bulan biri için tartışmaya bile değmeyecek sözler. 3 Kupanın hiç bir çabası olmadan kazanıldığının itirafıdır bu sözler. Artık kalan son bir kaç kişinin de gözü açılmıştır artık diye umut ediyorum, tutup hala hamza hamza diye dolanan olursa ağzına emzik verin köşede sussun otursun boş yere kafa ütülemesin.

Şampiyonlar liginde Türkiye liginde gelenden geçenden 4 yiyen kimdi arkadaş? Arkadaş niye insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz? Pandev- Dzemaili falan da vardı bizde. Sen az ötede oyna da şurada futbol konuşalım. Bölümün seviyesini ayaklar altına almayı bırakın artık.

• quote:

quote:

quote:

Dengeler var...

Çok merak ediyorum attığın haberi okudun mu? Bu muhabbeti daha uzatmayacağım arkadaş bir gidin ya, bitin artık. O günleri yaşamasak, görmesek anlayacağım da yaşadık gördük arkadaş. Alıntı falan yapma bir şey yazmayacağım.

Adam bu açıklamalardan sonra ne dedi biliyor musun? Biz yaşamadık zaten o günleri.
    Burak'ı gördü ve ne dedi biliyor musun işte yıldız istiyorsunuz yıldız geldi ne yıldızı Burak varken ne yıldızı isteyeceğim dedi.
    Sabri için Maxi Pereira'dan daha iyi dedi. Sabri'yi onore etmek istedik dedi ve maaşını arttırdı.
    Amrabat ve Bruma takımda kalacak dedi ve sonuç ikiside gitti.
    Sinan Gümüş'ü kullanacağız dedi Bruma gidince ve 1 kere bile ilk 11 başlamadı toplam 60 dakika bile oynatmamıştır.
    Melo giderse Hakan Balta kullanırım dedi ve kullandı bizde baya güzel bir şekilde patladık.
    Ön libero aldırmadı. Orta Saha aldırmadı. Sağ bek aldırmadı. Kanat aldırmadı. Forvet aldırmadı.
    Bu adam ben olmuş yabancı alacağıma olmamış Türk oynatırım dedi.
    Jem Paul Karacan için(2 senedir top oynamamış 2. lig topçusu) sakatlanmasa alamazdık dedi. Değeri 1.5 milyon euro üstüne çıkmamış bir oyuncu oynadığı takımlara hiçbir fayda sağlamamış bir adam için alamayız dedi. Jem Paul Karacan kim?
    Taraftarlara durmadan laf attı.
    Trabzonspor maçı sonrası trip attı, haksız trip o yapmadı çünkü bizi şampiyon. Muslera yaptı, arkasından laf attığı Sneijder yaptı, mükemmel oynayan Yasin yaptı. Yasin'i geçen sene en iyi oynadığı maçlarda kesti. Çıkartıp 2 gol yedirdikten sonra özür diledi. Tekrar tekrar özür diledi. Özür dilemek ilk sefer için erdemdir, ondan sonrası salaklıktır. Aynı hatayı 10 kere yapan adam özür dilerse ben bu adamda hatayı ararım.
    Yerli sevicilik. Yabancı düşmanlığı. Teknik, taktik bilmemek.
    Bu adam hakkında 100 sayfa yazı yazarım. Bu maç sonu açıklaması bile karakterini belli ediyor.
    Bursa takımının halini gördüysen zaten seneye bu adamın Bursa'da kalmasının Bursa'nın küme düşmesine sebep olabileceğini anlarsın. Necid sağ kanat oynadı. Kubilay gibi bir kabız oyuncuyu çıkartmayıp Necid'i çıkardı. Yaptığı değişiklikler oynattığı oyuncuları felan söylemiyorum.
    Bu adama dilenen insana bu kadar yazı yazmam hata ama belki anlarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Önceki yönetimlerin planlamasının etkisiyle 3 kupayı kucağında bulan biri için tartışmaya bile değmeyecek sözler. 3 Kupanın hiç bir çabası olmadan kazanıldığının itirafıdır bu sözler. Artık kalan son bir kaç kişinin de gözü açılmıştır artık diye umut ediyorum, tutup hala hamza hamza diye dolanan olursa ağzına emzik verin köşede sussun otursun boş yere kafa ütülemesin.

Şampiyonlar liginde Türkiye liginde gelenden geçenden 4 yiyen kimdi arkadaş? Arkadaş niye insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz? Pandev- Dzemaili falan da vardı bizde. Sen az ötede oyna da şurada futbol konuşalım. Bölümün seviyesini ayaklar altına almayı bırakın artık.

Geçen sene şampiyonlar ligi maçlarının hepsine Hamza ile çıksak farklı olabilir miydi sence? Bence olmazdı oyun sitilimiz felan değişmedi Prandelli gittiğinde. 1 puan farkla bıraktı Prandelli. Geçen sene Hamza kendi sahamızda 1 tane Şampiyonlar ligi maçına çıktı sonuç ne oldu biliyor musun? 4 tane yedik. 4 YEDİK!
    Geçen sene oynadığımız durağan oyun Arsenal-Dortmund gibi hızlı oynayan takımlara karşı işlemezdı ve 4-4 yedik.
    Geçen sene oynadığımız oyun hiç değişmedi Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle biraz daha yürekli, biraz daha candan oynadık sadece.
    1-0 kazandığımız Mersin maçını örnek vereyim. 1 atak yapıp Muslera'nın kurtardı 4-5 %100'lük pozisyonla maçı alıyorduk.
    Gençlerbirliği maçı 1-0 Sneijder'in attığı gol. Verilen onlarca pozisyon. Umut Bulut'un sağ kanat oynaması gibi fantastik işler.
    Beşiktaş maçı rezalet oyun ve Yasin ve Sneijder'in 2 güzel golüyle gelen galibiyet.
    Konyaspor maçı, son dakikalarda gelen gol, rakibin kaçırdığı bir dünya pozisyon.
    Gaziantep maçı, Hakan Balta'nın son dakikalarda attığı gol, rezalet oyun.
    Biz geçen sene sadece 1 maçta iyi oynadık. 5-0 Konyaspor maçı.
    Kupa finalinde oynanan rezalet oyun, Bursaspor'un stoperlerinin olmayışıyla atılan goller. Burak affetmedi kısaca bu açığı.
    Süper Kupa Finali, Kazandığımız kupaya sevinemediğimiz maç olarak tarihe geçebilir bu maç. Yasin'in şutu ve Mert'in hatası. Bursa'nın 30 şutuna ve baskın oyununa ayak uyduramamamız ama galip gelmemiz.
    Takım geçen sene de kötüydü, takviye lazım diye bağırırken ben şampiyon kadroyla devam edecem demişti beyefendi. Sabriyi onore ediyordu. Burak gibi yıldızı nereden buluyorduk.
    Taraftar gördü, Galatasaray'ı düşünen taraftar gördü bu adamla olmayacağını ama göremediniz ve hala bu adamı savunuyorsunuz. Yazık ne diyeyim.

• ta*ak geçiyor sizinle anlasanıza
  • Açıklama komedi ama bu adama yapılan da haksızlık

• quote:

quote:

Yönetim transfer yapamadı bu adam da kendini ortaya attı. Hamza'yı gönderiyorsan yönetim olarak sende gideceksin. Unutmadık transfer yapamayacağız açıklamalarını falan, hatırlıyoruz arkadaş.

--- alıntı ---

"şu bölgelere transfer lazım. transfer yoksa istifa ederim" diyebilir miydi dursun özbek'e? bunu dedikten sonra istifa etse bugün benim için kahraman olurdu. ama;

transfer soran muhabire "aha yıldız ehehe" diyerek burak yılmaz'ı gösterdi mi? gösterdi.

"kadromuzdakileri üzmeyecek transfer yapacağız" gibisinden bir cümle kurdu mu? kurdu.

ingiltere'de alt ligde oynayan hatta oynayamayan bir oyuncu olan jem karacan için "sakat olmasaydı jem'i alamazdık" dedi mi? dedi.

"melo giderse sıkıntı yok ya. çok şeyapmayın. balta var, hamit var, sneijder var o bölgede" dedi mi? dedi. allah belamı versin dedi.

--- alıntı ---

Yabancı hocalar yeri geldiğinden yönetimi eleştriyor. Bence olması gereken bu. Sonuçta hocalar ortaya emeğini, kariyerini koyuyor. Yönetimler söz verip yapmazsa suçlu hoca oluyor. Hocalar çıkıp "ben şuraya oyuncu istedim, bu gönderilmesin dedim" falan deyince istifa etmese de taraflar hocanın hangi şartlar altında çalıştığını anlar ve ona göre değerlendirme yapar.

Ama hamza hocanın dedikleri tam aksi yönde. Umut çok iyi, burak yıldız, melonun yerine balta da olur dersen ve başarısız olursan sorumluluğu üstlenmen lazım. Ben bu kadro iyi diye düşünmüştüm hatalıymışım, kadro çok yetersizmiş diyeceğine hala konuşuyor.

• Şimdi baktımda bursa taraftarına da atar gider yapmaya baslamis.sen kimsin allahin koylusu

• Kendi kendini yaktı hamzasson bir de açıklamalara bak
  • quote:

quote:

--- alıntı ---

--- alıntı ---

Bu entry'nin geri kalan küfürlü kısımlarını buradaki Hamzasson'lara ithaf ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.