Şimdi Ara

Hamster Kafesi aldım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/yongli-hamster-kafesi-no-6-85299812
    evet beyler bunu aldım ama daha hamster yok onuda yarın alıcam anlayan arkadaşlar öneride bulunsun kafes bana çok ekşınlı geldi o yüzden aldım başka ne almam gerek talaş fln nerden bulabilirim almasam onun yerine ne kullanılabilir bide nasıl yem yiyolar ne kadar zamnda vermem gerek ..

• haha :D
  • Petshoplarda talaş ve yem bulabilirsin günde iki kez yem versen kafi.Bunun yanında ekstradan havuç,marul v.s verebilirsin ancak ıslak ve soğuk olmamalarına dikkat et.Çok tuzlu ve tatlı besinlerde verme.Eline alıştırmak için elinle besle o sayede sana güvenir ve eline gelmeye başlar,eh biraz ısıracak ilk başlarda ama sonra oyun hamuru gibi oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Petshoplarda talaş ve yem bulabilirsin günde iki kez yem versen kafi.Bunun yanında ekstradan havuç,marul v.s verebilirsin ancak ıslak ve soğuk olmamalarına dikkat et.Çok tuzlu ve tatlı besinlerde verme.Eline alıştırmak için elinle besle o sayede sana güvenir ve eline gelmeye başlar,eh biraz ısıracak ilk başlarda ama sonra oyun hamuru gibi oynarsın

hamsteri alırken petshop a ayrıca bişey demem gerekir mi cinsleri falan var mıdır ?
  • Hamster bildigimiz fare degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hamster bildigimiz fare degil mi?

hayır.
  • bu bildigin kuş kafesi.iyi kazık yemişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muhabbet kuşu aldım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hayvan forumları var oralara bakın ayrıca en ince ayrıntısına kadar araştırıp al görüyorum ki cevap bulacağın çok soru var yeri bura değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanist döven kedi

bu bildigin kuş kafesi.iyi kazık yemişsin

diğer sitelere bak o fiyata en güzeli buydu sincap zaten 30 lira büyük ihtimal senin evinden daha güzel diye kıskandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatthef.

quote:

hayır.

Evcil fare mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

diğer sitelere bak o fiyata en güzeli buydu sincap zaten 30 lira büyük ihtimal senin evinden daha güzel diye kıskandın

onu bunu bilmem.bizim kuşun kafesinin aynısı neredeyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Petshoplarda talaş ve yem bulabilirsin günde iki kez yem versen kafi.Bunun yanında ekstradan havuç,marul v.s verebilirsin ancak ıslak ve soğuk olmamalarına dikkat et.Çok tuzlu ve tatlı besinlerde verme.Eline alıştırmak için elinle besle o sayede sana güvenir ve eline gelmeye başlar,eh biraz ısıracak ilk başlarda ama sonra oyun hamuru gibi oynarsın

hamsteri alırken petshop a ayrıca bişey demem gerekir mi cinsleri falan var mıdır ?

Suriye cinsi almanı tavsiye ederim küçükken çok hareketli ama büyüdükçe sakinleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatırlaa

hocam hayvan forumları var oralara bakın ayrıca en ince ayrıntısına kadar araştırıp al görüyorum ki cevap bulacağın çok soru var yeri bura değil sanırım

diğer konulara baktım hep konudışında açılmış daha çok kişi var diye heralde
  • Bende almayı düşünüyorum ne kadar sürede alışıyor elde oynanmaya . Pis kokuyor diyorlar ne kadar doğru ?
  • quote:

quote:

quote:

bende de kuş var evet benziyor ama içindekilerine bak zaten hayvan 5 metre kare kafes alsan sıkılır benimkisinde borular falan var aktivitesi bol

• Hamster Kafası diye okudum la.
  • Vay kafes iyimiş.Hamsterın kondisyon artar bu kafeste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzbuk -- 6 Ağustos 2013; 20:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Bende almayı düşünüyorum ne kadar sürede alışıyor elde oynanmaya . Pis kokuyor diyorlar ne kadar doğru ?

evet hocam koku yapıyor diyorlar ama talaşı falan düzenli değiştirirsen yapmaz heralde ben zaten kapalı balkona koyacam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende de kuş var evet benziyor ama içindekilerine bak zaten hayvan 5 metre kare kafes alsan sıkılır benimkisinde borular falan var aktivitesi bol

sabah sporu yaptırırsın

• quote:

quote:

quote:

hayır.

Evcil fare mi?

fare familyasından değil diye biliyorum kemirgen olması yönünden benziyor sadece tavşanda aynı şekilde

fare

hamster görsellerle anlattım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.