Şimdi Ara

Hamster'ım Öldü..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

BEnde muhabbet kuşu besliyorum hemde 8 seneden beri hemde besleyemicekseniz almayın lütfen...

hamsterların ortalama ömrü 1 senedir bu 7 aylıktı yaşlılığından dolayı aşırı sıcakda hasta oldu hasta olduğunu gece anladım bugünde götüremeden öldü şu ana kadar evimde beslemediğim hayvan kalmadı bi tane dahi bebekken bi hayvan ölmedi bakamıcam hayvanı almam merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Tmm hjm senin yaş kaç?

Sen Eskişehirlisin galiba?
  • Kırımlıyım niyeki? imzamdada yazıyor halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 28 Haziran 2007; 22:44:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Huzur bozmayın kardeim cık git bu tpikden alla alla sayarak mı yolluyorlar sizi

yaşımı yerimi adımı saklamam profilimde var hepsi..

boşwer ya canım sıkkın zaten

Sana demedim kardeş yanlış anlaşılma var galiba neyse geçmiş olsun üzüldüm

alt üst yap işte ya yanlış yazdım kafam çok karışık,nil abla sende saol

• HAMSTER ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

YAŞ: Hamster yavruları 4-5 haftalıkken annelerinin yanından ayrılır. En iyisi annesinden yeni ayrılmış, yavru bir hamster almaktır. Yavru hamsteri insana alıştırmak , sevip okşamaya alıştırmak çok daha kolaydır. Bunun yanında hamsterin ortalama ömrü 3 sene kadardır. Kısa ömürlü bu sevimli hayvanı ne kadar gençken alırsanız onunla daha uzun süre birlikte olabilirsiniz.
    CİNSİYET: Dişi veya erkek her ikisi de iyi birer pet hayvanı olarak beslenebilir. Ancak dişiler östrus sikluslarının yumurtlama dönemlerinde (kızgınlık dönemi) sinirli ve hırçın olabilirler ki bu dönem her 4 günde bir tekrarlanır. Bu dönemde dişi hamster onu tutmanıza, sevmenize izin vermeyebilir ve hatta ısırabilir.Bu yüzden erkekler daha uysal pet hayvanları olarak kabul edilebilir.
    Hamster besleme ve üretimi konusunda deneyimli değilseniz, dişi ve erkek çift almamanız iyi olur. Aynı kafeste beslenen dişi ve erkek arasında ölümcül kavgalar olabilir.
    DIŞ GÖRÜNÜŞ: Alacağınız hamster yaklaşık 55-60 gr. ağırlığında olmalıdır. Bu, genç, kendi başına beslenebilecek yaşa gelmiş bir hamsterin ağırlığıdır. Daha hafif ise bu, ya kendi başına beslenemeyecek kadar ufak bir yavru veya sağlık problemleri nedeniyle zayıf düşmüş bir hamsterdir.
    Hamsterin genel görünüşü de çok önemlidir. Tüyleri yumuşak ve parlak olmalı, gözleri canlı parlak ve tam yuvarlak olmalı, göz çevresinde şişlik ve kızarıklık, gözde çapak, akıntı, burunda akıntı olmamalı, anüs bölgesi ve kuyruk ıslak olmamalıdır. Tüm bunlar bir hamster'ın hasta olduğunun belirtileridir.
    Ayrıca almayı düşündüğünüz hamster sakin mizaçlı olmalı, elinize almanıza izin vermeyen ısıran hamster'ı almaktan vazgeçin. Hamster'ın ısırma alışkanlığı hiç istenmeyen, tehlikeli bir huydur ve düzeltilmesi çok zordur.

• metin ol
  • başın sağolsun
  • Bizimde balık son saatlerini yaşıyor galiba.4 senenin ardından gözlerini yumucak galiba bu gece.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Bizimde balık son saatlerini yaşıyor galiba.4 senenin ardından gözlerini yumucak galiba bu gece.....

ağırlaştımı balık. benim ölen balıklarım öyle olmustu. ölmeden önce anlamıstım. agırlasmıstı. yukarıya çıkmıyordu hiç.
  • quote:

Bizimde balık son saatlerini yaşıyor galiba.4 senenin ardından gözlerini yumucak galiba bu gece.....

Allah sabır versin inşallah bişey olmaz,
    @_L@STM@N_,@MuratK. çok saolun
  • kedilere atsaydin..olumu kimseye faydasi yok bari kedilere bi faydasi olsun
  • Bence cok uzme kendini. zmanla acısı diner...
  • üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde deil tabi başın saolsun eğer eskisi gibi bakabileceğine inanıyorsan al bi tane daha bence
  • quote:

veterinere götürmeyi denesen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kboy

kedilere atsaydin..olumu kimseye faydasi yok bari kedilere bi faydasi olsun

sen ölünce seni neden aslanlara atmıyolar?
  • quote:

Harbi olusunu ne yapacaksın o hayvanın?
    Gomulecek mi?Yoksa gercekten bir kediye mi yarayacak....
    Yanlıs anlama ama belki olumunun bir baska canlıyı sevindirmesi olayı dengeler.
  • quote:

dün açtığım topicden sonra hasta olduğunu farkettim 2 gündür üzerinde bi halsizlik vardı ve bugün uyurken ölmüş,6 aydır benimle yaşıyodu haraketleriyle evin neşesi olmuştu,ne yapacağımı bilmiyorumböyle kadere

la nice şehitler veriyoruz. nice adamlar ölüyor . zobdirik bi fare oçlmüş kasma bu kadar. bizimle mi yaşayacaktı ömür boyu.. zavallıyı hapsetmişsin camdan bi fanusa öldü dion , zaten yaşamıyordu ki... sen hapiste nasılsan o da öyle idi

• quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

quote:

Harbi olusunu ne yapacaksın o hayvanın?
    Gomulecek mi?Yoksa gercekten bir kediye mi yarayacak....
    Yanlıs anlama ama belki olumunun bir baska canlıyı sevindirmesi olayı dengeler.

gömücem havlusu vardı havlusuna sarıp bağladım hiç bi şekilde parçalanmasına izin vermicem!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

dün açtığım topicden sonra hasta olduğunu farkettim 2 gündür üzerinde bi halsizlik vardı ve bugün uyurken ölmüş,6 aydır benimle yaşıyodu haraketleriyle evin neşesi olmuştu,ne yapacağımı bilmiyorumböyle kadere

la nice şehitler veriyoruz. nice adamlar ölüyor . zobdirik bi fare oçlmüş kasma bu kadar. bizimle mi yaşayacaktı ömür boyu.. zavallıyı hapsetmişsin camdan bi fanusa öldü dion , zaten yaşamıyordu ki... sen hapiste nasılsan o da öyle idi

bilmeden konuşmak ne kadar güzel camdan fanus dediğin 1,20 e 50 bi akvaryumdu ayrıca sadece uyumak için oraya giriyodu,evin içinde dolaşıyodu sürekli geceleri dışarı dahi çıkıyodu,gerçek kızım gibi davranıyodum ona

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

bilmeden konuşmak ne kadar güzel camdan fanus dediğin 1,20 e 50 bi akvaryumdu ayrıca sadece uyumak için oraya giriyodu,evin içinde dolaşıyodu sürekli geceleri dışarı dahi çıkıyodu,gerçek kızım gibi davranıyodum ona

tamam haklısın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.