Şimdi Ara

Hamster aldım kaçar diye korkuyorum (:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır misafirim odamda,çok tatlı bir hayvan aslında ısırana kadar tabii :D Neyse gece kalkıp bakıyorum buna kafesin tellerini ısırıyor,kafes kapısının mantığını çözmeye çalışıyor.Okuduğum kadarıyla bu hayvanlar kafesten kaçma uzmanı kafesi açarken falan hep izliyor beni kafasında planlar var uygun koşullarda uygulayacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamster almaya gittim Muhabbet kuşu alıp çıktık
    Sonra kuşları kuzene verdim bir alamadım Hamster PetShopa gidiyorum kedi kadar yavru yok
    Kokuyor mu kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Hamster almaya gittim Muhabbet kuşu alıp çıktık
    Sonra kuşları kuzene verdim bir alamadım Hamster PetShopa gidiyorum kedi kadar yavru yok
    Kokuyor mu kardeş ?

Hocam 5-6 günde bir altını değiştiriyorum yoksa kokuyor biraz bizimki dişi olduğu için yiyecek koyduğumuzda yemiyor saklıyor sonra çürüyor çok zeki ve tatlı hayvanlar ne olursa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 5 yil besledim hocam her turlu kilidi açıyor namussuz cok fazla zeki hayvanlar cozum olarak mandal kullanin hocam mandal takin kafesin kapağını kapadıktan sonra

Ardindan hamsteriniz mandalin engel olduğunu gorucek ve kemirmeye baslayacak ayda 1 mandal değiştirirsiniz

Omru uzun olsun insallah cok tatli bi hayvan insanin butun stresini alip götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 22 Eylül 2015; 15:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Bende 5 yil besledim hocam her turlu kilidi açıyor namussuz cok fazla zeki hayvanlar cozum olarak mandal kullanin hocam mandal takin kafesin kapağını kapadıktan sonra

Ardindan hamsteriniz mandalin engel olduğunu gorucek ve kemirmeye baslayacak ayda 1 mandal değiştirirsiniz

Omru uzun olsun insallah cok tatli bi hayvan insanin butun stresini alip götürüyor

Hocam bizim kafes yukarıdan açmalı,çıkıntı var o çıkıntıyı deliğe geçirip kilitleniyor insan gücü olmadan açılması zor gibi ama bunların işi belli olmaz kafasında bi plan var bizimkinin

Yavru olarak aldım hiç ele gelmiyor şartlar uygun olursa ısırıyor bile beni biraz asabi sanırım

• Arada buyuk bi legen icinde gezdirin hocam yavas yavas dokunkaya calisin legen icinde lahana felan verin elinize alistirmaya baslayin

• Hayirli olsun hocam bi fotosunu atsana bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenin hamster i vardi. Bi gun bilgisayardayiz baktik kafesten sesler gelio kafayi kaldirdim baktim kafesin kapisi acik hamster yok. Dolabin arkasindan asagi inerken gordum bacaklari acik gibi asagi kayiyo koptum sonra asagi indi yatagin altina kosmustu. Kapiyi kitledik anlamasn evdekiler diye zar zor geri sokmustuk ulan hatirladim güldüm gene

• Kafes icindeyken bi foto falan cek bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

Kafes icindeyken bi foto falan cek bakalim.

Ya geçen biri flaşlı foto çekmiş 2 dk sonra hayvan ölmüş çok kolay heyecan yapıyor ve panikliyorlar

Eve gidince çekeyim

• çükünü yer inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

çükünü yer inşallah.

Kanka yapmaaa ;(((

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

çükünü yer inşallah.

Kanka yapmaaa ;(((

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.