quote:Orjinalden alıntı: iLLeGaLstyLe quote:Orjinalden alıntı: firtikk Hey Allahım Beklemiyo diildim ama..
quote:Orjinalden alıntı: arbuzik Hamsi dediğin zaten çük kadar balık neresine sığmış o? İnsan bazen yanlış bir yerinden anlayabiliyor.
Yorumlara bak yarıL quote:Orjinalden alıntı: arbuzik Hamsi dediğin zaten çük kadar balık neresine sığmış o? quote:Orjinalden alıntı: Kaan_G harbi hamsi baba hamsiymiş pirhananın ... koymuş tebrik ederim
quote:Orjinalden alıntı: GebereJackson Hey Allahım Beklemiyo diildim ama.. ya sen counter oynuyo musun nickini hatırladım bi yerden
Bu dünyada nadir bulunan orangutan balığı bunun yağından çok güzel ilaç oluyormuş atmayıp satmaya kaksaydın zengin olurdun...
hamsi küçük bir baluk sakın ha aldanmayun soyu çok kalabaluk yan gözüyle bakmayun ablasi barbunyadur dudaklari kırmızi ağbisi vuran baluk görmesin ikimizi hamsi anasi tirsi bubasi da kefaldur dere ağızlarında nöbet tutan çakaldur teyzesi mezgit olur enitesi istavrit hamsiye bacanaktur alacali izmarit hamsinin görümcesi mercan ile karagöz kayaların dibinde oynaşır iki dansöz hamsinin dayısı torik derler adına hansi gelin olanda da kaynanasi kofana orkinas kaynatasi yunus anneannesi uskumru da hamsinin olur bizde kumasi dedesi olur mersin tondur büyükbabasi alabaluk hamsinun dereden akrabasi hamsinun azmanina bizde derler balina köpekbalığı deriz suda havlayanına vuran hamsiye denur bizde çekiç balığı bıçak taşıyan hamsi olur kılıç balığı kız hamsiye hamsiye türkini diyecegum çok da severum seni uy nasil yiyecegum