Şimdi Ara

Hamlık ağrısını geçirdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler body yeni başlamıştım hamlık agrısı çekiyodum doktor bir arkadaşa dedim arkadaşta fentanil diye igne vurdu şuan geçti ama 70lik rakı devirmiş gibiyim şuan

• en fazla 4-5 gün sürerdi, acele etmişssin. kas gevşetici kullanmıştım ben. ki acı body kısmının güzel kısmıdır bence, acı varsa gelişme var mazoşistlik olarak algılanmasın ama salondan çıktıktan sonra çalıştığım bölge ağrımıyorsa huzursuz olurum yetersiz çalıştım diye. no pain no gain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR8SR -- 2 Ağustos 2013; 19:57:21 >

Orijinalden alıntı: SR8SR

en fazla 4-5 gün sürerdi, acele etmişssin. kas gevşetici kullanmıştım ben. ki acı body kısmının güzel kısmıdır bence, acı varsa gelişme var mazoşistlik olarak algılanmasın ama salondan çıktıktan sonra çalıştığım bölge ağrımıyorsa huzursuz olurum yetersiz çalıştım diye. no pain no gain

Ben o acıdan zevk alıyorum yahu keşke şimdide ağrı olsa.Ama düzenli spor yaptığım için hamlık yok.Keşke kolumu kaldıramasam , yattığım yerden kalkamasam keşke...
    Karın Ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.