Ayrıca alternetifli kadro demek rekabet demek, daha iyi mücadele demek,forma savaşı demek.
Şu yedek kadrodaki can arat tek sorun onu da Daum halleder
Alternatifli kadro kurmak güzelde, topuz,özer,hamit bu adamlar yedek bekleyecek adamlar değiller. Hele tsl de yedek beklemeye tahammül edeceklerini sanmam, oynamak isterler.
Geçen yıl gördük halimizi 3 kulvarda hep aynı kadro yedekten oyunu değiştirebilecek adam lazım abi burakmı kazımmı değiştirecek
Bu adamlar oyuna girip gidişat değiştirebilir ama yedekte beklemekte istemezler. Çünkü hepside geldikleri takımların en iyi oyuncuları ve sürekli oynamaya alışmışlar.
Hamiti alırsanız banko hamit oynar sağ tarafta, diğerleri yedek bekler. Eskilerden kazım ile deivid var. Bide bunlar form tutarsa işler çok karışır.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Ayrıca alternetifli kadro demek rekabet demek, daha iyi mücadele demek,forma savaşı demek.
Şu yedek kadrodaki can arat tek sorun onu da Daum halleder
Alternatifli kadro kurmak güzelde, topuz,özer,hamit bu adamlar yedek bekleyecek adamlar değiller. Hele tsl de yedek beklemeye tahammül edeceklerini sanmam, oynamak isterler.
Geçen yıl gördük halimizi 3 kulvarda hep aynı kadro yedekten oyunu değiştirebilecek adam lazım abi burakmı kazımmı değiştirecek
Bu adamlar oyuna girip gidişat değiştirebilir ama yedekte beklemekte istemezler. Çünkü hepside geldikleri takımların en iyi oyuncuları ve sürekli oynamaya alışmışlar.
Hamiti alırsanız banko hamit oynar sağ tarafta, diğerleri yedek bekler. Eskilerden kazım ile deivid var. Bide bunlar form tutarsa işler çok karışır.
Daum yapacağı işi bilir.
Deivid ve Kazım zaten oynatılmaz.
subsonic@
Özer tam Daumluk oyuncu.Joker yani.Her yere koy ortasahada oynar.Sağ kanattaki asıl adamlar Topuz-Hamit olur.3 kulvarda başarı için alternatif şart.
Hamiti sen bayernden alıp yedekte bekletemezsin, o mutlaka banko oynar. Kazım form tutarsa ne olacak peki.
Açıkçası ben Topuzu serbest oynatırım. Hem forvet arkası hemde sola sağa yardım eder.
quote:
Hamit müzmin sakat, halilde kazma.
İlk karşıt takım tepkisi benden gelsin.
Şimdi Daum'un eski tatkiği olan 4-2-3-1 ile oynayacağımızı varsayıyorum
Böyle birşey olacaktır, bence Emrenin yanında Topuz oynayabilir ancak belliki o bölgeye transfer yapılacak. Bir tane de sol açık alınacağı bahsediliyor.... Alex oynamayabilir yerine Topuz konulabilir fakat Daum Alex'den vazgeçemiyordu. Hamit çok çok çok kaliteli bir futbolcu ancak alınmasının çok da yarar sağlayacağı kanaatinde değilim ben. Metin'in de dediği gibi yine benzer bölgelerde oynayan Kazım ve Deivid var ki Daum'un Kazımı kullanacağını tahmin ediyorum. Orta saha anlamında gereksiz şişkinlik olacaktır. Bakalım nasıl bir taktkle oynayacağız merak ediyorum...
Kadromuzda böyle olsa...Mehmet Topuzda Emrenin yanında oynar....
Alexe gelince bu sezonun onun için fenerdeki son sezonu olarak düşünüyorum alex için taktik değiştiremiyoruz....
Herkes kadroya Alex'i koymuş ama içimden bir ses Alex oynamayacak diyor.Eğer hamit,halil gelirse, sadece yabancı bir ön liberodan başka ihtiyacımız kalmaz.Sol kanadı da boşverin.
+1907 bencede artık çok zayıf kalıyor ikili mücadelelerde felan etrafında 360 derece dönüyo topla sıkışınca başka bişey yapmıyo.....Onun yüzünden semih çürüyo klübede +++guizada yıpranıyor boşu boşuna....
Alex asıl bu kadar koşan adamın arasında parlar diye düşünüyorum bende. Hem kendi parlar hemde etrafındakilerini parlatır
O ikisi Türkiyeye gelirlerse aptallar.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Alex asıl bu kadar koşan adamın arasında parlar diye düşünüyorum bende. Hem kendi parlar hemde etrafındakilerini parlatır
Alex oynarsa takım yavaşlar alexi sevmiyorum artık tempoyu yavaşlatmaktan başka birşey yapmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Alexin zamanı geçiyor artık özer mehmet sercan semih gibi futbolcuları onun için harcayamayız geçen sezon süper başladı diye baş tacı yapılan alexin son hallerinide biliyoruz üflesen yere düşüyo ne gücü kalmış ne hırsı artık gitme vakti gelmiş alex deivid edu josico bir an önce gönderilmeliydi....
Alex kesin oynar beyler o yüzden Alex'siz kurulan kadrolarınızı yeniden düzenleyin. Daum'un en sevdiği adamdan bahsediyoruz burada.
Ha bu arada Bence Haber çok iddialı ve gerçekleşirse Mükemmel bi transfer olur.
Herkes Sağ kanat oyuncularının arttığını varsayıyor ama çoğunuz yanılıyorsunuz.
Daha önce kadro sıkıntısından dolayı çoğu futbolcumuz Sağ kanada hapsedilmişti,ama şimdi hamit de alınırsa buna gerek kalmayacak. Bundan kastım şu ;
Deivid
Gerçek Mevkisi Alex'in olduğu bölgedir.Gönderilmezse Alex'in alternatifi olur.
Kazım
Gerçek Mevkisi Forvettir.Zaten Sağ kanatta ne kadar etkisiz olduğunu hep beraber gördük.
Mehmet Topuz
Sağ Kanatta-Ön Liberoda-Forvet Arkasında oynayabilen bir oyuncu.Joker Oyuncu dediğimiz tipten.
Hamit Altıntop
Sağ Bek-Sağ Açık-Önlibero oynayabilen bir oyuncu.Gelirse BANKO 11 Oynar.
GÜİZA(SEMİH)
ÖZER - ALEX
EMRE - POULSEN - HAMİT
CARLOS - LUGANO - BILICA - GÖKHAN
VOLKAN
GÜİZA(SEMİH)
ALEX - HAMİT
EMRE - POULSEN - M.TOPUZ
VOLKAN
Halil aşırı gereksiz ama Hamit gelirse harbi bombayı patlatmış olur fener.Zor ama..
@Micro_Processor doğru söylüyorsun ama o şöyle daha güzel durmuyormu sence futbolda seviyo diye bişey olmamalı oynayan adamı oynatmalı misal....
Seviyor derken torpil geçiyor manasında demedim ben. Alex arkasındaki o süper 3'lüyle çok iş yapar bu yıl bile 11 Gol 11 Asist yaptı o çöp kadroyla. Arkayı sağlamlaştırırsak (ki görünen o ki sağlamlaştırdık) geriye Alex'i izlemek kalıyor. Gerçekten Alex bu yıl çok iş yapacak buna adım gibi eminim çünkü ortasaha basan-savaşan adamlardan kurulu olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
@Blade13ReaKer
Seviyor derken torpil geçiyor manasında demedim ben. Alex arkasındaki o süper 3'lüyle çok iş yapar bu yıl bile 11 Gol 11 Asist yaptı o çöp kadroyla. Arkayı sağlamlaştırırsak (ki görünen o ki sağlamlaştırdık) geriye Alex'i izlemek kalıyor. Gerçekten Alex bu yıl çok iş yapacak buna adım gibi eminim çünkü ortasaha basan-savaşan adamlardan kurulu olacak.
İnşallah öyle de olması gerekli zaten yoqsa bu forma rekabetinde yer bulamaz hata yapan
Hamit gelsin de kadro kurmada güçlük çekelim razıyım ben. Ama geleceğini zannetmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Alex kesin oynar beyler o yüzden Alex'siz kurulan kadrolarınızı yeniden düzenleyin. Daum'un en sevdiği adamdan bahsediyoruz burada.
Ha bu arada Bence Haber çok iddialı ve gerçekleşirse Mükemmel bi transfer olur.
Herkes Sağ kanat oyuncularının arttığını varsayıyor ama çoğunuz yanılıyorsunuz.
Daha önce kadro sıkıntısından dolayı çoğu futbolcumuz Sağ kanada hapsedilmişti,ama şimdi hamit de alınırsa buna gerek kalmayacak. Bundan kastım şu ;
Deivid
Gerçek Mevkisi Alex'in olduğu bölgedir.Gönderilmezse Alex'in alternatifi olur.
Kazım
Gerçek Mevkisi Forvettir.Zaten Sağ kanatta ne kadar etkisiz olduğunu hep beraber gördük.
Mehmet Topuz
Sağ Kanatta-Ön Liberoda-Forvet Arkasında oynayabilen bir oyuncu.Joker Oyuncu dediğimiz tipten.
Hamit Altıntop
Sağ Bek-Sağ Açık-Önlibero oynayabilen bir oyuncu.Gelirse BANKO 11 Oynar.
GÜİZA(SEMİH)
ÖZER - ALEX
EMRE - POULSEN - HAMİT
VOLKAN
GÜİZA(SEMİH)
ALEX - HAMİT
EMRE - POULSEN - M.TOPUZ
VOLKAN
Muhteşem bi analiz hocam bende şunu ekliyim carlos ve gmkhan çok daha iyi ileri çıkışlar yapar bu kadroda.