Şimdi Ara

Hamburger Köftesi 107 TL 1 KG 🔥 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
5.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam kıymaya da tavuk taşlığı katıyorlarmış artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Et secip kendin cektir gözünün önünde bunu da mı ben söyleyeyim bizde kiyma makinesi var senelerdir kendimiz alip cekiyoz evde en sagliklisi bu tabi. Evde hazirladigin en kotu kofte kiymasi disarda hazir almaktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 27 Ocak 2023; 8:28:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yusuf yapmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ürünü alıp denedim trendyoldan söyledim 81tl hersey dahil 600gr 6 adet 100gr dan köfte geldi indirim cıkmadı bende extra (Balıkesir)

26 üretim 30 skt yazmıslar 4 gün süre biraz az.

yağ oranı oldukca yüksek herneyse döküm tavada 2 adedini 3er dk kızgın haldeyken yaptım ama hafif yandı ici pek pişmedi garipte siyah bir sıvı bıraktı tavada.

uzun lafın kısası pek tadı tuzu yok döküm tavada yapmama rağmen bir daha alacagımı sanmam kısa tecrübem bu şekilde.

• Dışardan hazır köfte mi alacaksın, direkt mangala atacaksın. Ha tavada yapacaksan eğer, o zaman kendi köfteni kendi hazırlayacaksın.. bu işin püf noktası budur

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Yanlış pişirme yapmışsın sonra neden böyle diyorsunuz.

Köfte için döküm gerekmez döküm tava ne içindir?

Steak tarzı etleri yüksek ısıda pişirmek içindir

Köfte ise tam tersi harlı veya düşük ateşte pişirme ister, sen hiç mangalda köfteyi direk yanan ateşe atan gördün mü? Direk alevlenir yanar dışı kömür olur.

Köfteyi ve yağını yakmıssın ondan siyah sıvı dediğin çıkmış.

Örnek bir video

Chef Sidar Budakyoutube
    Dinlendirilmiş etlerimden yaptığım köftelerimi mangalda kurutmadan, içini sulu sulu pişirmenin püf noktalarını bu videoda... https://www.etineniyisi.com/kofte-urunleri instagram'dan da beni takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/chefsidarbudak #mangal #köfte #mangaldaköfte
    https://www.youtube.com/watch?v=DZDHROtQOMo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Ocak 2023; 21:2:38 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

nasıl bu kadar laubali olabiliyorsunuz anlamadım,tanımadığınız insanlara nasıl böyle yazabiliyorsunuz ? köfteyi aldım diye mangalda mı yapmak zorundayım ?

yıllardır kullanıyorum döküm tavayı bircok video izleyip yorum okuyarak ögrendim ama siz bir video attınız diye ögrenememiş oluyorum sanırım.Çıkan sıvıda yağ falan değil kapkara garip kokulu bir sıvı.

neyse artık bana cevap yazmayın konu uzamasın.

Harun Aksuyoutube
    Gaziantep'ten herkese selamlar! kanalıma ve mutfağıma hoşgeldiniz. Kanalımda her hafta 3 yeni tarif yayınlıyorum önceliğim sizlerin istediği tarifleri yapıp yayınlamak arada bizde mevsimine ve şartlara uygun tarifler yayınlıyoruz.Kanalımda restoranlarda yediğiniz yemek, kebap veya tatlıları aynı tatta ve serviste yapabilmeniz için kendi restoranımda değil evimde sizlere ev ortamında aynı tadı ve görselliği yapabilmeniz için sizlere yardımcı oluyorum bazı şeyler yüzde yüz olmasa da en yakını yakalamak sizlerin ailecek zevkli bir öğlen veya aksam yemeğini yemenizi sağlamak söylediklerimi yaparsanız bunu sizde başarabilirsiniz.Bugün tam damağınıza göre döküm tavada yumuşacık sulu sulu bir köfte tarifi paylaştım.Diğer köftelere göre döküm tavada yapılan bu köfte mangalda yapılan köfteleri aratmıyor.Sizler de mutlaka bu tarifimizi denemelisiniz.Videomuzu beğenmeyi,kanalımıza abone olmayı unutmayın.Bizleri instagramdan da takip edebilirsiniz. TAM DAMAĞINIZA GÖRE DÖKÜM TAVADA YUMUŞACIK SULU SULU KÖFTE TARİFİ hhaksu793@gmail.com #dökümtavadaköfte #evdekal #benimleyemekyap Gerekli Malzemeler; Dana döş (800gr) Kuzu döş (200gr) 1 tane çekilmiş bayat ekmek 3 adet küçük boy soğan (150gr) 1 çay kaşığı kara biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım tatlı kaşığı kimyon Çeyrek su bardağı et suyu Servis için; Domates Biber Kızartılmış patates YouTube 👇👇👇 https://www.youtube.com/c/harunaksuetobur İNSTAGRAM 👇👇👇 https://www.instagram.com/haarunaksu/?hl=tr FACEBOOK 👇👇👇 https://www.facebook.com/hrnaks8027 TWİTTER 👇👇👇 https://twitter.com/harunaksu8027
    https://www.youtube.com/watch?v=OB33IS4T_4U

KES PİŞİR YEyoutube
    Hazırlanın o Tarif bu Tarif yok Köfte olayı artık Bitti - Köfte nasıl yapılır - evde köfte Tarifi köfte,köfte tarifi,yemek tarifleri,yemek,köfte nasıl yapılır,köfte yapımı,tarifler,pratik köfte,köfte tarifleri,nasıl yapılır,etsiz cig kofte,inegöl köfte,ev köftesi yapımı,köfte yapılışı,ramazan,çiğ köfte,kebap,ev köftesi,en nefis köfte,evde kofte hazirlama,evde köfte tarifleri,evde köfte nasıl yapılır,evde piratik köfte,pratik köfte tarifleri,ev yapımı köfte,kofte yapimi,tükürük köfte,köfte nasil yapilir,köfte pişirme,evde köfte,kes pişir ye,köfte tarifi,yemek tarifleri,yemek,köfte nasıl yapılır,köfte tarifleri,pratik köfte,tarifler,köfte yapımı,nasıl yapılır,köfte yapılışı,yemek tarifi,etsiz cig kofte,ev köftesi yapımı,ramazan,kıyma,et yemekleri,inegöl köfte,ev köftesi,çiğ köfte,tarif,pratik,kolay,kebap,en nefis köfte,evde köfte tarifleri,evde kofte hazirlama,evde köfte nasıl yapılır,pratik köfte tarifleri,evde piratik köfte,ev köftesi tavada,ev yapımı köfte,evde köfte yapımı,evde piratik kofte,ramazan hazırlıkları buzluk,mutfak,lecker,köfte nasil yapilir,köfte pişirme,evde köfte,tükürük köfte,pratik yemekler,çöp şiş,kasap köfte,kofte yapimi,türkiye,nefis,yumuşak,et,lezzetli,kebab,türkisch,ramadan,backen,tarifi,türk,rezept,iftar,köfteci,kochen,turkish,kofte,domates,tarifleri,türkische rezepte,uğur volkan uysal,köfte yapmanin püf noktalari,kolay köfte tarifi,bir yemek iste,en garantili köfte tarifi,nefis yemek tarifleri,suat durmuş,adana,inegöl,yakışıklı yemekler,anne köftesi,köfte çeşitleri,içli köfte,poğaça nasıl yapılır,enes batur ndng,ana yemek tarifleri,bir gün geçirmek,basit anne köftesi,anne köftesi yapılışı,anne köftesi nasıl yapılır?,köfte nasıl yapılır?,nefis anne köftesi,anne köftesi yapımı,anne köfte tarifi,enes batur seri,hayalimdeki yemekler kolay tarif,etsiz çiğ köfte,çiğ köfte tarifi,çiğ köfte yapımı,etsiz çiğ köfte yapımı,kolay çiğ köfte,kitchenaid ile çiğ köfte,kolay etsiz çiğ köfte,icli köfte rezept,etsiz çiğ köfte tarifi sosu,çiğ köfte sosu,كيفية عمل كرات اللحم,tarifi arbella nidi,Как сделать фрикадельки,köftəyin necə edilməsi,icli köfte tarifi,how to make,çiğ köfte sosu nasıl yapılır,püf noktalarıyla etsiz çiğ köfte,etsiz cig köfte tarifi,cig kofte tarifi,icli köfte nasil yapilir,evde köfte tarifi,nefis köfte tarifleri,ev köftesi nasıl yapılır,gerçek içli köfte,fatma ananın tarifleri,yemek tarifi videoları,çöp şiş yeme rekoru,köfte yağmuru izle,kolay cig kofte,videolu yemek tarifleri,köfte püf nokta,tükürük köfte tarifi,tükürük köftesi yapımı,tükürük köftesi tarifi,tükürük köftesi nasıl yapılır,tükürük köfte nasıl yapılır,tükürük köftesi tarifi tarifleri,tükürük köfte yapılışı,her şey aşkla,beyza burak şahin,iftar için yemek tarifleri,bu tarifi sakın kaçırmayın,buzluk yemek tarifleri,bu tarifi denemeden,en güzel köfte nasıl yapılır,ebrunun denizi köfte tarifi,buzlukta köfte saklama,ramazan hazırlık yemekleri,ramazan hazırlıkları nelerdir,köfte tarifleri ebrunun denizi,kıyma köfte ebrunun denizi,sivas köftesi tarifi,yol üstü lezzet durakları,kapakta köfte şekli nasıl verilir,köfte yapılış tarifi,köfte yeme kapışması,orjİnal sİvas kÖftesİ,lezzet,tl,iş,rezepte,para,eğlence,sofra,yemek.com,nasıl,delicious,iş budur,pasta tarifleri,icli köfte,bulgur klöße,somer şef,somer sivrioğlu,mehmet şef,mehmet yalçınkaya,hazer şef,hazer amani,irmik helvası,fellah köftesi,yemek tarif,gerçek tarif,idil tatari,adana usulü,fatma ana,ceren yılmaz,köfte yemek,sulu köfte,türk yemekleri,aşırı yemek,yemek yeme,ebru'nun denizi,buzluk tarifleri,dağılmayan köfte,buzluk köftesi,ramazana hazırlık,idil yazar,cig kofte,en komik,maydanozlu köfte,mehmet yaşin,nefis köfte,sivas köftesi,ramazan hazırlığı,ramazan hazırlıkları,nefis tarifler,ebrunun denizi,türkçe challenge,kızartma köfte,buzluk yemekleri,batur ndng,lezzetli köfte,ndng enes,iyi köfte,enes batur,köftemin sırrı,köfte oyun,24 saat,tavada köfte,et burger,et satıcı,günün menüsü,market alışverişi,evde kofte,tükürük köftesi,youtube türkiye,kuru köfte,ev lezzetleri,sokak köftesi,köfte patates,köfte ekmek,köfte ızgara,poğaça hamuru,meşhur köfte,hızlı yemek,nohut yemeği,kirli ahmet,ızgara köfte,türk mutfağı,kolay yemek tarifleri,köfte,köfte tarifi,yemek tarifleri,köfte nasıl yapılır,köfte yapımı,pratik köfte,köfte tarifleri,nasıl yapılır,ev köftesi yapımı,köfte yapılışı,ev köftesi,en nefis köfte,evde kofte hazirlama,evde köfte tarifleri,evde köfte nasıl yapılır,evde piratik köfte,pratik köfte tarifleri,ev yapımı köfte,kofte yapimi,köfte nasil yapilir,köfte pişirme,kes pişir ye,döküm tavada köfte,köfte nasıl yapılır,köfte tarifi,inegöl köfte tarifi,kasap köfte tarifi
    https://www.youtube.com/watch?v=qwHO2j-2kbc

İlla mangalda yap diyen olmadı tavada yaparsın ama tekniğini bilmezsen yakarsın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Ocak 2023; 16:36:17 >

yaklaşık 20 yıldır kamp da (mangal da )ve ev de köfte pişiririm 3 yıl önce videodakinden daha büyük olan lavanın çizgiliı tavasını aldım evde her türlü tava ile yavaş yavaş ve hızlıda defalarca köfte yapmışımdır işin sırrı çizgili döküm tava da yağın için de pişen köfte mangal tadı vermiyor ancak bu tava da yaptığım köfteler çok kalitesiz değilse marka farketsizin aynı mangal tadın da oluyor bu tip tavaları evde köfte yapacaklara tavsiye ederim

tava bu : https://www.hepsiburada.com/lava-izgara-tava-26x32-dokum-tava-pm-mtlvecogt2632t3

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

katıldığım net bir açıklama, haklısınız ama fiyat olarak fena değil

• bbaday kullanıcısına yanıt

linkteki ürünü kullanıyorum hocam zaten, tavamda bir sorun yok yıllardır kullanıyorum et problemli herneyse birdaha almam olur biter...

• Bu köfteden aldım eve gelince hepsini kısa bir süre tekrar yoğurdum. Ev köftesinden çok daha ince hale getirip çok kısık ateşte normal teflon tavada pişirdim. Aynı restorandaki yada mangaldaki gibi oldu lezzeti. İlk defa çiğ aldığım bir yusuf köftesini beğendim böyle yapınca. Öteki türlü zor tüketiyorduk yenmiyordu garip kokusundan dolayı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.