Şimdi Ara

Hamam Böceklerinden Kurtulma Yolu Yok Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki en güçlü ilacı alıp etrafı ilaçlıyoruz. Bir süreliğine gidiyor. Ama sorunun kaynağı alt katımızda ve onun bodrumunda. Böcekler resmen oradan bizim eve göç ediyorlar. Geçen uyurken gözümü bir ara açtım tam 10 cm önümdeki duvara tırmanırken gördüm. Gece mutfağa girdiğimde 2,3 tane görüyorum. Acayip tiksinmeye başladım. Bodruma falan koyabileceğimiz ilaç yok mu?

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=151083

Bu haberi görünce iyice tırstım. Gece yorganı da çekiyoruz mazallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 29 Ekim 2010; 4:29:50 >

• benim bildiğim bi ruj gibi bişey var girdiği yere sürüyosun geçemiyor o çizgiyi tabi bunu girdikleri her yere yapman lazım ne akdar etkisi sürüyor bilmiyorum en iyisi üstlerden başkayıp binayı ilaçlayın
  • kaliteli uzun süre etkisi süren bi zirai ilaç araştırın çözüm olabilir tabii yok etmez ilaç bunları leşlerini toplamak zorunda kalırsınız yerden dogal olarak her durumda çünkü ilaçlar evin içinde gezerken etki edecek fatmalara
  • Hamam böceklerine sizin evinizi işgal ettiklerini ve bu yaptıklarının yanlış bir davranış olduğunu söyle.

Hocam şaka bi yanada eger binada filan oturuyorsanız bütün binayı ilaçlamaktan başka çareniz yok.Siz evi ilaçlarsanızda sizin evdekiler öldüğünde yan evdeki böcekler gelir.Yani ev ilaçlama geçiçi bi çözüm olur.

Aynı derdi bizde karıncalardan çekiyorz
  • Borik asit.

Bir miktar borik asit -toz şeklinde- temin edin. Patatesi püre yapıp içine koyun. Hamamböceklerinin sıklıkla dolandığı yerlere muhtemelen alimünyum folyo içinde servis edin. Hamamböcekleri tabii ki patatese gelecekler ve yiyecekler. Ve bum!

Borik asitin normal zehirlerden farkı; hayvanın boşaltım ve dolayısıyla üreme organlarını parçalayarak öldürür. Hamamböcekleri dünyanın en dayanıklı yaratıklarıdır. Bir anne hamamböceği hamileyken ölse bile, yavruları daha sonradan çıkarak hiç etkilenmeden devam ederler. Ama borik asitle tüm bel altı organları tahribata uğrayacağı için böyle bir ihtimal yok.

Bir diğer yöntem ise zeytinyağıdır. Bir pet şişe kesilir ve içine çok az -bir parmak kadar- zeytinyağı dökülür. Hamamböceği yine zeytin yağına gelir ve kaba girer. Ama çıkamaz. End of story...

Borik asit denendi ve toplu imha silahı olduğu ispatlandı. Zeytinyağı ise sadece bir duyum. Ama mantıklı...

• Zeytinyağı iyide, sonra o kapta birden fazla böcek görmeye ne mide dayanır nede sinir.
  • eczaneden deltamethrin içerikli ilaç alacaksın %100 çözüm
    adam gibi bi spreyle su ilaç karışımını heryere sıkcaksın önerilen dozun 2 katını kullan
    deltamethrin bulamazsan alphacypermethrinde olur
    1 kutudan 5 litre ilaç çıkıyor normal dozda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life19 -- 29 Ekim 2010; 2:47:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Nedir bu ya. Piyasadaki en güçlü ilacı alıp etrafı ilaçlıyoruz. Bir süreliğine gidiyor. Ama sorunun kaynağı alt katımızda ve onun bodrumunda. Böcekler resmen oradan bizim eve göç ediyorlar. Geçen uyurken gözümü bir ara açtım tam 10 cm önümdeki duvara tırmanırken gördüm. Gece mutfağa girdiğimde 2,3 tane görüyorum. Acayip tiksinmeye başladım. Bodruma falan koyabileceğimiz ilaç yok mu?

http://www.detan.com.tr/urun_detay.aspx?id=13

Tabletin içindeki yemden yiyen böcek yuvasına gider ve 24-48 saat içinde ölür.

• quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Nedir bu ya. Piyasadaki en güçlü ilacı alıp etrafı ilaçlıyoruz. Bir süreliğine gidiyor. Ama sorunun kaynağı alt katımızda ve onun bodrumunda. Böcekler resmen oradan bizim eve göç ediyorlar. Geçen uyurken gözümü bir ara açtım tam 10 cm önümdeki duvara tırmanırken gördüm. Gece mutfağa girdiğimde 2,3 tane görüyorum. Acayip tiksinmeye başladım. Bodruma falan koyabileceğimiz ilaç yok mu?

http://www.detan.com.tr/urun_detay.aspx?id=13

Tabletin içindeki yemden yiyen böcek yuvasına gider ve 24-48 saat içinde ölür.

para vermeyin şunlara bagısıklık kazanıyorlar bi ota yaramıyor
    deltamethrinde sıktığın heryerde binlerce mikro kristal zehir dururken neden yemle ugrascaksınızki

• Arkadaşlar hepiniz sağolun.

Piyasadaki cam şişe içinde olan ilaçtan kullanıyoruz. Pompanın içine koyuyoruz ve sıkıyoruz. Hepsini öldürüyor dediğiniz gibi ama böceklerin ölülerini temizleme derdi var bu seferde. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi asit olayını ayarlayım. İlk önce aldığımız ilaçla bodrumu ilaçlarız, sonra da önlem için sağa sola o yemden koyarız. Umarım çözüm olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.