Şimdi Ara

Hamam böcekleri bilgisayarı bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasadan hırıltı sesi geldi sanırım biri ekran kartının fanına sıkıştı, kasayı açtım iki saat uğraştım yakalamak için dört beş tane böcek girmiş hepsini öldürdüm.Bıktım bunlardan bir sürü böcek dolu yaşadığım yerde, kasayı temizlemekten bıktım bunlar içine girmekten bıkmadı.Eğer bir zararları yoksa artık kasayı açıp yakalamakla uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarlardaki "bug" terimi nasıl çıktı biliyor musun? böyle çıktı xd

zamanında adamlar bilgisayarda bir şeylerle uğraşıyorlarmış. sürekli almamaları gereken hatalar alıyorlarmış. baş yola yola, uğraşa uğraşa sonra bir de görmüşler ki o zaman tabi kasalar kocaman, içinde bir sürü böcek var. ingilizcede böceğe bug deniliyor. bug terimi böyle oluşmuş işte.
  • up up up
  • Kendini fana sıkıştırıp fanı durdurmazsa sorun olmaz

• O nasıl ev

Troll konu

• Kabloları kemirebilirler
  • Zararı olur. Kabloları falan kemiriyorlar. Bir de sıcak diye yumurta, dışkı, yiyecek bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 7 Nisan 2020; 18:49:45 >
  • oha bilgisayara böcek mi giriyo laptopumu atıyorum şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamamböceği fobisi olan biri olarak konuyu okuyunca bir iç gıcıklanması oldu.
    Benim merak ettiğim hamamböceklerinin o kasaya nasıl girdikleri. Yan kapağı açık mı bırakıyorsunuz ? İçeride yumurtadan çıkıp büyüme ihtimalleri de var sanırım.
    En garanti çözüm bana kalırsa sağlam üfleyen bir hava kompresörüyle tüm kasayı temizlemek. Balkona veya bahçeye çıkıp yaparsınız, şiddetli hava ile uçup giderler, bıraktıkları pislikleri felan da almış olursunuz. Tabi havayı bilgisayar parçalarına çok tutmamak lazım zira zarar verebilir.
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Yapma Polaaat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adını duyunca bile tüylerim diken diken olurken o evde nasıl yaşıyorsunuz hocam
  • sprey ilaç sıkın hocam

• bilgisayarlardaki "bug" terimi nasıl çıktı biliyor musun? böyle çıktı xd

zamanında adamlar bilgisayarda bir şeylerle uğraşıyorlarmış. sürekli almamaları gereken hatalar alıyorlarmış. baş yola yola, uğraşa uğraşa sonra bir de görmüşler ki o zaman tabi kasalar kocaman, içinde bir sürü böcek var. ingilizcede böceğe bug deniliyor. bug terimi böyle oluşmuş işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Kendini fana sıkıştırıp fanı durdurmazsa sorun olmaz
    Hocam aynen dediğiniz sorun geldi başıma, ekran kartının fanına sıkışmış.FIFA atıyordum kulaklık takılı değildi iyiki de duyabildim sesini.Yoksa farketmeseydim ekran kartının fanına sıkışıp fanı durdurduğu için kart ısınıp yanabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Hamamböceği fobisi olan biri olarak konuyu okuyunca bir iç gıcıklanması oldu.
    Benim merak ettiğim hamamböceklerinin o kasaya nasıl girdikleri. Yan kapağı açık mı bırakıyorsunuz ? İçeride yumurtadan çıkıp büyüme ihtimalleri de var sanırım.
    En garanti çözüm bana kalırsa sağlam üfleyen bir hava kompresörüyle tüm kasayı temizlemek. Balkona veya bahçeye çıkıp yaparsınız, şiddetli hava ile uçup giderler, bıraktıkları pislikleri felan da almış olursunuz. Tabi havayı bilgisayar parçalarına çok tutmamak lazım zira zarar verebilir.
    Kasanın altında açık yer var birde bir sürü hava mazgalları var ve bu deliklerden rahatlıkla geçebiliyorlar, delikleri kapatabilirim fakat bu seferde kasa ısınır.
  • okurken bile kaşıntı tuttu şaka dimi bu ?
  • hamam böceği nasıl kablo kemirsin azizim

bilgisayara zarar vermeden ilaçlama çalış yumurta bırakmışsa ondan sürekli içinden çıkıyor olabilir
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Küçük delikli ama her yeri açık bir mazgal koy? Sineklik gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam zarar vermez ama fanına sıkışıp ekran kartının içine kanını ve bilimum diğer sıvılarını boşaltırsa pek hoş olmaz kasa için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar oraya nasıl giriyor yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.