Şimdi Ara

>>>> Hamam Böcegi <<<< OHaaa diyeceginz bilgiler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
227.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hamamböcekleri trake solunum sistemine sahip oldukları için toz ve tozlu ortamları sevmezler, çünkü trake sistemleri tıkanır.

(Kendi (Bilimsel ) gözlem ve yorumum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uralbystreet

OHA

al bendende o kadar OHAA:D
  • quote:

HAMAM BÖCEĞİ TÜRLERİNDEN ÜLKEMİZDE EN SIK GÖRÜLENLER
    Alman Hamamböceği (BlatellaGermanica)
    Amerikan Hamamböceği (Periplanata Americana)
    Oryantal Hamamböceği (Blatta Orientalis)
    Kahverengi Çizgili Hamamböceği (Supella longipalpa Brown Banded Cockroach)

teşekkürler
    hepsini yazmışsın ama en çok görülen Blatta blatta yı unutmuşsun
  • Bütün topiği okudum da bu böceklerin toplam ömrü ne kadarmış yazan yok.

Ayrıca bu kadar fazla özellikleri olduğuna inanmıyorum. Tabi kaynak gösteren olursa amenna derim.
  • soru 1:ev sahibiyle misafirin kokusunu ayırt edebildiği nasıl kanıtlanmıştır?
    soru 2:tehlikeyi sezebilmede ve kaçabilmede saniyenin 54 te biriyle yetinebilen bir canlıyı ben ezebiliyorsam,benim böceği görüp,kan beynime sıçrayıp,çığlık atıp,kısa bir şaşalamadan sonra terliği elime alıp bu saygıdeğer terminatörün kafasına patlatmam sizce ne kadar sürüyordur?
    soru 3:bu böceklerin psikolojik problemleri varmıdır?zira biraz önce bitanesini kendini klozete atıp intihar etmiş vaziyette buldum.(ben tamamen masumum,kendisine herhangi bi çin işkencesi uygulamadım,zaten tiksinirim ben)suya 10 dk.dan fazla dayanabildiği öne sürülen yaratık neden canlı değildi?
    soru 4:kalbi durunca da yaşayabiliyorsa o kalp neden var?
    soru 5:bu böceklerin temizlik maddeleri kokusuna bayıldıklarını farkettinizmi?
    soru 6:biz insanoğulları kendimizi bu kadar zeki sanıyoruzda neden bu harikulade hastalanmayan yaratıktan ilaç üretmiyoruz?(hastalanmamasının sebebi beyaz kan olabilirmi,sırf akyuvardan oluşuyordur belki?)
    ve son olarak...bu yaratıkların birde hissedilebilecek kadar bi kokuları mı var ben her gördüğümde paniklemekten farkedemedim şimdiye dek :S

• iğrenç yaw
  • ııyyyy çok kötü yaaaaaa korkarım ben böcekten
  • düşünebiliyor musunuz, bu hayvan dinozorları görmüş,ve onları yenmiş.bir çok canlıyı alt etmiş hayatta kalma yarışında.bu açıdan saygı duyulması gereken bir canlı.
    muhtemelen bizi de yenecek,
    onun yaşam sürecindeki misafirlarden biri olacağız,
    defterine bizim için de bir çizik atacak ve yoluna devam edecek.
  • Böceklerden nefret ediyorum.
  • [Deleted by Admins]
  • tahta kurusu daha dayanıklı arkadaşlar
  • BU NEEEEEEEEEE YAWWWSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOCEK OKADAR ABARTILACAK BI YERI MI VAAAAAAAAARRRRRRRRRRR...

EZZZZZZZZ GITSIIIIIN BE ABIIIIIIIIIIIIII...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Bütün topiği okudum da bu böceklerin toplam ömrü ne kadarmış yazan yok.

Ömrü mü? ölmüyor ki bu böcükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 16 Mayıs 2006; 18:21:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

kafası koptuğunda 1 hafta yaşıyomuş buda var...

arkadaşım bu dediğini gördüm. evden küvet deliğinden çıkan bir hamamböceğinin kafasını kopardım sabah hala oynuyodu, ağzım açık kaldı. ardından..
  • güzel olmuş saol...
  • kahvaltı yapıyodum şimdi yapamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

kafası koptuğunda 1 hafta yaşıyomuş buda var...

arkadaşım bu dediğini gördüm. evden küvet deliğinden çıkan bir hamamböceğinin kafasını kopardım sabah hala oynuyodu, ağzım açık kaldı. ardından..

• Hamam böceginin gözüne sabun kaçarmı
  • quote:

Böcek kıran Spreyi: Öldü

işte bu süper
  • bizim evdede vardı ilaçlattık 3 gün sonra bi baktıkki her taraf ceset tolu katliam olmuş gibi.. ama hala geziniyolar gördüğüm yerde allah ne verdiyse öldürünce içlerinden turuncu bişi çıkıyo iğrenç bişi.
  • Güzel bilgilerdi.@holywars,@driver ve diğer bilgi verenler hanımfendi ve beyfendilere çok teşekkürler.

Dizanteri, gıda zehirlenmeleri, Verem, Gastroenteritis, Antrax, Pnomoni, HepATIt, Mantar hastalıkları, Astım, allerjik reaksiyon gibi çeşitli hastalık mikroplarını taşır ve bulaştırırlar,deniliyor.Bu kadar öldürücü mikropları taşıyan bu hamamböcekleri nasıl oluyorda ölmüyorlar?İlaçlara karşı direnç sağlıyorlarsa bağışıklık sistemleri çok sağlam bu hamamböceklerinin.Yani bizim hastalıklarla savaşımızda bu hamamböceklerini çözmemiz gerek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.