Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemanF1

Reach'da son zamanlarda hep aynı şey oluyor, nerede rütbesi düşük adam var bizim takımda, nerede rütbesi yüksek ama patates adam var bizim takımda. Seçmece gibi alıyor bizim takıma veriyor, karşıya da dolduruyor Halo evrenin en azılı rakiplerini gel de çık işin içinden. İki akşam önce arkadaşla oynuyoruz, yanımıza iki adam verdi abi biri -11 biri -12 oynadı, toplam -23 zaten 50'de bitiyor. Bu şartlarda biz maçı nasıl çevirelim. Oyunu bilmeyen adamları bir oyun modunda toplasa orada challengeları yapanlar matchmakinge girse bence daha iyi olur. Artı maç aratırken skille göre rakip ve takım arkadaşı bulsa, en azından biraz insaflı olsa çok daha iyi olacak :)

Daha önce MW2 için yazmıştım copy/paste ediyorum.
    quote:

Birçoğunuzun başına gelmiştir, canını dişine takıyosun bir sürü kill alıyosun +10 + 20 oynamışsın bir bakıyorsun salak takım arkadaşların arasında -15 -20 oynayanlar var bu salaklar yüzünden maç kaybediyorsun. O halde patates çuvalı gibi oynayan devamlı ölenlere Spawn-delay koyacaksın arkadaşım. Bir adam devamlı ölüyor mu bekleteceksin 20 saniye 30 saniye her öldüğünde bekleyecek deathstreak güzel düşünce ama bu heriflere 10x can versen bunlar gene hayatta kalamıyor. Veya salak oynayanları takımdan atma olacak vote to kick olacak oylayıp atacan oyundan bu dallamaları.

Bunun dışında Halo candır be, Halo gibi multiplayer oyun daha yok kardeşim, bu kadar dengeli bir combat sistemini başka bir oyunda bulmak gerçekten çok zor. Bu arada Babür'e katılıyorum, Crysis'de ki ekipman ve perkler acayip avantaj sağlıyor.

o skill e göre matchmaking aratma durumlarını halo 3 te geride bıraktılar. Gerçekten bazen çok dengesiz takımlar ortaya çıkıyor. Hala reach te nasıl bir sıralamaya göre takım belirlediğini çözemedim. %56 commendation a sahibim geçen bizim takımdaki herkes %50 üstündeydi, karşı takım ise warrant officer ve %10-15 lik commendationlara sahipti. Hani dicem commendation a göre aratıyor öyle bile değil. Yazık oldu karşı takıma.

Ama dediğin gibi halo candır. Eğer bi akşam maç yapmadan yatsam ulan yazık oldu yapamadım diyorum. Bağımlılık had safhada

• mw2 de yeni gelen update sonrasında acaba düzelme var mıdır diye girdim ps3 de,

az biraz düzelmiş ama halodan sonra bir garip geldi... tıpki mw2 den sonra halonun garip gelmesi gibi... ama dayanamadım kapayıp haloyu açtım... çok hoşuma gitmeye başladı bu oyun yau :D campaign de aşırı zorlanıoyorum ve bir oturuşta 1 bölümden fazla geçmiyorum sindire sindire oynuyorum o yüzden çok iyi gidiyor...

bu arada rütbelere baktım da vay anasını cidden aşırı fazla rütbe var ve bitecek gibi değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

mw2 de yeni gelen update sonrasında acaba düzelme var mıdır diye girdim ps3 de,

az biraz düzelmiş ama halodan sonra bir garip geldi... tıpki mw2 den sonra halonun garip gelmesi gibi... ama dayanamadım kapayıp haloyu açtım... çok hoşuma gitmeye başladı bu oyun yau :D campaign de aşırı zorlanıoyorum ve bir oturuşta 1 bölümden fazla geçmiyorum sindire sindire oynuyorum o yüzden çok iyi gidiyor...

bu arada rütbelere baktım da vay anasını cidden aşırı fazla rütbe var ve bitecek gibi değil :D

rütbeyi boşvericen artık, atı alan üsküdarı geçti millet manyak gibi rütbe kasıyor. Bende diyordum brigader olayım yavaşlatıcam haloyu general e az kaldı şimdide diyorum general olayım biraz boşlarım. Ama biliyorumki öyle olmayacak

• aynen dediğin gibi... rütbe olayı almış gitmiş...

legendary de campaign i bitireyim de adam gibi abanayım ben de multiye :D
  • Halo 3'teki rank sistemi tabiki çok daha iyiydi.Ancak yapımcılar oyuncuları daha fazla cezbetmesi için bu sistemi seçmiş olabilirler.Oyuncuları cezbetmek konusunda Rank sistemi benim için pek önem teşkil etmedi.... ama şu Challenge olayı varya ahh ahhh, achievement birde bu challengeların müptelası oluyor insan....hani oynamayacağım sadece challengelara bakayım diye giriyor insan sonra bir bakmışsın 2 saati aşmış Reach'tesin... kesinlikle biliyorlar bu işi , umarım aynı başarı çıtayı dahada yükselterek devam eder....

Call of Duty serisinde ise MW oyunları haricine para vermiyorum...her ne kadar insanı deli eden commando manyakları vs. tipler olsada böyle vuruş hissede hiçbir oyunda yok arkadaş....

Konu Halo konusu olduğundan fazla değinmiyorum MW2'ye

Ancak şunu söyleyebilirim ki ; " ahh bi olsada Reach oynasam" yada " ah bi olsada MW2 oynasam " işte bu sözcükler sadece bu oyunlar için söyleniyor, çok ayrı yeri var bu oyunların...

Eski Halo ve Modern Warfare 2 oyuncusu

• Bende dün shopto'dan Reach siparişi verdim. Elimde de şuan Halo 3 ve ODST oyunları var.. SP olarak bitirerek Reach'e geçmek istiyorum..
  • Reach multide en cok hangi bolumu oynuyorsunuz,ben su ana kadar sadece team slayer denedim,zevkli olan mod onerisi yapcak var mi?
  • Araç vs kullanmayı seviyorsan Invasion ve Big Team modlarını deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE
    Araç vs kullanmayı seviyorsan Invasion ve Big Team modlarını deneyebilirsin

Arac kullanmayi pek sevmiyorum ama onun disinda oneriniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 11 Mart 2011; 23:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Team Swat önceki Halo oyunlarında olmayıp Reach ile eklenen bir mod ve kesinlikle en fazla tutan modlardan birisi...Bu modda kimsenin kalkanı yok herkes ana enerjisi ile başlıyor oyuna, herkesin elinde sınırsız mermili DMR var... headshot yapabilirsen tek atışta ölüyor karşı taraf, çok çok eğlenceli bir mod....bu mod genelde süre yüzünden bitmez Slayer moduna göre daha erken biter....

Living Dead düşünebilirsin bu modu ben eğlencesi yüzünden çok seviyorum, Zombi ve İnsan olarak iki grup arasında kapışıyor, zombilerde Energy Sword, insanlarda ise Shotgun var...içinde değişik modlara ayrılır, oynarken eğlendiren bi mod gerçekten....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Team Swat önceki Halo oyunlarında olmayıp Reach ile eklenen bir mod ve kesinlikle en fazla tutan modlardan birisi...Bu modda kimsenin kalkanı yok herkes ana enerjisi ile başlıyor oyuna, herkesin elinde sınırsız mermili DMR var... headshot yapabilirsen tek atışta ölüyor karşı taraf, çok çok eğlenceli bir mod....bu mod genelde süre yüzünden bitmez Slayer moduna göre daha erken biter....

Living Dead düşünebilirsin bu modu ben eğlencesi yüzünden çok seviyorum, Zombi ve İnsan olarak iki grup arasında kapışıyor, zombilerde Energy Sword, insanlarda ise Shotgun var...içinde değişik modlara ayrılır, oynarken eğlendiren bi mod gerçekten....

Cok tesekkurler hocam,elinize saglik.

• önemli değil Reach ile gelen bir mod olarak Headhunter'ıda deneyebilirsin bu arada
  • zaten bu oyundaki modları tam anlamıyla çözmek için baya mesai harcamak lazım sanırım...

tüm modları ve içindeki farklı özellikleri ana hatlarıyla anlatan bir site kaynak filan var mı?

team swat hiç oynamadım ama şimdi anlatılanları okuyunca merak ettim hemen oynayacam :D

multi olarak firefight da baya zevkli oluyor... sanırım o modda toplam bir hayat sayısı var ve 4 kişiye ortak bu sayı değil mi?

bir de bu firefight da bazen 5 yaşam hakkım oluyor tek başıma oynarken bazen de 2-3 ölmede bitiyor oyun, neye göre nasıl ayrılıyor bu?

vay anasını cidden karışık bu modlar :)
  • içinde birçok modu barındırdığından bazı eller erken bitiyor bazıları ise uzun...Generator Attack var Sniper Attack var Gruntocalypse var , vb. birçok mod var...

FPS tarzı oyunlarda ortalama bir oyuncuysan ve kendimi Reach'in oyun dinamiklerine de adapte etmek istiyorsan Team Swat sana göre....eğer FPS türüne yabancıysan ve yeni başladıysan Team Slayer ile başlamanı tavsiye ederim....
  • quote:

Fail. Team swat,halo3 deki bildigin hardcore modu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Fail. Team swat,halo3 deki bildigin hardcore modu.

heh musa tam bende onu yazacaktım baktım yazmışsın. eee işte sahalardan bu kadar uzak kalıpta yok zombie bilmemne yok son fantazi ler falan oynarsa insan efsane oyunun modlarınıda unutabilir işte

• yaşlandık olm artık
  • Ohoo Aykut isimiz var bu simdi bomba falan nasıl atılıyor diye sorar.En iyisi hic almayalım kendi halinde takılsın kösede.
  • There are some errors,please correct them
  • quote:

There are some errors,please correct them

Bazı hatalar var,düzeltin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.