Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banlananlar içinde lobby açsınlar kendi aramızda oynayalım
  • Halo : Reach'te 150 Görev Vardı

Halo : Reach ile hem Microsoft hem de HALO serisine veda etme hazırlığı içerisinde olan Bungie ekibinin fikir geliştirme müdürü Marcus Lehto, ekibin son yapım için beyin fırtınası estirdiğini ve 150 görevli bir oyunla karşımıza çıkacaklarını, ancak daha sonra bunu 20'ye indirdiklerini açıkladı.

CVG sitesine bir açıklamada bulunan Lehto, bu 150 görev fikrinin aniden ortaya atılmadığını ve 10 yıllık bir geçmişe sahip olduğunun altını çizdi:

" Bu başlangıçtan beri özel bir dikkat verdiğimiz nokta. Önce bir hikaye yazıp ardından içine görevler tıkıştırmaya çalışmadık. Hikayeyi inşaa ederken 150 görevle birlikte ortaya bir eser çıkarmıştık. Daha sonra oturup bunların bir kritiğini yaptık. Sonunda aralarında 10 yıldır yapmak için yanıp tutuştuklarımızın 20'sini çektik aldık. Nihayetinde oyunla birlikte kaynatarak yapımı tamamladık."

Lehto ayrıca oyunun kazandığı "sandbox" tarzı oynanışa da değindi. Yapılacak görevlere pek çok farklı yolla yaklaşabileceğimizi hatırlatan Bungie sözcüsü, her seferinde akıllara gelen farklı düşüncelerle görevi tamamlayabileceğimizi vurguladı ve ekledi:

" Eğer tüm bunlardan sıkılırsanız; kuru kafa toplayabilir, harita modifiye edebilir, co-op mücadele verebilir, online multiplayer kısmında eğlenerek hikaye modu dışında eğlenceye devam edebilirsiniz."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo__Reachte_150_Gorev_Vardi-8479.htm

• xbox ı tanımayanlara xbox ı halo yla tanıtıyoz ama ben bi türlü sevemedim bu oyunu.zevk meselesi çok severek oynayan arkadaşlarım var ama heralde yeni çıkıcak oyunlardan en az ilgileneceğim bu olucak.
  • Lütfen betanın cılkını çıkaran arkadaşlar oyun çıktıktan sonra full ile beta arasındaki farkları ayrıntılı bir şekilde yazsın.
  • ilk kez bir Halo oyunu için Legendary modu yalnız bitirme Achievementı gelmiş (4 numara).... vatana millete hayırlı olsun
  • Sonunda 10 aydır bitirmek istediğim ama yaza sakladığım Halo 3 ü bitirdim. Uzun uzadıya incelemeye gerek yok. Sevmediğim noktalardan biri sonuyla ilgili
    Master Chief'in mezarını vs. göstermediler. Öldüğünü bile doğru düzgün göremedik.
    Oyun seslerden dolayı etkileyciliğini kaybetmiş. Misal size çok esaslı bir görev veriyor arkada bazen güzel müzikler çalıyor ama oyun yinede çok sessiz kalıyor. Ara videolarda müzik yok ayrıca.

Ve en nefret ettiğim nokta. Fazla kasmamak için normalde oynadım oyunu. Ama yinede delirdim. Özellikle Floodlu bölümlerde. Sırf 4 kişi co-op oynayalım diye bizi tek başımıza orduyla savaşmaya gönderiyorlar. Herkesin elinde farklı silah var, birini öldürürken yanındaki shotgun la işini bitiriyor filan. Tamam oyun co-op elbet zevkli olur ama Halo 3 bitirecek arkadaşım yok. Tek başıma oynamak zorundaydım.

Bugünde yarısına kadar gelip bıraktığım ODST yi bitireyim dedim. O daha beter. ODST askeri olduğumuz için haliyle canımız yenilenmiyor. Adamlarımız sürekli ölüyor az kişi veya tek kalıyoruz karşımızda 4 tane turret kullanan ve bir sürü düşman oluyor. Bundada resmen zorla co-op oyna beni demişler. Bıktım ölmekten ve bitirmekten vaz geçtim.

Halo 3ün mp'ını ilk defa geçen yaz oynadım. Toplam 6 maç yapmışım. Dün tekrar başladım ve alışınca inanılmaz sevdim. Bu oyunun niye bu kadar sevildiğini anladım. MP ının niye bu kadar kalabalık olduğunu anladım. Müthiş gerçekten. Bütün gün mp oynadım. İlerdede oynamaya devam edicem. Tek sorun bence ard arda aynı haritaların gelmesi. Pit stop haritasında ard arda 6 kere oynadım.

Reach'e denecek laf yok. Beta incelemesini izledim grafikler baya iler götürülmüş. Yeni özellikler (Kalkan, uçma, hızlı koşma, görünmezlik.) Assassin animasyonları. Single playerda 4 farklı sınıfla beraber oynayacak olmamız filan harika olacak. MP'ın başından kalkamayacam galiba. (Banlanmazsak)

@Eto Demerzel

İşte anlatmak istediğim. İnsanları zorla co-op'a yönelitiyorlar tek bırakıp onlarca düşman göndererek. Sanırım Reach'te böyle bir şey olmayacak legendary- singleplayer achievements'ı geldiğine göre.

• @Awesome

Benim de en sevmediğim düşmandır Flood.Zaten en zor bölümler,hep bu arkadaşların olduğu bölümler oluyor:)İlk oyunda da böyleydi mesela.
  • @Awesome
    valla oyun yine aynı zorluk derecesinde olur sanırım, uzayacak süre olarak tek kişi legendary modda o kadar, hemn kasmayada gerek yok zaten arkadaşlar ile 4 kişi coop önce bi süre sonra tek kişide biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

ps:@Awesome

hocam sen John'un gerçekten göçtüğüne inanıyomusun acaba ? tek bişey söyliycem Halo:Legends'ı izle.

son olarak Flood bu oyunda olmiycak.

İyide oyunun sonunda "Öldüğüne inanamıyorum." dendi. Arbiter'da onayladı boynu bükük gitti Ölmedi sanırım Legends'i izlicem ama geçen sene bir konu vardı orda herkes ölüyor demişti. O yüzden böyle düşündüm galiba Belkide Avery Johnson için demiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 17 Ağustos 2010; 1:33:49 >

• Ya bir ısınımadım şu Halo serisine, ilk oyunu biraz sarmıştı o kadar. Bakalım darısı Halo Reach e . Umarım bununla seriye biraz ısınırım.
  • Niye herkes şu dvd olayına takmış durumda,tek değilde 2 dvd yapsınlarBu arada oyunda müthiş görünüyo
  • bir tek 1 i sevdim ama hevesle hepsinin başına oturdum,konuyu tam anlayamadım,1-2-3 ü anlatan bir çalışma yapsa microsoft iyi olur,kitap gibi.
  • quote:

--->Halo: Reach<--- EFSANE TAMAMLANDI

Aman ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

--->Halo: Reach<--- EFSANE TAMAMLANDI

Aman ne güzel.

• 1 aydan az kaldı heyecan arttı.Mecburen single da single takılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo__Reach_internete_Sizdi_Bile-8694.htm

Beyler ne oluyor yaaa....

Ban dalgası geliyor desene.
  • yine oynar çoğu kişi hatta ach. bile açarak "ehehueuhe ach. bile açtım olm" der, 1 ay sonrada MS küfür eder banladı diye klasik hikaye ...
  • Ban kokusu alıyorum
  • Ban geliyor ban.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.