Bildirim
--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Halo: Reach Controller su yüzüne çıktı. Fiyatı 59.99$ olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 22 Temmuz 2010; 22:12:02 > -
HALO: REACH: XBOX 360 SLİM BUNDLE
Halo Reach Xbox 360 Bundle geliyor. Pakette bir adet Xbox 360 oyunu, Xbox 360 Slim konsolu, 2 adet Wireless Controller olacak. Fiyatın paketi 400$ olacak ve 14 Eylül tarihinde satışa sunulacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 23 Temmuz 2010; 11:48:39 >
-
Arkadaşlar yeri burası değil ama Halo 3 hakkında birkaç şey sormak istiyorum(Ana konusuna bakmak istemedim yer yer spoiler görürüm diye)
Halo 1 ve 2'yi pc'de oynamıştım ama pek beğenmediğim için 1-2 bölüm oynayıp silmiştim.Şimdi Xbox'ta kullanıcı yorumlarını görünce Halo3'ü deneyeyim dedim.Sorum şu;acaba Halo 3'te senaryoda bir kopma yaşar mıyım?Halo 1-2'yi oynamadım ve 3. oyunla aralarında bir bağlantı varsa ne tür bir kaybım olur? -
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Arkadaşlar yeri burası değil ama Halo 3 hakkında birkaç şey sormak istiyorum(Ana konusuna bakmak istemedim yer yer spoiler görürüm diye)
Halo 1 ve 2'yi pc'de oynamıştım ama pek beğenmediğim için 1-2 bölüm oynayıp silmiştim.Şimdi Xbox'ta kullanıcı yorumlarını görünce Halo3'ü deneyeyim dedim.Sorum şu;acaba Halo 3'te senaryoda bir kopma yaşar mıyım?Halo 1-2'yi oynamadım ve 3. oyunla aralarında bir bağlantı varsa ne tür bir kaybım olur?
Google dan 1. ve 2. oyunun hikayelerini oku ondan sonra 3.Oyuna başla yoksa çogu şeyi kaçırmış olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
Halo:Reach'in Action figürleri gözüktü beyler isteyen baksın Noble 6 in bütün elemanları var McFarlane Toys harika bir iş çıkartmış new york a döner dönmez hücum edicem
http://kotaku.com/5595249/lets-get-a-good-look-at-square-enixs-halo-reach-action-figures/gallery/
Güzel olmuş. İlerki zamanlarda almayı planladığım birçok figür var. Bunlarıda listeme ekliyeceğim.
Paylaşım için sağol
-
Yeni video yayımlandı.
Halo: Reach Campaign Trailer - 'The Battle Begins' (TIKLAYIN!!) -
Trailer süper. Ayrıca Bungie bu trailer'ın tamamen oyun içi motorla hazırlandığını duyurdu. -
Halo 3 e yeniden başladım bir oturuşa 6 bölüm birden geçmişim, iyice heyecan bastı.Neyse ki 1 buçuk aydan az bir zaman kaldı.Chief siz Halo sarmıyor inşallah Odst gibi olmaz sp si .. . -
Bungie: Halo Reach Tamamlandı
2010 yılının en büyük oyunlarından birisi olacağına emin olduğumuz Halo serisinin Bungie tarafından geliştirilen son oyunu Halo: Reach tamamlandı.
Bungie tarafından yapılan açıklamaya göre Halo: Reach tamamlanarak dağıtım için hazır hale getirilmeye başlandı. Geliştirici firma yetkilileri açıklamalarında bu oyundan inanılmaz derecede gurur duyduklarını ve herkesin oynayacağı tarih olan 14 Eylül Salı günü için sabırsızlandıkları vurgulandı.
İnsanlığın dünyadan sonraki en önemli yerleşim birimi olan Reach'in düşüşünü anlatacak olan Halo: Reach üçlemenin öncesindeki olayları konu edinecek. Yepyeni bir grafik motoru kullanan oyun görselleri ile de Xbox 360 sahiplerini etkileyecek gibi görünüyor.
Sakın unutmayın. 14 Eylül Salı büyük savaş başlıyor. Uykusuz kalacağımız tarihe az kaldı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bungie_Halo_Reach_Tamamlandi-8196.htm
-
Of süper haber,az kaldi heyecan dorukta.Multide costurma zamani yaklasiyor. -
Ban dalgasına o kadar az mı kaldı ya? -
Halo: Reach Achievements listesi su yüzüne çıktı
http://gamerant.com/halo-reach-achievements-revealed-riley-31357/
-
Tamamlanması sevindirici,erkenden oynamak güzel olacak. -
Super haber... 4 Kisi Co-op, ardindan multiplayer of of mukemmel olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Ağustos 2010; 14:09:01 > -
Halo: Reach'i Terk Edenler Cezalandırılacak
Eğer siz de multiplayer oyunlarda arkanızdan vurulduğunuzda ya da art arda headshot yediğinizde sinirden oyunu terk edenlerdenseniz sizin için kötü bir haberimiz var. Halo: Reach'in yapımcısı Bungie Software, multiplayer oyunları terk eden oyuncular için büyük yaptırımlar uygulayacaklarını açıkladı.
Yapımcı ekip ragequitter, leaver ya da quitter olarak bilinen ve multiplayer oyunlarda çoğu oyuncu tarafından nefret edilen bu oyuncuları tespit edebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Bungie'den Brian Jarrard, bu kişilerin aslında hileci olmadıklarını ve o şekilde muamele göstermek istemediklerini fakat yaptıklarının diğer tüm oyuncuları negatif etkilediğinin altını çizdi. Jarrard, uygulayacakları cezaları tam olarak açıklamasa da kendi keyfine göre oyunlardan çıkanları tespit edebilmek için gelişmiş bir yöntem kullanacaklarını söyledi. Bu sayede bağlantı sorunları dolayısıyla oyunlardan düşenler aynı muameleye maruz kalmayacak.
Bu tür davranış sergileyen oyuncuların ne şekilde cezalandırılacağı henüz belli değil fakat bunu alışkanlık haline getirenlere ban, süreli uzaklaştırma ya da terk edenlerin kendi aralarında oynayabilecekleri bir lobi sistemi gibi yöntemler konuşulanlar arasında. Anlaşılan Halo: Reach oynarken sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Reachi_Terk_Edenler_Cezalandirilacak-8209.htm
-
bencede bi lobi acilsin tespit edilen quitterlar quitterlarla oynasin sadece. fifa11de de ayni sey olmali... -
Halo: Reach Xbox 360'ın Sınırlarını Zorluyor
Bungie, Halo: Reach ile Xbox 360 kapasitesini sonuna kadar kullandıklarını açıkladı. Bungie'den Brian Jarrard'ın verdiği bu demeci aynen size aktarıyorum;
"Olabildiğince sınırları zorladığımızı düşünüyorum, Bundan daha ilerisi yapılamaz şeklinde algılamayın, ancak bir konsolun suyunu sıkmak anlamında bundan daha iyisinin olamayacağını düşünüyoruz."
Campaign dizayncılarından Niles Sankey ise kendilerini en çok yoran şeylerin başında herşeyi tek bir diske sığdırmak olduğunu söyledi. Burdan Bungie'nin Blu-Ray'e gıpta ile baktığı anlamını çıkarabiliriz.
Bugün Castlevania: Lords of Shadow için Mercury Steam patronunun 360'ın Dvd kapasite eksikliği konusunda yakınmasından sonra bu haberde üstüne tam oturdu diyebiliriz. Artık oyunlar Xbox 360 adına tek bir diske sığmaya başladılar. Microsoft'un bu konuda pratik bir çözüm üretmesini sadece biz değil artık çoğu oyun geliştiricisi istiyor.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Reach_Xbox_360in_Sinirlarini_Zorluyor-8213.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 2 Ağustos 2010; 23:02:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:BBR:.
bencede bi lobi acilsin tespit edilen quitterlar quitterlarla oynasin sadece. fifa11de de ayni sey olmali...
katılıyorum
Losers Lobby koysunlar adınıda -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X