Ölüsü 10 milyon satıyor; HazzadorGamin, Dragon of Dojima (@HazzadorGamin) on X https://x.com/HazzadorGamin/status/1943915030074077548 |
HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (120. sayfa)

-
-
halo oynayan varsa bilgisayardayım iyi oynayan diamon platin vs iseniz Crashris ekleyin beraber girelim
-
firefight ı kaldırsalar herşey düzelecek. ama kaldırmadıkları gibi her updatede firefight a yeni özellik getiriyorlar. bu saatten sonra düzelmez artık umudu kestim bu oyundan. kimse beğenmese bile oyunun çıktığı ilk zamanlar bence en iyi zamanlarıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 20 Temmuz 2025; 15:54:38 > -
Carbine geri dönüyor ;
Oyuna içerik gelmeye de devam ediyor, sonraki oyuna kadar canlı tutacaklar;
-
Dünyanın en iyi fps serisi ne hallere getirdiler seriyi eski gücünü kazansa sonra xbox exc deseler yeminle kendi başına 6-7 milyon konsol sattırır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam seri eski seviyesine geri gelse zaten 10 milyon plus satış garantisi var. Halo 4 ve 5 bile 10 milyondan fazla sattı. Infinite ne kadar sattı o resmi olarak açıklanmasa da 5 milyon + satmıştır diye düşünüyorum. Unreal engine'e geçiş yapıyorlar ve ciddi anlamda stüdyoda değişiklikler oldu, bu seri eski kalitesine gücüne dönebilir yeterki imkan ve kaynak verilsin, bakalım sonraki oyunda neler yapacaklar göreceğiz.
-
Halen Elite vs Spartan modu yok. Bir de o kadar eskiye dönüş diye pazarladılar ama iğrenç ışıklı mışıklı efektlerden ibaret bir oyun sundular. Kapatma seçeneği de yok.
15 seneden beri sonuç hüsranken Ms Halo için neden bu stüdyoda ısrar ediyor acaba. Çoktan kapatılması gerekirdi. Dilim varsa, günü kurtarmanın derdine düşmüş çalışan misali getirdikleri güncellemeleri, oyuncu sayısını vs. bire bin katarak Ms'ın kalite kontrol ekibini kekliyorlar diyeceğim. Eğer bir torpil dönmüyorsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 23 Ağustos 2025; 13:32:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halo İnfinite, mevcut hali ile simdiye dek oynadigim en iyi online Fps oyundur. Begenmeyenlere anlam veremiyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hepimiz beğeniyoruz beğenmeyen oynamasın bu kadar basit
başkalarının ne düşündüğünün zerre değeri bulunmuyor
-
ben de severek oynuyorum ama eski halo oyunları kadar hızlı değil ayrıca mekanikler o kadar kendini hissettirmiyor infinite ilk 3 e giremez ama mebcur oynuyoruz. yeni oyun da grafik ve mekaniksel olarak köklere dönmesi lazım. çünkü eski oyunlar bu seriye anlam kattı infinite değil
-
20 yil once Halo 3’ü cok uzun zamanlar oynadim, İnfinite su hali ile 3. oyunun onundedir benim icin. Kesinlikle hakettigi degeri goremedi oyun, keske Forza Horizon ile birlikte İnfinite’nin online modu da gelseydi PS tarafina, o zaman daha populer olurdu.. Hem Ps kitlesinin ac oldugu bir konu online fps..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 3 derken en iyi 3 halo oyunu ama yenisini bunu geçecek her türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum hocam, oyunun F2P bir şekilde PS5'e çıkması ciddi şekilde oyuncu sayısını boostlayıp bir revival yaşanmasına neden olacaktır. Üstelik PS kullanıcıları oyunu bir sürü map, Forge modu vs eklenmiş, eksikleri az haliyle deneyimleyecekleri için bir çok yeni oyuncu da seriye merak salabilir. Hazır Helldivers işbirliği ile serinin adını tekrar duyurmuşken nasıl bu fırsatı kaçırıyorlar aklım almıyor benim de.
Umarım Gears, Oblivion gibi önce bir tane Unreal Engine Remaster yapar Halo CE'ye de kalanları sonradan çıkarırız gibi saçma bir düşünceleri yoktur. Artık güvenim kalmadı Xbox yönetimine ama dediğiniz gibi core gameplay olarak en gelişmiş ve günümüze en uygun hale getirilmiş, bunu yaparken de H5 gibi özünden çok uzaklaşmamış oyun Infinite seride. 1 yeni grafiklerle bile gelse ya gameplay köhne olacak ya da Halo ruhundan uzaklaşmış sıfırdan bir oyun gibi olacak. Zaten bir çok stüdyo içi haber sızdı ortaya çıkan işten kimsenin memnun olmadığına dair. Bu durumda en mantıklısı hiç uğraşmadan MCC ile beraber Infinite MP'yi Switch 2 ve PS5'e getirmek olur ki, çok iyi satış rakamları getireceğini düşünüyorum bu ikilinin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 1 Eylül 2025; 4:36:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X